{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mis kell tuleb iluekspertide järgi öökreemi peale panna

    Foto : unsplash / Anastasiia Ostapovych     Selleks, et...

 

 

Foto : unsplash / Anastasiia Ostapovych

 

 

Selleks, et öökreem eriti tõhus oleks, soovitavad ilueksperdid kanda kindlal kellaajal. Niipea, kui päike loojub ja sa oma õhtuste iluprotseduuridega algust teed, kannad sa ka näokreemi nahale. Kui sa arvad, et selleks, et hommikul ilusa ja särava nahaga ärgata, piisab sellest, kui sa kasutad õhtul öökreemi, siis sa eksid. Selleks, et öökreemist tõesti kasu saada, pead sa valima ka kõige sobivama kellaja naha kreemitamiseks. 

Iluekspertide sõnul on kõige õigem ajavahemik öökreemi peale kandmiseks kella  23 ja 4 vahel öösel. Mitte varem ega hiljem! Nii nagu igal organil, on ka nahal oma aeg, mil ta on kõige aktiivsem ja vastuvõtlikum. Kella 23 ja 4 vahel öösel, taastuvad naharakud 8 korda kiiremini. Just sellel kellaajal vabastab nahk end kõigest mustusest ja toodab vajalikku kollageeni, et hoida nahka elastsena. Kui sa kannad sellel ajavahemikul nahale öökreemi, aitad sa kaasa naha puhastamisele ning noorendamisele ning saad ilusa ja särava näonaha. 

 

 

 

 

 

Ja muidugi selleks, et öökreemi toime oleks parem, pead sa oma näonaha kreemitamiseks enne valmistama. Seega enne, kui sa kannad kella 23 - 4 vahel öösel näole öökreemi, pead sa näo korralikult ära puhastama päeva jooksul kogunenud mustusest ja bakteritest, olles enne meigi maha võtnud. 

Ja see ongi kõik, mida sa pead teadma, kui sa tahad hommikul ärgata noorusliku ja värske jumega.

 

Kommentaare ei ole