{ads}

HIDE

Viimased

latest

Soovitused, kuidas taastada usaldust peale petmist

foto : unsplash / Ron Lach      Petmisega kaob usaldus ja s...

foto : unsplash / Ron Lach

 

 

 Petmisega kaob usaldus ja selle taastamine nõuab suuri pingutusi. 


1. Näita, et sa hoolid ja armastad

Tee oma kaaslasele hommikul kohvi või saada päeva jooksul talle sõnum. Tunne huvi, kuidas ta päev läks ja kuula tõesti, kui ta sinuga räägib. Kõik need väikesed tähelepanuavaldused aitavad teid taas omavahel liita. 

Sa võid talle samuti valmistada tema lemmiktoitu või muuta lihtsalt ta elu kergemaks ühel või teisel moel. Katsu vähem aega veeta ka telefonis ja ekraanide taga, et olla rohkem koos oma kaaslasega. 


2. Väikesed rituaalid suhte tugevdamiseks

Häid tulemusi annab väikese küünla rituaal. Kui teil on vaja omavahel rääkida, pange küünal põlema selleks ajaks ning kustutage ära, kui jutud on räägitud. Selle ajal tuleks kõik ekraanid kinni panna. Mõte on selles, et luua uusi ilusaid mälestusi ja muuta emotsionaalset sidet tugevamaks läbi selle. Selleks võib olla ka iga kuu restoranis käimine või siis kord kuus romantilise nädalavahetuse veetmine.





3. Leidke oma suhe taas üles

Kirjutage mõlemad üles, mida te üksteises näete ja põhjused, miks te koos olete, et leida oma suhet taas üles. Koostage nimekiri sellest, mis teile teise juures meeldib. Vaadake ühiseid pilte, tuletage meelde vanu mälestusi, kuulake teie laulu või siis rääkige naljakatest seikadest, mis on teie suhtega seotud. 

Või siis minge taas sinna söögikohta, kus te oma suhte alguses käisite koos söömas või vaadake filme, mida te siis vaatasite. Või siis minge sellisesse kohta, mis äratab mälestusi. Sellega näitad sa oma kaaslasele, et sa pole unustanud. 


4. Rahusta 

Rahusta oma kaaslase läbi igapäevaste žestide : hoia ta käest kinni, tee talle musi enne, kui sa tööle lähed, istu tema kõrvale - kõik see näitab, et sa oled temaga. Otsi lähedust temaga hoolimata sellest, et ta võib su kõrvale lükata, tähtis on, et sa ei anna alla vaid pingutad oma õnne nimel ega tee raskustest välja. Meie ühiskonnas on kõik muutunud nii kergeks ja kättesaadavaks, selle tõttu ongi sinu pingutustel kahekordne hind. 

 

 

 


5. Näita, et sa tahad teda

Voodis leppimised on tavaliselt kõige tugevamad, sest hirm teist kaotada on olnud suur. Paradoksaalselt võib see muuta voodielu palju paremaks. Tähtis on siiski austada kaaslase tundeid ja vajadusi, kui ta ei taha, et sa teda puudutad, on vaja, et sa ütled talle : "Ma saan sinust aru aga ma olen siin sinu jaoks olemas."


6. Lõpeta suhtlemine sellega, kellega sa oma kaaslast petsid

Sa pead lõpetama igasuguse suhtlemise selle inimesega, kellega sa petsid oma kaaslast. See tähendab, et sa pead blokeerima tema numbri, meiliaadressi ja kustutama ta oma suhtlusvõrkudest. 

Viska ära kõik, mis sulle meenutab teda - fotod ja kingitused - nii ei teki sul kiusatust temaga taas ühendust võtta. 


7. Otsi ruttu spetsialisti abi

Sageli paarid pöörduvad liiga hilja suhtenõustaja poole. Haav on selleks ajaks juba liiga sügav. Kui sa tunned, et sa ei tule selle olukorraga enam toime või kui su partner enam üldse sinuga ei suhtle, siis pea nõu suhtenõustajaga. Kindlasti ei maksa aga ära unustada, et mida sa ka ei tee, miski pole enam kunagi sama nagu varem, petmise haavaga tuleb õppida edaspidi elama.

Kommentaare ei ole