{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop : Jänese (Kassi) 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / Jason Leung   TÖÖ JA RAHA Draakon ei e...

 

foto : unsplash / Jason Leung

 

TÖÖ JA RAHA

Draakon ei ela samas maailmas, kui sina, kallis Jänes (Kass). Sina oled peenetundeline ja diskreetne oma loomuselt, Draakonit on aga alati näha ja kuulda - kuhu ta ka ei lähe. Sellepärast võibki juhtuda, et algaval Draakoni aastal võivad mõned asjad tunduda sulle liialdatuna ja ülisuurtena. Draakon liialdab alati, võimendades asju üle. See võib häirida sind tugevasti ja selle tõttu võid sa lasta end sündmuste keerisest kaasa kanda ja pea kaotada. Ometi ei jää sul midagi muud üle, kui sa pead vastu pidama, organiseerima oma elu natuke teistmoodi ja muutma vajaduse korral vaatenurka. 

 

Ja isegi, kui mõned asjad võivad sulle tunduda võõrana, võta seda, kui väljakutset. Ära lase siiski emotsioonidel ja sündmuste enda üle võimust võtta. Ent tundes sind on kindel, et sa ei lase ennast mitte millestki pimestada ega mõjutada. Selle asemel, et hakata töö juures aga oma sõna maksma panema ja kõva häälega oma arvamust välja ütlema, eelistad sa viia oma plaane ja eesmärke ellu kindlalt ja diskreetselt. Mis puutub rahaasjadesse, siis parem on, kui sa jääd oma mugavustsooni. 


ARMASTUS

Kui sa oled juba kellegagi koos, võib teie harjumuspärane elu ühel või teisel põhjusel natuke muutuda. See muutus võib olla seotud lapse sünni või suurema lapse kodust lahkumisega - midagi on 2024. aastal juhtumas, mis võib mõneks ajaks kõik tasakaalust välja viia. Midagi tõsist ei ole juhtumas ja sa suudad uue olukorraga ruttu kohaneda. Hea oleks ainult, kui sa Draakoni aastal ei ole muutu liiga rahuolematuks. Kui sul on vaja midagi muuta oma elus, siis tee seda. Draakoni aastal peaks suhe kaaslasega olema aga kirglikum ja kuumem. 

 

Kui sa oled aga vallaline, siis võib üks ootamatu kohtumine aset leida inimesega, kellega sa tunned ennast kohe hästi. See suhe võib olla väga tormiline ja kirglik ent kui sa tunned, et probleemid hakkavad tekkima ja teie vahel on liiga palju valesid, siis jäta see kõik parem sinnapaika. Sama kehtib ka siis, kui sa tunned, et sind kasutatakse ära või sa ei suuda enam ilma selle inimeseta elada. Sellisel puhul tuleb sul võtta natuke aega iseendale, kuni sa saad oma peas selgust. 


TERVIS JA VORM

Draakoni aasta peaksid sa olema suurepärases vormis ja elujõudu täis. Väsimuse üle pole sul ilmselt põhjust palju kurta, sest Draakon saadab sulle head energiat. Sa pead ainult leidma võimaluse, kuidas seda targalt kulutada, üks hea moodus on teha sporti. Treenimisega ei maksa aga liiale minna, sest kuna Draakon ei tee midagi mõõdukalt, võid sa end ära kurnata lõpuks. Hoolitse nädalavahetustel rohkem enda eest. Kui sa oled aga kaalus juurde võtnud, ära tee liiga äärmuslikke dieete vaid muuda oma toitumisharjumusi. 


DRAAKONI AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole