{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / freestocks   Armastus Järg...

 

foto : unsplash / freestocks

 

Armastus

Järgmine aasta on väga hea selleks, et õppida iseennast paremini tundma. Oled sa tähele pannud, et juba mitmendat kuud panevad planeedid sind rohkem juurdlema ja mõtlema mõnede oma valikute üle. Milline inimene sa tahaksid tegelikult olla? Kelleks sa tahaksid saada? Mida sinul on maailmale pakkuda? Millised on sinu maitseelistused, soovid, head omadused, piirid või võimed? Oled sa siis veel üksi või juba kellegagi koos, kõik need küsimused aitavad sul minna oma eluga (ja suhtega) paremini edasi, muutuda enesekindlamaks ja olla õiglasem oma tunnetes. Ning mis kõige tähtsam, nad aitavad sul teha õigeid valikuid. 

 

 

Maikuus soovitab sinu planeet Veenus sul ennast eraldada kogu ülejäänud maailmast, et paremini iseendast ja oma suhtest aru saada. Tulevikuplaneet Uraan on sinu kõrval ja aitab sul muuta oma arusaama armastusest tasakaalukamaks ning harmoonilisemaks. Tõenäoliselt tuleb sul üks tähtis otsus langetada, mis nõuab kogu sinu tähelepanu. Kui sa suudad oma soovidest rääkida, kuulates oma südame häält ja intuitsiooni ning õpid iseennast paremini väärtustama ja austama, langetad sa õige otsuse, mis muudab terve su elu palju paremaks. Usalda planeete, sest maikuu lõpust ei jäta hea õnn sind maha. Aasta peaks lõppema aga eriti hästi, sest üle pika aja saad sa tunda tõelist armastust. 


Töö

Järgmisel aasta tahad sa ilmselt midagi oma elus muuta, teha midagi teistmoodi ning viia oma plaanid ja eesmärgid ellu. Usaldada oma elu. Esimest korda elus otsustad sa teha suure muutuse oma elu, otsides võimalust, kuidas teha seda, mida sa alati oled teha tahtnud. Aprillis mõjutab sind Marss, tänu sellele õpid sa paremini oma väärtust tundma. Sa ei tea seda veel aga enne kevade lõppu saad sa teada, et sa oled väga vajalik, hinnatud ja austatud töötaja. Katsu seda olukorda enda kasuks ära kasutada. Juunis saadab sind hea õnn tööasjades. 

 

 


Lähedased

Sa oled muutunud viimasel ajal. Sa oled õppinud paremini valima, kellega sa suhtled ja oskad ära öelda, kui sa tunned, et sa ei taha midagi teha. Järgmisel aastal tee midagi, mis aitaks sul muutuda enesekindlamaks, sa ei pea nii palju muretsema sellepärast, mida teised sinust mõtlevad. Sa ei pea kõikidele meeldima ja kõik inimesed ei pea olema sinuga samal nõul. 


Uue aasta lubadus

Digitaalne detoks. Katsu veeta uuel aastal vähem aega ekraanide taga, pane telefon kinni peale päikeseloojangut ja tegele sellega, mis on kõige tähtsam. Osta endale selle asemel häid raamatuid, mida sa oled alati lugeda tahtnud ja ainult ajapuudusel tegemata jätnud. Uus maailm avaneb sulle koos sellega ja tänu sellele ei kannata sa enam aja- ega unepuuduse käes. 

 

Õnne toov talisman

Valge pärlmutter, mis teeb su hingele pai ja ravib südamehaavu. Osta valgest pärlmutrist kaelaehe, mis kaitseb sind kõige halva vastu. 


 

 2024. aasta horoskoop



Kommentaare ei ole