{ads}

HIDE

Viimased

latest

Täna särab taevas selle aasta viimane täiskuu Vähi märgis, mis võib muuta nende tähemärkide elu

foto : pixabay / rihaij    Selle aasta lõpuni on jäänud...

foto : pixabay / rihaij
 

 Selle aasta lõpuni on jäänud vaid loetud päevad. Täna aga särab taevas selle aasta viimane täiskuu, mida kutsutakse kargeks ja külmaks Kuuks. Tänane täiskuu ei ole aga tavaline täiskuu, sest Kuu saadab meile täna maagilist energiat, mis peaks tooma kaasa head õnne kõikide tähemärkide esindajatele. 

Astroloogide sõnul on midagi imelist juhtumas veel enne selle aasta lõppu, sest sellega kaasneb eriti võimas energialaeng. Lisaks sellele toetab hea õnne planeet Jupiter Sõnni märgis seekordset täiskuud nii palju, kui võimalik ja tänu sellele lõppeb see aasta üle ootuste hästi.

Täiskuu Vähi märgis on aga võimalus avada uusi perspektiive ning muuta neid tugevamaks. See on ka võimalus lasta minna kõigel, mida sa enam ei vaja oma ellu. Kuu Vähi märgis paneb meid rohkem oma elu üle järele mõtlema ja kuna käes on aasta lõpp, siis ongi aeg teha kokkuvõte möödunud aastast. Liiga palju pole mõtet siiski hakata kahetsema seda, mis tegemata jäi ja mõtelda selle peale, mismoodi asjad oleksid võinud minna, kui sa oleksid teinud ühte või teist asja teistmoodi. See ei tähenda, et asjade seis oleks praegu parem sinu elus, kui sa oleksid teinud mõned asjad teisiti. Kui sa oled minevikuga lõpparve teinud, keskendu olevikule ja tulevikule. 



Hoolimata sellest, et täiskuu särab emotsionaalse Vähi märgis, ei ole muretsemiseks sugugi põhjus, sest Kuu energia on positiivne, täis head õnne. 

Ära unusta kasutada Kuu energiat täna ära ja koostada nimekiri sellest, mida sa tahad vanasse aega maha jätta ning samuti sellest, mida sa sooviksid, et uus aasta sulle toob. 

Kuna Jupiter on aktiivne selle täiskuu ajal, muudab hea õnne planeet täiskuu energiat veelgi tugevamaks. Vanad astroloogid uskusid, et kui Jupiter on taeva teises otsas, saadab ta kõikidele küllust ja rikkust. Kuidas ka ei ole, kui sa usud täna, et järgmine aasta teeb sind rikkamaks, siis nii see ka läheb. Katsu vähemalt tänase päeva jooksul lõpetada muretsemine oma raha pärast. 

 

 


Kuidas mõjutab tänane täiskuu aga sinu tähemärki? 


JÄÄR

Sina oled üks, kellele selle aasta viimane täiskuu kõige rohkem head õnne toob. Head uudised on sind ees ootamas. 


SÕNN

Ilmselt valitseb su peas hetkel segadus. Sa võid tunda vastuolulisi tundeid ühe lähedase inimese vastu. Võib-olla oleks aeg rääkida omavahel? Jupiter sinu märgis toetab sind. 


KAKSIKUD

Sa pead enda eest rohkem hoolitsema. See aasta on olnud sinu jaoks üsna kurnav ja väsitav, paljude Kaksikute jaoks oli tegemist väga keerulise aastaga. Tänane täiskuu teeb sulle aga ilusa kingituse kõige vaeva ja pingutuste eest. 


VÄHK

Täna on sinu päev, sest täiskuu särab sinu märgis. Kui sa tunned, et sinu vastu on käitutud ebaõiglaselt ja kui sul on raske unustada mõningaid seiku, palu täiskuul kõik oma mured minema viia. 


LÕVI

Tõenäoliselt ei tunne sa end kõige paremini, sest tänane täiskuu asub sinu 12. majas, mis on seotud üksinduse, eralduse ja alateadvusega. 

