{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milles peitub Kaljukitsede edukuse saladus?

foto : unsplash / David Boca      Astroloogias on igal tähe...

foto : unsplash / David Boca

 

 

 Astroloogias on igal tähemärgil omad kindlad jooned, mis teda iseloomustavad. Kaljukits paistab välja oma töökuse ja edukuse poolest, mis teda sageli saadab. Ta on sündinud selleks, et jõuda kaugele, erinevalt teistest viib ta kõik oma unistused ellu. 


Otsusekindel ja täielikult pühendunud oma eesmärkide täitmisele

Ãœks teda iseloomustavaid jooni on tema sihikindlus. Ta on valmis kõigeks, et viia oma eesmärgid ellu. Tal on erakordne tahtejõud, tänu millele ta saab jagu kõikigest takistustest. 


Ta ei karda tööd ega vaeva

Ta on maamärk ja selle tõttu on tööl tema elus tähtiskoht. Ta on valmis igal hetkel käised üles käärima ja tegema kõik, et viia oma projekte ellu. Ta võtab kõik väljakutsed vastu ega kohku mitte millegi ees tagasi. 

 

 


Erakordne kohanemisvõime

Tal on erakordne oskus kohaneda hästi igas olukorras. Ãœkskõik siis, kas on tegemist mõne ootamatu vahejuhtumi või hea võimalusega, ta teab, kuidas käituda ja mida teha alati. 


Imetlusväärne kohusetundlikkus

Ta on vastutustundlik. Ta peab tähtsaks seda, et lubadustest peetakse kinni. Ta ei põgene kunagi oma probleemide eest, vaid teab, kuidas neid kõige paremini ületada.


Ta on vaimselt tugev

Ta on nii tugeva tahtejõuga, et saab üle igast raskusest. Ta on vaimselt tugev, valmis riske võtma. Ta ei raiska oma aega enesehaletsusele. Ta ei karda muutuseid ja väljakutseid. Ta ei muretse sellepärast, kas ta teistele meeldib. Ta on teadlik enda tugevatest külgedest ega tunne kadedust, kui teistel hästi läheb.

 

 

 


Hea emotsioonide kontroll

Ta ei muutu kunagi emotsionaalseks ega lase tunnetel üle pea kasvada. Ta võtab asju praktiliselt ja jääb rahulikuks igas olukorras, ka siis, kui tegemist tuleb teha raskustega. 

 

Tõelised ja head suhted 

Ta suhtleb ainult nendega, keda ta saab tõsiselt võtta. Kes on nagu tema ausad ja lojaalsed igas olukorras. 

 

Perekonna ja sõprade toetus

Kaljukits teab, et ta saab kõikidest raskustest üle, kui tal on lähedaste toetus. Ta võib kindel olla oma lähedastele ja sõpradele.

 


 

Kommentaare ei ole