{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / Priscilla du Preez    Armastus Kui sa ...

 

foto : unsplash / Priscilla du Preez

 

 Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, hakkad sa järgmisel aastal tõsisemalt oma suhte ja selle tuleviku üle mõtlema. Kohe veebruaris tunned sa Jupiteri mõju, mis suunab sind investeerima rohkem oma suhtesse ja paneb sind astuma järgmist suurt sammu, milleks võib olla abiellumine, lapse saamine, kolimine, ümber maailma reis või mõni muu suurem asi. Mitte miski ei hirmuta sind, otse vastupidi. Sa oled valmis kõigeks, et oma tahtmist saada. Ja kuna sa oled endale midagi pähe võtnud, viid sa ka oma soovid täide enne järgmise aasta lõppu. Palju õnne! Kui sa oled aga vallaline, siis oled ka sina otsustanud leida endale oma koha ja mis peaasi: leida enda kõrvale see õige inimesi. 

 

Selles punktis tuleb sulle appi sinu planeet Neptuun. Armastuse planeet Veenus annab sulle samuti nõu, soovitades sul otsida inimest, kes suudab puudutada su südant. Teiste sõnadega hoia kaugele eemale neist, kes ei suuda kunagi midagi otsustada ja on üldse sinu jaoks liiga kohmakad. Vali paremini, kellega sa suhtled. Tõenäoliselt otsid sa sellist armastust nagu filmis ja kõikide märkide järgi peaksid sa leidma selle, mida sa otsid, enne suve lõppu. Ãœks maamärkidest, tõenäoliset keegi, kes on sündinud Neitsi tähtkujus, kingib sulle oma südame ja armastuse ning teeb kõik, et sind õnnelikuna näha. Sügis peaks tulema eriti romantiline. 


Töö

Kas sa teadsid, et varem pidasid astroloogid sinu planeediks tarka Jupiteri ent nüüd oled sa Neptuuni kaitse all? Selle tõttu oledki sa suur unistaja, väga paradoksaalne, tark ja loominguline. Sa oskad teisi mõjutada ja inspireerida, sul on alati tuhat uut projekti, mille kallal sa töötad. Ka järgmisel aastal paistad sa silma oma suure loomingulisuse poolest, tänu millele sa saad ellu viia ka oma suurimadki unistused. 

 

 


Lähedased

Järgmisel aastal võivad su lähedased sinu üle uhkust tunda. Sind on ees ootamas ilusad hetked koos sõprade ja lähedastega. Ãœks arusaamatus võib kevadel siiski aset leida või on hoopis tegemist kellegagi, kes võib tunda lihtsalt suurt kadedust sinu vastu. See võib sind aga endast välja viia ja panna sind oma elu ja suhete üle rohkem järele mõtlema. Planeedid soovitavad sul jääda alati ja kõiges õiglaseks, ära lase ennast ka nii palju mõjutada sellest, mida teised ütlevad või arvavad. Sa tunned oma väärtust kõige paremini ja tead, kes sa oled, ära raiska oma väärtuslikku aega selleks, et lahendada probleeme, mida teised igavusest välja mõtlevad. 


Uue aasta lubadus

Tule oma mugavustsoonist välja. Ära jää oma kuulsuse aupaistele puhkama vaid mine avastama uusi silmapiire. Tänu sellele julged sa rohkem ja suudad rohkem. 


Õnne toov talisman

Paberist origami kala. Mis tuletaks sulle meelde, et lihtsuses peitub võlu. Mis inspireeriks ja julgustaks sind.

Kommentaare ei ole