{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest :

    Seekordne isiksusetest aitab sul välja selgitada, kas ja kui palju on sinul kalduvus mõtelda? Kas sina kipud ka üle mõtlema tihti...

 

  Seekordne isiksusetest aitab sul välja selgitada, kas ja kui palju on sinul kalduvus mõtelda? Kas sina kipud ka üle mõtlema tihti? Testi tegemine on väga lihtne, sul tuleb tähele panna, mis sinule antud pildi peal kõige esimesena silma jääb. 

 


 


 

 

PEA

Sul on harjumus palju mõtelda, isegi liiga palju mõnikord. Olenemata olukorrast, millega sul tegemist tuleb teha, on sul kalduvus esitada endale tuhat küsimust. Sul on ka harjumus näha asju pigem mustas valguses, tihti kardad sa kõige halvemat enne veel, kui midagi on juhtunudki. See on samal ajal nii hea, kui ka halb omadus. 

Näiteks töö juures aitab see sul võimalikke probleeme ette näha ja olla valmis igaks olukorraks. Sul on olemas varuplaan juhuks, kui asjad lähevad halvasti. Eraelus takistab selline suhtumine sul aga õnnelikuks saada. Sa ei suuda võtta asju lihtsalt rahulikult ja muretsed üle. Sul on väga raske nautida käesolevat hetke. Kohtudes kellegagi on sul alati hirm, et ta su varem või hiljem maha jätab. Selle tõttu tegutseda sa vastavalt ja teed kõik, et oma suhet alateadvuslikult ära rikkuda.

 

 

Kui sul tuleb mõni otsus vastu võtta, kipud sa liiga kaua kaaluma. Sa kardad valet valikut langetada, sest sinu jaoks on see lihtsalt tähtis. Sinu praktiline külg katsub sulle selgeks teha, et eksimine on inimlik aga sinul endal on sellega raske leppida. 

Inimesed aga eksivadki sageli ega tee õiget valikut. See ei muuda aga kedagi halvemaks ja see ei tähenda ka seda nagu oleks elu sellega läbi. Kõige tähtsam on olla iseenda vastu heatahtlik. See võimalus jääb alati, et sa annad endast parima aga hoolimata sellest ei vasta tulemused su ootustele. Sellisel puhul tuleb lihtsalt võtta asju võimalikult rahulikult ja nautida parem seda, mis su elus hästi on. Pea kalliks oma elukogemusi ja tänast päeva, sest su pidev ülemõtlemine võib kõik ilusa ära rikkuda. 

 

 


PUU

Kui sa nägid puud selle pildi peal, tähendab see seda, et sa ei kaldu liiga palju muretsema. Sa võtad elu sellisena nagu ta on ega esita endale üleliigseid küsimusi. Kui sul on vaja mingi otsus vastu võtta, usaldad sa oma instinkti. Kuni senimaani pole ta sind alt vedanud. Võttes arvesse, et sa oled impulsiivne inimene, kipub liigne juurdlemine ja analüüsimine sind väsitama. Sa eelistad palju rohkem tegutseda, selle asemel, et koostada tegevusplaane.

See on hea, et sa usaldad oma intuitsiooni aga teinekord oleks hea kuulata ka teisi. Arvesta oma töökaaslaste ja lähedaste arvamustega. Mõnikord on vaja kaaluda kõik korralikult läbi enne tegutsemist, eriti juhul, kui tegemist on delikaatse või keerulise olukorraga. Sind ei huvita palju igasugused reeglid ja see võib ühel hetkel sulle kalliks maksma minna. Kõik muidugi sõltub olukorrast endast. 

 

 

Kui olukord seda nõuab, oleks siiski hea, kui sa treeniksid oma aju. Näiteks töö juures võib eelnevalt läbimõtlemata käitumine tuua rohkem kahju, kui kasu. Sina ise aga leiad, et igast eksimusest on võimalik õppida. Selles seisneb sinu tugevus ja jõud. Sa õpid kõikidest vigadest, mida sa oled teinud. Sa oled küll impulsiivne, aga mitte jonnakas. Kui sul tuleb oma süüd tunnistada, siis oled sa alati valmis seda tegema. Sa oskad ka nautida käesolevat hetke ja hindad kõrgelt aega, mida sa saad veeta lähedaste seltsis.

Sa oled teadlik sellest, et aeg on hindamatu väärtusega. Igal võimalikul hetkel katsud sa olla koos nendega, kes on sulle kallid. Sa ei taha raisata oma aega pisiasjade peale, mis tekitavad pingeid ja arusaamatusi. Sa haarad igast võimalusest kinni, et naeratada ja olla õnnelik.

Kommentaare ei ole