{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Kuu on Lõvi märgis. Veenus siseneb täna Amburi märki. Päike on sinu märgis ja saadab sulle head energiat, et sa ...


 

 

 Kuu on Lõvi märgis. Veenus siseneb täna Amburi märki. Päike on sinu märgis ja saadab sulle head energiat, et sa saaksid oma plaanid ellu viia ja viib kõik su mured ära. Merkuur on retrograadis. Täna on üsna ilus päev sind ees ootamas. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, valitseb kodus ilmselt üksmeel. Sa oled oma eluga rahul ja see ongi kõige tähtsam. Kui sa oled vallaline, siis läheb kõik hästi täna, sa ei muretse liiga palju ja usaldad oma elu. Kui sa tahad, et mõni ilus kohtumine aset leiaks, siis mine kontserdile, teatrisse või kinno. Seal võid sa kohtuda sellega, keda sa oled nii kaua oodanud ja kes sulle sobib. 

 

Töö

Ära unusta kõike kirjalikult üles märkida, et midagi meelest ei läheks ja et sul oleks tõendid kõige kohta, mida sa oled teinud. 

 

 

 

Tervis

Planeedid saadavad sulle täna jõudu ja energiat juurde. Kui sa aga tunned ikka veel väsimust, siis võib-olla on see sellest, et sa ei pea kinni oma keha bioloogilisest rütmist ja see tähendab, et sa ei heida magama ega ärka üles kindlatel kellaaegadel. Ning sööd valesti. 

 

Raha

Tõenäoliselt hakkavad su rahaasjad paranema ilma, et sul tuleks selle jaoks midagi erilist ära teha. Kõikide märkide järgi peaksid sa raha juurde saama.

 

 

 

Pere

Sa teed kõik, et oma lähedastele rõõmu valmistada ja lood kodus hea õhkkonna, et kõigil oleks hea olla. Vaata ainult, et sa liiga emotsionaalseks ei läheks.

 

Õnnenumber : 553

 

Väike nõuanne: ära unusta magada piisavalt, sest see on võidetud, mitte raisatud aeg


Kommentaare ei ole