{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid vajavad kiiremas korras puhkust praegusel perioodil?

  foto : unsplash / Kate Williams      Me kõik vajame puhku...

 

foto : unsplash / Kate Williams

 

 

 Me kõik vajame puhkust. Vähemalt nii arvavad ilmselt kõik need, kes on sündinud Veevalaja tähtkujus. Sest Veevalajad mõtlevad alati kollektiivses plaanis. Aga planeetide seisu vaadates tundub, et vähemalt kolme tähemärgi esindajad on praegusel hetkel tõsiselt kurnatud ja vajavad kiiremas korras puhkust. Taevas ei ole väga armuline kõigi vastu sellel suvel. Veenus on retrograadis, Saturn on retrograadis ja kohe varsti on algamas kurikuulus Merkuuri retrograad. Tundub nagu valitseks täielik kaos planeetide seas. Kui augusti algus toob head õnne osade sodiaagimärkide esindajatele, siis kõigil nii hästi ei lähe. Ja kui seekordne artikkel puudutab sinu tähemärki, siis ära muretse, sest igale probleemile leidub lahendus. Ja õnneratas keerleb kogu aeg. Järgmisel nädalal võib sind suur õnn oodata. 

 

 


Mida augustikuu algus kaasa toob? 

Juulikuu lõpus algab ametlikult Lõvide aeg. Lõvidele meeldib suvi, meeldib lihtsalt elu nautida ja puhkus. Päike on sisenenud Lõvi märki, et tuua natukene valgust praegusesse pingelisse perioodi. Veenus (suhete planeet) mässab sellel suvel, koos oma kolleegi Uraani (muutuste planeet) kaasabil. Mõlemad planeedid moodustavad natuke pingelise liidu, mis paneb meid oma elu üle rohkem järele mõtlema, eriti kehtib see kõikide paaride kohta. Veenus on retrograadis ja see tähendab, et lahkuminemiste periood on alanud. Planeet Marsi külje pealt on õhkkond pigem püüdlik ja korralik nagu tublile koolilapsele kohane, sest Marss on hetkel Neitsi märgis ja aitab meil oma elu paremini organiseerida. Ilmselt sellepärast paljud ongi praegu suurpuhastust tegemas, sorteerimas ja viskamas vanu asju ära. Ka suhetes. Rõõmu tunnevad sellest ilmselt kõige rohkem kõik maamärgid aga mitte kõik.



Milline tähemärk peab kannatlikkust varuma järgmisel nädalal? 

 

 

KAKSIKUD

Juba mõnda aega on Kaksikud väsinud ja täiesti kurnatud. Praegu ei ole nende elus kõige parem aeg, nad veavad lausa jalgu järgi. Kaksikud ei oska tavaliselt olla kannatlikud. Ometi on seda vaja, kui Kaksik tahab, et asjad hakkaksid taas õiges suunas liikuma ja kõik pettumused ning rahulolematused kaoksid. Marsi ja Saturni aspekt tekitab pingeid Kaksikute elus, vaadates teineteisega vihaselt tõtt. See tekitab pingeid, mis puudutab ühe rohkem sodiaagimärke. Seekord siis Kaksikuid. Selle tõttu ongi Kaksikud väsinud ja pinges. Tal ei jää muud üle, kui võtta rahulikult, hingata sisse ja lasta kõigel minna, mis minema peab. Peale vihma tuleb päike jälle välja.

 

 


Milline tähemärk peab rahulikuks jääma järgmisel nädalal? 

VÄHK

Peale seda, kui Päike liikus Vähi märgist edasi Lõvi märki, on Vähk kurb. Ta on väga tundlik ja selline masendus ei ole talle sugugi meele järele. Järgmisel nädalal võib ta ärrituda ja teha midagi, mida tal hiljem kahetseda tuleb. Vähk võib täiesti vabalt reageerida üle. Ka tema peab võtma rahulikumalt, kui ta tahab terve nahaga välja tulla. Ei ole mõtet ärrituda nii töö juures, kui kodus asjade pärast, mis pole seda väärt ja mida ei saa kontrollida. Neptuun ja Saturn tiirlevad hetkel Kalade märgis, see tähendab, et Vähk vajab kiiremas korras puhkust. Mõnikord parim, mida me teha saame, on üldse mitte midagi teha. Oota rahulikult, lahendused tulevad ise õigel hetkel. 


Milline tähemärk vajab kiiresti puhkust järgmisel nädalal? 

VEEVALAJA

Harva, kui Veevalaja ennast halvasti tunneb. Järgmisel nädalal aga võib tal tekkida õhupuudus. Ta peab tegema pausi oma kiires elus. Planeetide seis ei ole hetkel kõige parem tema vastu. Õnneks hakkavad tormipilved juba eemalduma. Kõik planeedid, mille mõju ei ole kõige parem, on eemaldumas. Sellepärast ongi praegu kõige õigem hetk teha paus. Luba endale väike puhkus, võimaluse korral mine mujale ja avasta uusi silmapiire. Sa vajad vaheldust ja uudsust. Sina oled järgmisel nädalal enda prioriteet, ära seda unusta, lae oma patareid täis.

Kommentaare ei ole