{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Tessa Rampersad      Ja ongi selle aasta ...

foto : unsplash / Tessa Rampersad

 

 

 Ja ongi selle aasta lõpp juba paistmas. Aeg läheb üsna ruttu. Planeedid aga on otsustanud tuua meile mõningaid väljakutseid kaasa, pannes meid oma esialgseid plaane muutma. Kuulus Merkuur retrograad on kohe algamas ja selle mõju on juba tunda. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest 5. detsembril sai läbi Neptuuni retrograad, see aga tähendab, et head ja paremad ajad on meid ees ootamas. Neptuuni positiivne mõju aitab eemal hoida Merkuuri retrograadi negatiivset toimet ning toob head õnne kaasa osade tähemärkide esindajatele.


Milliste tähemärkide esindajatele järgmine nädal suurt õnne toob? 

 

 

LÕVI

Kõige kuninglikum kõikide tähemärkide seast saab järgmisel nädalal teada, mida tähendab hea õnn. Järgmisel nädalal toetavad planeedid Lõvi kõikides ettevõtmistes, tuues talle häid võimalusi lausa kandikul kätte. Päike (energia) ja Marss (ambitsioon) ei jäta Lõvi maha, aidates ta hoopis oma plaane ellu viia. Lõvi võib kindel olla, et hea õnn teda saadab, kui ta on piisavalt julge, võib ta mitmed oma soovid ellu viia järgmise nädala jooksul. Ta leiab selleks kõik vahendid, mida ta vajab. Tähtis on, et ta teab ise, mida ta tahab ning keskenduks ühele plaanile korraga. Marss Amburis aitab tal leida häid võimalusi ning olla ettevõtlikum ja julgem. 

Tänu oma tahtejõule võib Lõvi jõuda järgmisel nädalal väga kaugele. Planeedid juhatavad talle teed, sellepärast peab Lõvi olema valmis õigel hetkel tegutsema ja kuulama oma sisemist häält. 13. detsembril on taevas noorkuu Amburi (sõbramärk) märgis, mis toob samuti Lõvile head õnne kaasa. Tänu sellele võib Lõvi oma eluga rahul olla ja öelda endale järgmise nädala lõpus, et elu on ikkagi üsna ilus. Tulevik tundub paljutõotav. 

 

 


AMBUR

Käimas on Amburite sünnipäevakuu ja tänu sellele peaks Ambur olema üsna optimistlik. Mida rõõmsam ta aga on, seda rohkem õnne planeedid talle toovad. Umbes nagu külgetõmbeseadus. Planeetidel on Amburi jaoks toredaid üllatusi varuks järgmiseks nädalaks. Päike ja Marss muudavad teda veelgi tegusamaks ja ettevõtlikumaks. Tänu planeetide energiale hakkavad asjad Amburi elus lõpuks ometi liikuma õiges suunas ja ta leiab oma motivatsiooni tagasi. Mitte miski ei peata teda enam, mitte miski ei ole võimatu. Kõik võimalused on tema elus avatud. Head juhused viivad teda kokku õigete inimestega.

Ta võib ise seejuures muutuda ainult kannatamatuks aga õnneks suudab ta oma head üllatused ära oodata. Noorkuu Amburi enda märgis 13. detsembril toob talle palju häid võimalusi koju kätte. Samal päeval algab ka Merkuuri retrograad, mis paneb Amburi kujutlusvõime lendama. Sellel päeval peaks Ambur saama lausa mitu head uudist. Planeedid ise saadavad talle head energiat, et kõik tema tegemised õnnestuksid. 

 

 


SÕNN

Merkuuri retrograadi mõju on juba tunda ent Sõnni see muretsema ei pane. Vastupidi, teda on ees ootamas üle ootuste hea nädal. Mitmed toredad kohtumised peaksid just järgmise nädala jooksul aset leidma. Mitmed kokkulepped saavad sõlmitud. Mitmed plaanid ellu viidud. Planeedid saadavad Sõnnile järgmiseks nädalaks head energiat. Hea õnn planeet Jupiter soovitab Sõnnil oma mugavustsoonist välja tulla ning viia oma unistused ellu. Merkuur Kaljukitses (sõbramärgis) toetab teda kõikides ettevõtmistes.

Järgmine nädal toob Sõnnile mitmeid häid võimalusi kätte ja on selle tõttu kõige õigem aeg tegutsemiseks. Sõnnile meeldib oma isiklik mugavus ja harjumuspärane elu ent kui ta tahab midagi oma elus muuta paremaks, on praegu selleks kõige parem aeg. Ta leiab ka lahendused oma probleemidele. Kui ta ise teab, mida ta tahab ja millised on tema suurimad soovid, leiab ta võimalused, kuidas oma tahtmist saada. Tähtis on uskuda iseendasse. 


Kommentaare ei ole