{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Veenus siseneb täna sinu märki, tuues sulle sellega head õnne kaasa. Kuu on Lõvi märgis. Päike Kaljukitses. Sa ei pea kogu aeg mure...


 

 

 Veenus siseneb täna sinu märki, tuues sulle sellega head õnne kaasa. Kuu on Lõvi märgis. Päike Kaljukitses. Sa ei pea kogu aeg muretsema sellepärast, mida teised arvavad! Ole täna julgem ja ettevõtlikum. Keskendu oma eesmärkidele ja ära tee välja sellest, mida teised mõtlevad. Usu rohkem iseendasse ja su unistused täituvad. 


Armastus

Võttes arvesse Päikese ja Merkuuri aspekti, ei tohiks sul praegu põhjust olla kurtmiseks ega muretsemiseks. Kui sa oled vallaline, siis võib üks ilus armulugu täna alata. Niipea, kui sa oled kellegagi kohtunud, asud sa ilmselt kohe asja kallale ega oota liiga kaua. Õnneks tead sa, mida teha, et puudutada südant. Kui sa oled juba  kellegagi koos, siis hoolitse oma kaaslase eest nii hästi, et ta ilma sinute enam üldse läbi ei saaks.

 

 

 

Töö

Täna võivad ootamatud muutused tekkida, milleks sa peaksid oma vaimu varakult valmis panema. Katsu kohaneda iga olukorraga ruttu ja ära hakka meelt heitma, kui takistused tekivad.


Tervis

Ära mõtle musti mõtteid ja ära lase masendust ligi. Kui sa tunned, et enesetunne pole kõige parem, siis tee sporti, see aitab sul pead tuulutada.


Pere

Ära mine mujalt vaheldust otsima, mõtle oma pere ja lähedaste peale. Nemad vajavad sind täna rohkem.

 

 


Raha

Planeedid toovad sulle häid võimalusi täna. Vaata ainult, et sa ei hakka sooritama kahtlaseid tehinguid, mida sul tuleb hiljem kahetseda.


Õnnenumber : 385


Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

 



Kommentaare ei ole