{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoni aasta horoskoop kõikidele neile, kes on sündinud Hobuse aastal

  foto : unsplash / Henry & Co   TÖÖ JA RAHA ...

 

foto : unsplash / Henry & Co

 

TÖÖ JA RAHA

Draakon on Hobuse sõber, vähemalt hiinlaste sõnul. 2023. aastal ei saanud sa oma energiat piisavalt kulutada ja sellepärast on eesolev Draakoni aasta sulle palju rohkem meele järele ning sa oled juba otsuse valmis teinud, et naudid sellest aastast iga hetke. Selle tõttu on sind ees ootamas suur aasta, täis ettevõtmisi ja kordaminekuid ning muidugi uusi väljavaateid. Asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma õiges suunas, sa hakkad jälle uskuma iseendasse ja tunned ennast nagu kala vees. Sind on ees ootamas rikastav aasta, mis ei too sulle mitte ainult suuremat edu tööalases elus vaid ka finantsalast. 

 

Draakon avab sulle uusi uksi, tuues sulle uusi võimalusi kätte. Draakon tekitab sinus soovi ka muutuste järele. Sellepärast mine ja vaata, kuidas mujal elatakse ja mida mujal tehakse. Õpi ja omanda uusi teadmisi. Ära karda raskusi. Ära karda hüpata tundmatus kohas vette. Ära karda riskida. Draakon annab sulle mikrofoni kätte, seega räägi, tule oma ideede ja plaanidega lagedale, näita, milleks sa võimeline oled ja otsi võimalusi, kuidas teiste seast silma paista. Ära ainult liiga ettevaatamatuks muutu, sest Draakoni aastal ei tohi pead kaotada. Vaata, et sul oleks alati mõni varuplaan olemas igaks juhuks. 


ARMASTUS

Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas kiire ja sündmusterohke aasta. Võib juhtuda, et sul on raske oma emotsioonidega ainult mõnikord toime tulla ja seda hoolimata sellest, et su suhe tundub tugev. Ent pea meeles, et asjad lähevad paremaks ja Draakon (kes sind hoiab) toob sulle õnne ja armastuse koju kätte. 

 

 

Kui sa oled vallaline, siis võib sa sellel aastal armuda esimesest silmapilgust. Sa võid tunda koheselt suuremat külgetõmmet selle inimese vastu, kellest saab sinu suur armastus. Selle suhte pärast võid sa mõneks ajaks pea kaotada aga sellest pole midagi. Hobusele meeldivad tugevad tunded, mida Draakoni aasta pakub, selle tõttu ei tule sul pettuda. Ainult hoia endal rohkem silma peal, sest sul on sellel aastal väga raske mitte kiusatusele järele anda. 


TERVIS

Sellel aastal on sul kogu aeg midagi, mida teha, kogu aeg vaja kuhugi minna ja kusagil olla. Ent see pole veel põhjus, miks mitte kuulata märguandeid, mida su keha sulle saadab. Tervis on sinu kõige kallim vara, seega ära unusta enda eest hoolitseda. Ära jäta oma tervisel sellel aasta vaeslapse osa mängida. 


DRAAKONI AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole