{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoniaasta toob kaasa rikkust ja jõukust

    Hiina uus aasta algab 10. veebruaril. Peale Jänese (Kassi) aastat on algamas Draakoni aasta, täpsemalt veel Puu Draakoni...


 

 

Hiina uus aasta algab 10. veebruaril. Peale Jänese (Kassi) aastat on algamas Draakoni aasta, täpsemalt veel Puu Draakoni aasta. Draakon on seotud võimu ent samuti ka jõukuse ja külluse ning autoritaarsusega.

Hiina astroloogias on Draakon ainus müütiline olend kõikide loomamärkide seas. Draakonit seostatakse kuninglikkuse, ambitsiooni ja võimuga, ta sümboliseerib edu ja jõukust.

Ekspertide sõnul märgivad Draakoni aastat uuendused ja loominguline külg, mis võib väljenduda läbi teaduse ja tehnoloogia progressi, kunstialaste saavutuste ning samuti uudsema lahenduse maailmas valitsevate probleemide lahendamiseks. 

Samuti soodustab Draakoni aasta uute silmapiiride avastamist ning eneseparandamist. Aasta on väga hea selleks, et omandada uusi teadmisi, arendada oma oskusi ja leida uusi võimalusi ning huvialasid, mis aitavad muuta oma elu kvaliteeti paremaks. 

 

 

Draakon annab tõuke suuremateks muutusteks, pannes vastu võtma tulevikku puudutavaid otsuseid. 

Traditsiooniliselt on Draakon seotud aga külluse ja jõukusega. Seega on meid kõiki ees ootamas hea aasta, mis peaks kaasa tooma kõik vahendid, et parandada oma majanduslikku järge. Draakoniaasta peaks tegema paljusid rikkamaks. 

Ent Draakoniaasta ei too kaasa ainult häid võimalusi, sest Draakon tahab muuta meid vastupidavamateks ja sihikindlamateks, et saada üle võimalikest takistustest. 

Kokkuvõttes toob Draakoniaasta kaasa palju häid võimalusi, samuti ootamatuid vahejuhtumeid ning sündmuste lahenemisi. 

Hiina astroloogia järgi muudab Draakon meid julgemateks ja ettevõtlikemateks, aidates meil oma plaane ja eesmärke ellu viia ning haarata headest võimalustest kinni.  

Puu element aga aitab meil säilitada rahu ka kõige stressirohkemates olukordades. Puu on seotud rahu, empaatia ja headusega. 

 


Millised on Draakoni aastal sündinud inimesed? 

Kui sa oled sündinud 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 või 2012. aastal, oled sa Draakoni aastal sündinud. Draakoni aastal sündinud inimesed paistavad silma oma erakordse intelligentsuse ja samuti kangekaelsuse poolest. Ka vaprus ja julgus iseloomustavad Draakoneid. Nad on sihikindlad ja järjepidavad ega anna kunagi alla. Draakon on valmis riskima, et oma plaane ellu viia. Ta ei kannata rutiini ja üksluisust, ta tahab tegutseda ja näha oma töö tulemusi. 


Millistele looma märkidele toob algav Draakoni aasta kõige rohkem õnne? 

Neljale loomamärgile toob Draakoniaasta suuremat õnne kaasa. 

Rott (1948, 1960, 1972, 1984, 1996), Kukk (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005) ja samuti Ahv (1944, 1957, 1968, 1980, 1992, 2004) ja otse loomulikult Draakon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000) võivad võita jackpoti sellel aastal. Kõikide märkide järgi teeb Draakoni aasta neid rikkaks. 

Lisaks sellele upitab Rott end paremale majanduslikule järjele, tema äri hakkab õitsema Draakoni aastal, Kukk aga pälvib üldsuse tähelepanu ja saab kuulsaks. Ahv vabaneb kõikidest takistustes ja probleemidest. Draakon aga viib kõik oma unistused ellu.

 

Kommentaare ei ole