{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop : millise looma-märgi esindajaga sina kõige paremini sobid?

    Nii nagu armastus, on ka sõpruses neid, kellega sa sobid paremini kui teistega. Kõige paremini mõistavad teineteist sama...

 


 

Nii nagu armastus, on ka sõpruses neid, kellega sa sobid paremini kui teistega. Kõige paremini mõistavad teineteist samal looma-aastal sündinud. 


ROTT

Rott saab väga hästi läbi Draakoniga, kellele meeldib palju suhelda ja teistega läbi käia. Roti aastal sündinu vajab inimesi enda ümber. Koos Draakoniga võivad nad teha suuri tegusid, minna koos maailma avastama või teha midagi muud põnevat. Vajaduse korral on alati üks, kes aitab teist motiveerida. Ent Rott sobib hästi ka Ahviga, kellega tal on tuhat plaani alati, mida ellu viia ja neil on alati oma arvamus kõige kohta. Mõlemad on jutukad ja armastavad palju rääkida, nad võivad lobiseda tundide kaupa ilma, et kunagi ära väsiksid. 


HÄRG

Härja aastal sündinud inimene on üsna rahuliku iseloomuga ja saab kõigiga hästi läbi. Eriti hea klapp on tal aga Mao ja Kuke aastal sündinutega. Härg ja Madu on mõlemad tundlikud, natuke reserveeritud. Nad toetavad teineteist nii headel, kui halbadel aegadel. Härg aitab Maol muutuda enesekindlamaks ning usalduslikumaks. Madu õpetab oma sõpra, kuidas olla ettevaatlikum. Nad on mõlemad lojaalsed, nende sõprust ei saa miski rikkuda. Kukk on aga meeldib Härjale, Härg saab Kukega koos olla tema ise ilma, et ta peaks kartma, et viimane teda hukka mõistaks või kritiseeriks. 


TIIGER

Tiigrile meeldib, kui elus on põnevust. Sellepärast sobib ta nii hästi oma parima sõbra Hobusega. Koos lähevad nad maailma avastama. Koera juures meeldib Tiigrile aga see, et Koeral on tugev õiglusetunnetus ja üllad ideed. 

 

 


JÄNES

Jänes ei ole ainult suur romantik, Jänese elus on tähtis koht ka sõpradel. Jänes on tundliku loomusega, ta tahab hoida eemale konfliktidest ja pingetest. Ta saab hästi läbi Kitse (Lamba) ja Sea aastal sündinutega. Esimesel on hea huumorimeel, teine aga on hea ja hooliv. Nad toetavad teineteist headel ja halbadel aegadel.


DRAAKON

Rotiga koos tunneb Draakon ennast hästi ja saab olla tema ise. Mõlemad armastavad palju nalja teha ja suhelda. Kõik teemad saavad läbi arutatud. Nad käivad palju väljas ega tunne kunagi igavust nii kaua, kui nad koos on. Ent Draakon sobib hästi ka Ahviga, kelle intelligentsus äratab Draakonis imetlust. Ahvi hea huumorimeel teeb Draakoni tuju heaks. Nad usaldavad teineteisele kõik oma saladused. 


MADU

Kuke sõltumatu loomus ja ambitsioonikus meeldib Maole. Kukk aga õpib Mao pealt diskreetsust ja sihikindlust. Ka Härjaga saab Madu hästi läbi, sest Härg mõistab teda ilma sõnadetagi. 

 

 


HOBUNE

Tiiger ja Hobune saavad hästi läbi, sest neil on samad huvialad ja tegevused. Neil on mõlemal palju energiat, mõlemad tahavad oma võimeid proovile panna ja hindavalt kõrgelt vabadust. Samuti saab Hobune hästi läbi Koeraga, kellega ta jagab sama maailmavaadet. 


KITS

Kits vajab rahu ja turvatunnet, mida pakuvad talle tema sõbrad Jänes ja Siga. Jänese ja Kitse vahel on ilus sõprussuhe. Mõlemad on hoolivad ja tähelepanelikud, neil on samad huvialad. Mis puutub Sea aastal sündinusse, siis ka tema sobib hästi Kitse sõbraks, sest ta on hea iseoomuga, kaastundlik ja sooja südamega inimene. 


AHV

Rotiga tunneb Ahv ennast kõige paremini, neil kahel ei hakka kunagi igav. Ehkki Rott on pigem tõsine ja armastab täpsust, on ka temal oma huumorimeel ning ta oskab nalja teha, eriti kui ta peaks olema Ahviga koos. Ka Draakoniga saab Rott hästi läbi, mõlemad on energilised ja tegusad. 

 

 


KUKK

Kukk ja Madu saavad omavahel hästi läbi. Nad mõlemad tunnevad tihti, et on teistest erinevad. Madu on vaikne ja salapärane, Kukk aga iseseisev ja teistest sõltumatu. Nende sõprus peab ajale vastu. Härg aga näeb Kuke kaitsva kesta all viimase head südant. Kukele meeldib aga Härja lojaalsus ja usaldus. Neil ei hakka kunagi omavahel igav. 


KOER

Koeral ei ole alati kerge leida enda kõrvale selliseid sõpru, kes võitevad ebaõigluse vastu nagu tema ise. Hobune ja Tiiger mõistavad teda aga hästi. Hobusele ei meeldi pealiskaudsed jutuajamised, Koeraga tekib tal kohe hea klapp. Mõlemad on ausad ning teavad, kuidas teineteist toetada. Sama kehtib ka Tiigri kohta, kellel on samad väärtushinnangud, kui Koeral ning kes armastab õiglust. 


SIGA

Sea aastal sündinu tunneb end hästi, kui on koos Kitse ja Jänesega. Nad oskavad tunda rõõmu lihtsatest asjadest. Jänesega on Siga valmis maailma muutma paremaks paigaks. Kits aga hindab nagu temagi kõike, mis on ilus ja hea. Mõlemad täiendavad teineteist.


Kommentaare ei ole