{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / ...

 

foto : unsplash / Kari Shea

 

Armastus

 See armastuse tsükkel, mis sinu elus algas 3 aastat tagasi, peaks veel mõnda aega kestma sinu suureks rõõmuks ning hingerahuks. Tõenäoliselt peaksid sa tundma suurt rahulolu praegusel hetkel. Oled sa siis juba kellegagi koos või alles üksi, järgmisel aastal tunned sa tõenäoliselt, et oled oma kohal ja rahul oma eluga. Kuna tegelikult oled sa perfektsionist, kes kogu aeg katsub midagi oma elus paremaks muuta, siis on tegemist sinu jaoks suure edusammuga. Selle tasakaalu eest oled sa tänu võlgu eelkõige iseendale, sest sa saavutad selle tänu sellele, mida minevikus läbielatud kogemused sulle on õpetanud ning oma suurele tahtejõule, mis aitab sul alati elus edasi minna. 

 

 

Ka Veenusel on selle kõige juures oma tähtis roll, sest ka järgmisel aastal toob Veenus su ellu hetki täis lihtsat ja siirast armastust ning õnne. Ainsaks varjuks selles idüllis võib saada Pluuto. Suve alguses katsub ka kõike ilusat sinu elus ära rikkuda, üritades sind endast välja ajada või tekitada sinus soovi minna mujale vaatama. Kui sa oled juba kellegagi koos, võib su tee ristuda Pluuto mõjutusel peale 6. juuni noorkuud ühe väga meeldiva inimesega, kes on sündinud Lõvi tähtkujus. Kui sa oled vallaline, tahad sa ilmselt teha veel mõnda aega seda, mida süda soovib ja olla iseseisev ning sõltumata hoolimata teiste tahtmisest ja soovidest ent suve alguses võib Neptuun kõik sinu plaanid ja kavatsused rikkuda, pannes sulle teisi mõtteid pähe. Ära unusta, et sina ise otsustad seda, mida sa oma eluga edasi kavatsed teha ja sa ei pea mitte kellelegi sellest aru andma. Juulis katsu selge peaga mõtelda ja usalda oma intuitsiooni. Augustis näed sa asju juba läbi teise pilgu ning kõik saab korda. 


Töö

Sa ei tea, mida teha, et kõik töö tehtud saaks. Sa murdud suure töökoormuse all. Sa pead jõudma igale poole: kliendid ei anna sulle rahu, patsiendid ootavad, paberimajandus kasvab üle pea. Võib-olla on aeg midagi ette võtta? Jätta osa tööd teiste teha, teha oma hääl kuuldavaks, panna oma sõna maksma või panna lihtsalt paika piirid, mis sind kaitseksid? Järgmisel aastal pead sa midagi oma elus muutma. Jupiter toetab sind selles ettevõtmises. 

 

 


Lähedased

Järgmisel aastal saad sa aru, et sul on tegelikult palju rohkem sõpru ja toetajaid, kui sa seda arvasid. Tänu sellele saad sa oma hingerahu tagasi, mille sa viimasel ajal oled ära kaotanud. Sellel talvel tahad sa võib-olla olla rohkem üksi ja jätta kõik muu sinnapaika, sul on tunne, et teised kasutavad sind ära või ootavad sinult liiga palju. Merkuur on aga sinu kõrval ja kohe peale talve lõppu saad sa aru, et tegelikult oled sa ise endale kujutanud ette asju, mida pole olemas. 


Uue aasta lubadus

Pidutseda! Kas see üllatab sind? Ometi peaks lõbutsemine olema sama tähtis ja oluline, kui tervislikud eluviisid. Õpi rahulikumalt elama, ära muretse nii palju, naudi käesolevat hetke, ära lase ennast nii palju mõjutada teiste arvamusest ja pilgust ning tantsi hommikuni! 


Õnne toov talisman

Kontsakingad. See on hea ettekääne, miks endale uus paar kingi osta. Ainult pea meeles, et tegemist ei ole ükskõik millise kingapaariga. Kingad, mis toovad sulle õnne ja mida sa pead kandma, on säravad peokingad. 


2024. aasta horoskoop

Kommentaare ei ole