{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal ei tule kõige kergem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Mitchell Orr      Hea uudis on see, et is...

foto : unsplash / Mitchell Orr

 

 

 Hea uudis on see, et isegi, kui planeedid järgmisel nädalal nende tähemärkide esindajatele suurt õnne ei too (seda, kellele planeedid järgmisel nädalal head õnne toovad, võib lugeda SIIT) , ei ole nende väljavaated sugugi nii hullud, kui paistab. Planeetide seis on päris hea ja seda on tunda kõikide tähemärkide seas. Seega pole muretsemiseks põhjust, sest planeedid soovivad meile praegusel hetkel ainult head. 


Milliste tähemärkide esindajaid ei ole ees ootamas kõige parem nädal? 

 

 


LÕVI

Lõvile meeldib, kui asjad lähevad kindlat rada pidi. Tal on üldiselt raske muutustega harjuda. Päike on järgmisel nädalal sisenemas Amburi märki, koos sellega muutub aga valitsev energia. Sünge Skorpionite aeg on lõppemas, algamas on säravate Amburite aeg, mis viib meid eelseisvatele pühadele lähemale ja selle tõttu võtab kogu õhkkond juba pidulikuma tooni. Ent Lõvil on raske rõõmus olla, vähemalt praegusel hetkel. Päikese ja Marsi konjunktsioon Skorpionis annab Lõvile küll natuke energiat aga muudab teda ka kannatamatumaks. Selle tõttu võib Lõvi kasutada jõudu, et oma tahtmist läbi suruda ja plaane ellu viia. Praegusel hetkel võib Lõvi olla kaunis kärsitu, ärrituda rohkem ja kaotada lõpuks julgust. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest õnneks ei kesta see kõik kaua, juba järgmise nädala lõpuks peaksid asjad tema elus võtma parema suuna. Päike Amburi märgis paneb Lõvi nägema kõike paremas valguses, muutes ta mõttelaadi positiivsemaks. 

 

 


NEITSI

Kaalude aeg oktoobris väsitas Neitsi ära, lõppev Skorpioni aeg andis talle palju mõtteainet ja oli emotsionaalselt kurnav, selle tõttu ei tunne Neitsi ennast hetkel kõige paremini. Neitsi on tegelikult suvemärk ehkki tema sünnipäev jääb septembrikuusse, aasta kõige pimedama perioodiga on tal aga alati olnud raske harjuda, sest planeetide seis ei ole kõige parem ja kõige tipuks kannatab ta D-vitamiini puuduse käes. Mis puutub planeetidesse, siis on Saturn suurel määral süüdi selles, et Neitsi ei tunne ennast praegusel hetkel kõige paremini. Saturn on hetkel Kalade märgis, Neitsi märgiga opositsioonis ning vaatab Neitsi poole kaunis karmi pilguga. Selle tõttu ongi Neitsi tujust ära ja tunneb ennast halvasti. Õnneks ei mõjuta hetkel ükski teine planeet Neitsi märki. Päike ja Marss on aga Neitsi sõbramärgis Skorpionis, aidates tal üle olla kõikidest ebameeldivustest, mida praegune periood kaasa tuua võib.

Kommentaare ei ole