{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : detsembri keskpaik toob suurt õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : pixabay / JillWellington      Jõuludeni ongi jäänud ...

foto : pixabay / JillWellington

 

 

 Jõuludeni ongi jäänud loetud päevad. Planeetide seis aga praegusel hetkel ei ole kõige parem. Merkuuri retrograad on alanud, põhjustades arusaamatusi ja olmeprobleeme ning tuues kaasa viivitusi ja takistusi. Planeetide seisu tõttu võib sul olla tunne, et sul pole enam hetkegi vaba aega. Õnneks on Päike ikka veel Amburi märgis ja saadab meile jätkuvalt head energiat. Kõige suuremat kasu saavad sellest lõigata osade tähemärkide esindajad. 

 

Millistele tähemärkidee toob järgmine nädal suurt õnne? 

 

LÕVI

Järgmine nädalal saab Lõvi häid uudiseid töö juurest. Planeedid on tema tulevikku muutmas palju paremaks, kui ta seda unistadagi oskab. Mitmed tema unistused võivad täituda ja tänu sellele võib Lõvi minna uude aastasse rahuliku südame ja muretu meelega. Tal tuleb ainult haarata kõikidest headest võimalustest kinni ja asjad hakkavad liikuma tema kasuks iseenesest. Head tulemused ei lase ennast kaua oodata. Iga uus päev peaks tooma kaua oodatud uudise. Hea oleks siiski, kui Lõvi seaks endale ka ise eesmärgid, mille poole sihtida, planeedid toetavad teda hetkel kõikides ettevõtmistes. 

Tööst ja toimetustest ei tohiks ta puudust tulla. Marss ise toetab teda, saates talle head energiat. Praegusel hetkel on Lõvi võimeline mägesid liigutama ja ronima kõige kõrgematesse tippudesse. Marss juhatab teda õiges suunas. Üks ootamatu üllatus peaks Lõvi samuti ees ootama veel enne selle aasta lõppu. Asjad võivad võtta täiesti ootamatu pöörde. 

 

 

 

SÕNN

Hea edu saadab Sõnni kõikide ettevõtmistes järgmisel nädalal. Hea õnne planeet Jupiter saadab talle praegusel hetkel suurt õnne, aidates tal oma plaane ja eesmärke ellu viia. Järgmisel nädalal ei peata miski Sõnni. Kõik takistused pühitakse tema teelt. Planeetide seis on vähemalt tema jaoks väga hea. Praegune periood on ideaalne selleks, et viia ellu ka kõige suuremaid unistusi. Merkuur on sõbramärgis (Kaljukits) ja aitab Sõnnil saada selgemat ülevaadet kõigest ümbritsevast. Tänu sellele hakkab Sõnn oma tulevikku kindlustama, kaotamata oma eesmärke silmist. 

Kõige tähtsam on praegu uskuda iseendasse rohkem. Kõik läheb hästi ja paremini veel, kui ta ei piira end ise oma mõtetega. Mitu head üllatust on teda ees ootamas veel enne aasta lõppu. Vana aasta lõpp toob kaasa suurt edu ja unistuste täitumist. 

 

KAALUD

Viimased nädalad ei ole olnud tema jaoks kõige kergemad. Ta elus on olnud liiga palju stressi ja pingeid. Ta on pidanud saama üle mitmetest raskustest ja takistustest, selle tõttu ei ole ta tuju olnud kõige parem. Õnneks muutub planeetide seis tihti ja tänu sellele on Kaalude esindajat lõpuks ometi ees ootamas üks väga hea nädal, mille jooksul kõik peaks minema just nii nagu tema seda soovib. Marss saadab talle head energiat, muutes teda ettevõtlikumaks. Tundub nagu kaoksid kõik probleemid tema teelt. Tänu sellele teab ta, mida ta tahab ja leiab vahendid, mille abil oma plaane ellu viia. Päike Amburis saadab Kaaludele samuti head energiat. 

Kui ta on piisavalt julge ja ettevõtlik, võib ta nii mõnedki oma plaanid ellu viia veel enne aasta lõppu.  Head uudised on teda ees ootamas, mis peaksid tegema ta meele rõõmsaks. Tema unistused võivad täituda varem veel, kui ta seda oodata oskab. Jupiter Sõnni märgis toetab teda kõikides ettevõtmistes.

 

 



Kommentaare ei ole