{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : jaanuari keskpaik võib tulla keerulisem nende tähemärkide jaoks

  foto : unsplash / Galina N   Jaanuari keskpaik toob küll ...

 

foto : unsplash / Galina N

 

Jaanuari keskpaik toob küll häid uudiseid osade tähemärkide esindajatele (selle kohta saab lähemalt lugeda siit), teiste jaoks võib see tulla aga natuke keerulisem. Süüdi on selles nii Pluuto, mis on sisenemas Veevalaja märki, Uraan, mis on ikka veel retrograadis kui eesolev sinine esmaspäev. Muretsemiseks pole aga põhjust!


Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

 

 

AMBUR

Ambur peab ennast järgmisel nädalal kokku võtma, tahab ta seda või ei taha ja looma korra oma elus. Amburile see aga sugugi ei meeldi. Tema tahab olla muretu ja vaba, ilma liigsete kohustusteta. Ometi ei jää tal muud üle. Unistuste ja illusioonide planeet hakkab jaanuari keskpaigas segadust tekitama Amburi elus. Kui Ambur võib kindel olla kahe planeedi toetusele, mis hetkel Amburi märgis viibivad, siis Neptuun võib tekitada suurt segadust. Selline ongi Neptuuni amet, teha kõik, et me iseennast ära kaotaksime isegi ühe ja ainsa hetke vältel. Tema eesmärk on aga selles, et me seejärel leiaksime paremini oma tee. Selle jaoks peab Ambur aga tegema midagi, mida ta ei kannata silmaotsaski : looma korra oma asjades ja panema paika oma eesmärgid. 

Ambur peab prioriteedid paika panema ja jälgima, et ta ei muutuks liiga hajameelseks, keskendudes üksnes kõige tähtsamale. Praegu on õige aeg selleks, et üle vaadata, millised on Amburi ootused ja soovid. Sea endale kindel plaan järgmiseks nädalaks ja vii see ellu katsudes hoolimata kõigest hoida rõõmsat meelt. Tähtis on teha ühte asja korraga.

 

 

 

KALAD

Tavaliselt meeldib Kaladele oma elu üle järele mõtelda. Aga sellest ajast, kui planeetide seis on natuke muutunud, tekitades sellega suuremat segadust Kalade ellu, on neil raskem asju näha laias laastus. Süüdi on selles Veenus. Kui armastuse- ja ilu planeet saadab aga Kaladele liiga vastuolulisi märguandeid, siis sellepärast, et viimased võtavad kõike liiga südamesse. Kalade kannatlikkus on selle tõttu pandud tõsiselt proovile. Suhete planeet Merkuur moodustab lisaks Saturniga Kalades nurkseisu, mis on kõike muud, kui harmooniline. Ka sellepärast võib Kalade esindaja kaotada pinna jalge alt ja tunda, et kõik tema elus kokku variseb. 

Hea uudis on aga see, et see kõik sunnib teda oma mugavustsoonist välja tulema, leidma teisi võimalusi ning nägema asju hoopis teises valguses. Saturn ei ole aga lõpetanud Kaladele õpetuse andmist. Saturn sunnib Kalade esindajat andma endast parimat, näitama, milleks ta võimeline on ja õppima oma vigadest. Veenus aga paneb teda otsuseid vastu võtma ja suuremat vastutust võtma. Kui Kalade esindaja tunneb, et ta enam ei jaksa, siis ei maksa tal ära unustada, et ta on võimas toetaja Neptuuni näol, kes aitab tal vahet teha sellel, mis on tõsi ja mis on vale ning keskenduma üksnes kõige tähtsamale. Tee seda, mida sa pead õigeks ning ära unusta mediteerimist.

Kommentaare ei ole