{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horokoop : jaanuari keskpaik toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : pixabay / NataljaDanilchenko      Uue aasta algus te...

foto : pixabay / NataljaDanilchenko

 

 

 Uue aasta algus tekitas ilmselt paljudel soovi muutuste järele oma elus. Järgmine nädal võib täita paljude ootused ja soovid. 11. jaanuari noorkuu Kaljukitses muutis valitsevat energiat. Planeedid soovitavad meil rohkem, kui varem, panna paika oma eesmärgid ja soovid eesolevaks aastaks. Mõned tähemärgid on aga nii kannatamatud, et ei suuda ilmselt enam kaugem oodata. Jaanuari keskpaigas ostustavad nad võtta härjal sarvist ja viia oma unistused ellu maksku, mis maksab. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et planeedid toovad neile hetkel ka suuremat õnne.


Milliste tähemärkide esindajatele toovad planeedid suuremat õnne jaanuari keskpaigas?

 

 

JÄÄR

Jäär on ettevõtlik, tegus ja kiire. Jäär on tulemärgi all sündinud. Ta on tegutseja ja otsustaja. Järgmisel nädalal tuleb tema ettevõtlik vaim talle ainult kasuks. Ta pühib kõik takistused oma teelt, mis ei lasknud tal oma plaane ellu viia ja leiab võimaluse, kuidas panna asjad taas liikuma õiges suunas. Uus ja parem ajajärk on tema elus algamas tänu planeetide toetusele. Pluuto, mis viibib hetkel Jäära töö sektoris, toetab kõiki viimase ettevõtmisi. Tänu sellele ei tohiks Jääral headest ideedest ja plaanidest puudust tulla. Ta leiab võimalused, kuidas oma plaanid ja eesmärgid ellu viia. Tähtis on ainult, et ta ei kaotaks oma eesmärke silmist ega laseks oma tähelepanu mujale juhtida. Hea õnn saadab Jäära terve järgmise nädala jooksul. 

 


KAKSIKUD

Oli ka viimane aeg. Peale viimaseid suhteliselt keerulisi ja raskeid aegu Kaksikute elus, on õnn nende elus muutumas. Hea õnn on Kaksikute ellu tagasi tulemas. Kuu, Merkuur ja Veenus toetavad teda kõikides ettevõtmistes. Merkuur aitab Kaksikutel suhteid parandada ning arendada. Veenus toob talle armastust. Tänu kahe planeedi energiale leiavad Kaksikud võimalusi, kuidas oma plaane ellu viia. Lisaks toob Kuu talle praegusel hetkel õnne kaasa. 

Planeetide seis on väga hea. Tänu sellele on Kaksikutel praegusel hetkel väga head tuleviku väljavaated. Mitmed olukorrad on tema kasuks pöördumas. Kõik tema plaanid hakkavad liikuma õiges suunas. Miski ei peata teda enam. Hea oleks ainult, kui ta haaraks kõikidest headest võimalustest kinni ega magaks seda perioodi maha. Kõik ootamatud vahejuhtumid on tegelikult uued võimalused. 

 

 

SÕNN

Juba mitmendat nädalat valmistub Sõnn oma plaane ellu viima. Juba mitmendat nädalat järjest on Sõnn nende tähemärkide edetabelis, kellele õnn kõige rohkem naeratab. Planeedid toovad talle head õnne juba pikemat aega. Marss ja Jupiter toetavad teda kõikides ettevõtmistes, aidates tal kindlustada oma majanduslikku seisu. 

Tänu sellele leiab Sõnn võimalused, mille abil oma tulevikku kindlustada ning elada muretumalt. Ta leiab ka võimalused, kuidas oma unistusi ellu viia. Uraan on temaga ja toetab teda. Pole siis midagi imestada, kui järgnevate päevade jooksul tuleb talle üks erakordselt hea idee. Mässumeelne planeet Uraan on tegemas Sõnnile suurt üllatust, tänu millele hakkavad uued võimalused avanema. 


© 2024 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole