{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 25. jaanuaril on taevas täiskuu Lõvi märgis. Täiskuu rituaalid, mis tõmbavad ligi õnne, armastust, tervist ja raha

foto : pixabay / Pezibear      Kasuta ära selle aas...

foto : pixabay / Pezibear

 

 

 Kasuta ära selle aasta esimese täiskuu energiat, mis särab taevas 25. jaanuaril ja vaata, kuidas tõmmata oma ellu õnne, armastust ja küllust.

Sellel neljapäeval, 25. jaanuaril, särab taevas aasta esimene täiskuu Lõvi märgis. Jaanuari täiskuud kutsutakse huntide kuuks.


Lase lahti oma negatiivsetest emotsioonidest

Täiskuu muudab meid emotsionaalsemateks. See on kõige parem aeg, et panna oma tunded, mõtted ja soovid paberile kirja. Sa võid kasutada mõnda vihikut või märkmikku, et kirjutada üles kõik oma unistused ja lootused. Oma hirmud ja kartused, pettumused ja kibestumused pane aga kirja paberilehe peale, mille sa pärast ära põletad. Nii lased sa oma negatiivsetel emotsioonidel minna ja saad kõik unustada. 


Joo Kuu energiaga täidetud vett

Kalla klass vett täis ja aseta seejärel veeklaas täiskuu valguse kätte, et Kuu energia pääseks sisse. Järgmise päeva hommikul joo vesi ära, nii saad Kuu energiast kõige suuremat kasu. Juues seda imelist vett, kujuta endale peas ette, kuidas kõik su elus hakkab muutuma edaspidi paremaks. Mõtle selle peale, kui kõik su unistused hakkaksid ükshaaval täituma. Kuidas sa ennast tunneksid? Katsu hoida neid emotsioone enda sees. Täiskuu vett võib juua aga sa võid lisada klaasitäie kuu energiaga täidetud vett ka oma vanniveele, nii saad sa jõudu ja energiat juurde. 

 

 


Puhasta oma hinge

Et tunda ennast paremini, võid sa põletada valge salvei viirukit kodus täiskuu ajal. Nii puhastad sa oma kodu negatiivsest energiast. Tee neljapäeval kõik aknad lahti ja lase negatiivne energia välja. Ent ära unusta puhastada ka oma hinge. Seda on võimalik teha läbi mediteerimise täiskuu valgel. Keskendu mediteerides sellele, mis teeb sind õnnelikuks ja unusta kõik halvad mõtted, pettumused, kibestumuse ja meelepaha. Lase positiivne energia enda sisse ja sa näed, kuidas su elu hakkab muutuma paremuse poole järgmise kuu jooksul. 


Külluse ligitõmbamiseks

Tee oma rahakott tühjaks kõigest, mis sul seal on, võta välja pangakaardid, kassatšekid, kliendikaardid jne. Raha võid sa ainult jätta kotti. Aseta lahtine rahakott nii, et täiskuu valgus pääseks sisse ja näe oma peas, kuidas raha sinu juurde tee leiab. Täna Kuud, et sa saad oma unistused täide viia. Sa võid ka teha nii, et paned ühe rahamündi väikesesse kaussi, mille sa täidad veega ja jätad kuuvalguse kätte. Seda tehes, ära unusta teha oma soov, seejärel tänada Kuud selle eest, et ta su soovi täidab ning seejärel tunda, nagu oleks su soov juba täidetud. 




Rituaal, mille abil oma soove täiskuu abil ellu viia

Tegemist on hästi võimsa täiskuu rituaaliga, mis tugineb tänulikkuse energial. Sa ei pea paluma täiskuud, et ta täidaks kõik su soovid, vaid tänama teda nagu oleks su soovid juba täidetud. 

Näiteks kui sa soovid tõmmata oma ellu armastust, siis kirjuta paberile : "Ma tänan sind Kuu, et olen kohtunud tänu sinule suure armastusega." 

Sa pead kirjutama oma soovid käesolevas vormis, uskuma ise sellesse, et su soovid täituvad ning tundma juba seda tänulikkust, mida sa tunned, kui su soovid on täitunud. 

Seejärel anna oma soovid täiskuule edasi, jättes paberi, mille peale sa oma soovid kirjutasid täiskuu valguse kätte terveks ööks. Peale seda võid sa hoida seda väärtuslikku paberilehte oma öökapis, kuni su soov on täitunud. 

 

Rituaal, mis aitab head õnne ligi tõmmata

Et hea õnn leiaks sinu juurde tee, pead sa vabastama enda kodu halvast energiast. Halb energia blokeerib kõik hea ära. Hea uudis on see, et sa võid kujutada endale oma peas ette, kuidas täiskuu energia sinu kodus ajab halva energia välja ja toob asemele head õnne. 

Täiskuu ajal (või sellele järgneval kolmel päeval) tee oma kodus suurpuhastus. Puhasta kõik pinnad ära vee, musta seebi ja sidruni seguga. Seejärel võid sa viirukeid põletada, tee aknad pärani lahti ja kujuta endale ette, kuidas halba energia minema läheb. Täiskuu öösel tee aknad lahti ja kujuta endale ette, kuidas hea energia koos hea õnnega sinu koju tuleb.

Kommentaare ei ole