{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis reedavad, et su töökaaslane ootab last

  foto : unsplash / freestocks    Juba mõnda aega on Marlee...

 

foto : unsplash / freestocks

 

 Juba mõnda aega on Marleen hakanud imelikult käituma, midagi on tema juures muutunud. Äkki on tal salasuhe uue raamatupidajaga? Pole võimalik. Ja ometi on sul raske Marleeni ära tunda. Teine võimalus : ta on otsimas uut töökohta ilma sinuga nõu pidamata. Ei, Marleen, ära mine ära, mis ma ilma sinuta peale hakkan?! Ei usu ikkagi, et ta midagi sellist teeks. Aga, kui äkki... No muidugi! Ei tea kas ikka on.... Aga miks mitte? Mis siis, kui Marleen ootab last? 


1. Ta käib iga 10 minuti tagant vetsus

Rasedad naised käivad iga natukese aja tagant vetsus. Kui Marleen on tihti näost valge (või roheline), pole sul vaja kaugemalt põhjust otsida. 


2. Ta on hakanud rohkem unistama

Viimase nädala jooksul on ta kolm korda tööle hiljaks jäänud, sest ta unustas õiges peatuses maha tulla. Kui sa temaga räägid, kaob ta kuskile omasse mulli ära, naeratades vaikselt. 


3. Ta ei söö enam sushisid

Marleen ei võta enam sushisid suu sissegi. Ta muutis oma arvamust üleöö ega taha enam isegi kõige väiksematki sushit näha. 

 

 


4. Ta sööb kogu aeg terve päeva jooksul

Enne ei söönud ta kunagi söögiaegade vahel. Nüüd on tema kontorilaua peal suur karbitäis küpsiseid, kust ta nii muuseas kogu aeg midagi endale suhu pistab. Sina oled samuti sellepärast 3 kilo juurde võtnud, Marleenil on aga rinnapartii suuremaks läinud. 


5. Ta on väsinud

Ta ei tule enam välja klubisse, ei taha väljas käia. Ja ometi näeb ta välja nagu oleks terve öö pidutsenud. Sa oled isegi hakanud kahtlustama, et ta vetsus magamas käib. Kuna ta suurema osa oma tööajast veedab vetsus. 


6. Ta ei joo enam alkoholi

Enne lõi ta kogu aeg klaase kokku ja ei öelnud kunagi heast veinist ära. Nüüd aga tahab ainult värskat. Marleen, räägi välja! 

 

 


7. Ta on hakanud imelikke küsimusi esitama

Näiteks, et kas sulle ei tundu, et Robin on ilus nimi? Või et : "Kas su õde on juba sünnitanud? ". Või siis "Kas sa tõesti arvad, et lutipudel ei ole lapsele hea? ". Põnev, põnev.


8. Ta veedab suurema osa oma ajast foorumitest

Ei, sul ei ole õigus Marleeni arvutis tuhnida. See on seadusega keelatud. Aga kui sa sätid ennast tema selja taha nii, et näed, mida ta arvutist vaatab (siis, kui sa tema küpsisekarbist või kommipakist endale midagi põske pistmiseks võtad), siis sa näed, et tema arvutiekraanil on foorumid teemadega : "tulevaste septembrilaste emmed" või millist kliinikut valida jne. 


9. Marleenil on kõht ette tulnud

Sa ei tea, kas see on sellest, et ta enam sushit ei söö ja selle asemel komme mugib aga Marleenil on tekkinud kõhuke ette. Alguses ei märganud sa midagi erilist, kuna tema rinnad on ka volüümikamad. Aga lähemalt vaadates tundub, et Marleenil on kõht ees. Ehkki ta üritab seda varjata lohvakate riiete alla. Marleen, ega sa juhuslikult rase ei ole?

 

Kommentaare ei ole