{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / Priscilla Du Preez   Armastus ...

 

foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 

Armastus

Planeedid äratavad järgmisel aastal üles su tunded ja su südame. Nad tuletavad sulle meelde kunagisi tundeid ning seda, mida tähendab olla armunud ja armastada. Nad näitavad sulle teed, mis juhatab sind tõelise armastuseni. Seega on sind ees ootamas suured muutused 2024. aastal. Enne kõike aga tuleb sul läbi elada oma elus natuke vähem meeldiv periood või õigemini kuiv periood, mille jooksul ei tohiks midagi märkimisväärset juhtuda. Vaikne ja sõnakehv planeet Saturn mõjutab sinu armastuse sektorit kuni järgmise aasta juulikuuni. Selle tõttu võid sa tunda aasta esimesel kuuel kuul nagu oleks su elus suur segadus. Kõik võib tunduda mõttetu ja tühi sinu sees ja sinu ümber. Kui sa oled vallaline, võib sul tekkida tunne nagu ei mitte miski ega mitte keegi ei vasta isegi kaugelt sinu ootustele ja parem on olla üksi, kui halvas seltskonnas. 

 

 

Selles punktis on sul täiesti õigus. Kusjuures, elus juhtub tihti nii, et kui sa oled lootuse kaotanud ja midagi enam ei oota, kohtud sa tänavanurgal sellega, kellest saab sinu suur armastus. Päikesel ongi sinu jaoks täpselt sellised plaanid sellel aastal ja Päikest võid sa usaldada kinnisilmi, seda enam, et ta valitseb sinu tähemärki. Väike vihje, mis aitab sul kannatlikum olla : suvi viib sind tõenäoliselt kokku ühe Õhumärgi all sündinud isikuga : ilmselt on selleks mõni Kaksik, Veevalaja aga kõige suurema tõenäosusega on tegemist Kaaludega, kellega koos on sind ees ootamas unustamatu suvi. Koos temaga tundub kõik kergem ja lihtsam ning elu on jälle ilus nagu muinasjutus. Armastus annab sulle tiivad. Kui saoled aga juba kellegagi koos ja kui kõik tundus teie vahel viimasel ajal läbi olevat või vähemalt oli igapäevase elu rutiin teist võitu saanud, siis pea meeles, et õnneratas muudkui keerleb ja armuleek ei kustu kunagi. 

 

 

Mõnikord võib põlenud põld anda paremat saaki, kui viljakas ja hoolitsetud maa. Ära hakka midagi suurt otsustama, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Sest järgmise aasta suvel võib üks ootamatu vahejuhtum kõik su plaanid segi ajada, selle tõttu võib armastus aga tagasi tulla nagu suhte alguses, tuues tagasi õnne ja rõõmu. Tänu sellele näed sa aga asju läbi teise vaatenurga ja oled palju optimistlikum, teades, et ilus tulevik on teid kahte ees ootamas. 


Töö

Üks suuremat sorti kordaminek on sind ees ootamas sellel aastal. Ilmselt oled sa nii kaua seda hetke oodanud, et see tekitab väga suure rahulolu ja uhkuse iseenda üle. Sa võid tunda, et oled teinud just seda, mida oled pidanud tegema ja oled õiges kohas lõpuks ometi. Mis siis, et see tunne tuli natuke hilja. Vähemalt avaneb sul võimalus saada tasu tehtud töö eest. Marss aitab sind motiveerida, saates sulle head energiat ning muudab sind ettevõtlikumaks. Mitte miski ei peata sind. Enne järgmise aasta lõppu oled sa mitmed oma tööalased eesmärgid ellu viinud. 

 

 


Lähedased

Järgmisel aastal tunned sa, kui tähtis koht on su elus nii lähedastel inimestel, kui sõpradel, sest usaldusväärsetest inimestest su ümber puudust ei tule. Sa tead, et sa võid oma lähedaste peale kindel olla, nad on heatahtlikud ja kindlad. Ilmselt otsid sa ise võimalusi, kuidas muuta oma olemasolevaid suhteid veelgi tugevamaks ning leida uusi sõpru. Võib ka juhtuda, et ühe sõbraga hakkate te üht plaani või projekti ellu viima, mida saadab suur menu. 


Uue aasta lubadus

Ära võrdle ennast enam teistega. Inimestevahelised suhted ei ole kõige lihtsamad. Järgmisel aastal soovitab Veenus sul vaadata asju oma elus aga hoopis teise pilgu läbi. Veenus mässib sind oma armastuse ja sisse, saates sulle hingerahu, tänu sellele muutud sa palju enesekindlamaks ja hakkad nägema kõike läbi positiivsema pilgu. 


Õnne toov talisman

Punane süda. Osta endale mõni selline võtmehoidja või kaelakee, see tuletab mulle meelde, kui palju armastust on sinu sees. Punane süda tõmbab armastust su ellu ja äratab kõik uinunud südamed üles. 



2024. aasta horoskoop

Kommentaare ei ole