{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Nädala alguses on Kuu Kalade märgis, soovitades sul kuulata rohkem oma südame häält. Päike siseneb Kaljukitse märki 22. ...


 

 

Nädala alguses on Kuu Kalade märgis, soovitades sul kuulata rohkem oma südame häält. Päike siseneb Kaljukitse märki 22. detsembril, sind on ees ootamas kiire ja sündmusterohke nädal. Kuu on sinu märgis 20-21. detsembril, tuletades sulle lapsepõlve mälestusi meelde. Pühapäeva on Päike Kaksikutes, tänu sellele oled sa muretum ja paremas tujus. 


Armastus

Paaridele : võiks öelda, et sellel nädalal puudub sul huumorimeel. Sa ei talu kriitikat ega märkusi, mida su kaaslane sulle teha võib. Ära siiski mossita terve nädala, nii rikud sa jõulud ära. Ja ära piina ennast ja teisi ilmaasjata lihtsalt sellepärast, et sul on hea tuju. Räägi asjadest rahulikult ilma, et sa muutuksid liiga emotsionaalseks. 

Vallalised : sa oled otsinud armastust ja sellel nädalal peaksid sa leidma selle õige, kellest sa oled nii kaua unistanud. Tõenäoliselt on tegu suure armastusega, mis su ellu saabumas on ja kellega su elutee külmal ja kargel talveõhtul ristub. 

 

Töö

Sa oled eriti ambitsioonikas praegusel hetkel, mitte miski ei peata sind. Ära siiski ennast päris ära kurna ja ära tee lisatunde, vaid võta aega ka pühade jaoks ja puhkamiseks. 

 

 

Tervis

Merkuur soovitab sul rohkem jälgida, mida sa sööd ja pidada natuke piiri. Isegi, kui praegune periood sellele kaasa ei aita, siis katsu siiski rohkem sporti teha ning palju liikuda. See parandab su vaimset ja füüsilist tervist. Samuti ära unusta süüa enne ja peale jõulupühi natuke kergemalt.

 

Raha

Ära otsi võimalusi kiirelt raha teenimiseks. Praegu on igasuguseid inimesi liikvel, kes otsivad rumalaid, keda õnge tõmmata. Ära usu sellepärast kõike, mida sulle räägitakse, kui sa ei taha kogu oma kapitalist ilma jääda. 

Kommentaare ei ole