 

NEITSI

Võib-olla tundub sulle, et sul ei ole enam midagi ühist nendega, kellega sa varem armastasid aega veeta. Sinu väärtushinnangud on muutunud. Kui sul on küsimusi, millele sa tahaksid vastuseid, siis võid sa kindel olla, et täiskuu aitab sul õigeid valikuid teha. 

 

 


KAALUD

Täiskuu saadab sulle head ja positiivset energiat, tuues sulle häid uudiseid. 

 

SKORPION

Uued väljavaated avanevad sulle järgmise päevade jooksul. Kõikide märkide järgi võtad sa ka vastu ühe olulise otsuse, mis puudutab su tulevikku. 

 

AMBUR

Tõenäoliselt saad sa aru, et sul ei ole edaspidi mõtet suhelda ja aidata nii palju neid, kes kogu aeg sind unustama kipuvad. Jupiter aitab sul teha vastavaid samme ja panna paika piire. 

 

KALJUKITS

Tänane päev võib tuua su ellu ühel või teisel moel armastust. Kuula oma südame häält. 

 

VEEVALAJA

Võib-olla ei tunne sa end praegusel hetkel kõige paremini. Katsu olla üle kõigest, mis su ümber toimub. Hoolitse rohkem oma vaimse ja füüsilise tervise eest. 

 

KALAD

Peale viimaseid raskeid kuid saab Kalade esindaja lõpuks ometi puhata ja hinge tagasi tõmmata. Ära unusta seada paika uusi eesmärke uueks aastaks. Tänased soovid võivad täituda. 


Täiskuu rituaalid, mis aitavad ligi tõmmata head õnne ja jõukust 


Rituaal, mille abil oma soove täiskuu abil ellu viia

Tegemist on hästi võimsa täiskuu rituaalige, mis tugineb tänulikkuse energial. Sa ei pea paluma täiskuud, et ta täidaks kõik su soovid, vaid tänama teda nagu oleks su soovid juba täidetud. 

Näiteks kui sa soovid tõmmata oma ellu armastust, siis kirjuta paberile : "Ma tänan sind Kuu, et olen kohtunud tänu sinule suure armastusega." 

Sa pead kirjutama oma soovid käesolevas vormis, uskuma ise sellesse, et su soovid täituvad ning tundma juba seda tänulikkust, mida sa tunned, kui su soovid on täitunud. 

Seejärel anna oma soovid täiskuule edasi, jättes paberi, mille peale sa oma soovid kirjutasid täiskuu valguse kätte terveks ööks. Peale seda võid sa hoida seda väärtuslikku paberilehte oma öökapis, kuni su soov on täitunud. 

 

 


Rituaal, mille abil tõmmata küllust oma ellu

Kui sa soovid tõmmata oma ellu rikkust ja jõukust tänu täiskuu energiale, siis loe, mida sa tegema pead. Selle jaoks läheb sul vaja rahakotti. Tee oma rahakott tühjaks kõigest, mida see sisaldab ja jäta rahakotti alles ainult paar paberraha. Kindlasti võta rahakotist välja kõik kassatšekid, mis sümboliseerivad kulutusi. Seejärel võta oma rahakott kaasa ja mine välja. Istu pingi peale ja mediteeri, katsudes leida ühendust Kuu energiaga. Seejärel siruta rahakott täiskuu poole ja kujuta endale oma peas ette, kuidas täiskuu energia sinu poole suundub ning külvab su üle jõukuse ja rikkusega. Ära unusta Kuud tänada kõige hea eest. 


Rituaal, mis aitab head õnne ligi tõmmata

Et hea õnn leiaks sinu juurde tee, pead sa vabastama enda kodu halvast energiast. Halb energia blokeerib kõik hea ära. Hea uudis on see, et sa võid kujutada endale oma peas ette, kuidas täiskuu energia sinu kodus ajab halva energia välja ja toob asemele head õnne. 

Täiskuu ajal (või sellele järgneval kolmel päeval) tee oma kodus suurpuhastus. Puhasta kõik pinnad ära vee, musta seebi ja sidruni seguga. Seejärel võid sa viirukeid põletada, tee aknad pärani lahti ja kujuta endale ette, kuidas halba energia minema läheb. Täiskuu öösel tee aknad lahti ja kujuta endale ette, kuidas hea energia koos hea õnnega sinu koju tuleb.

Kommentaare ei ole