{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 27. novembril särab taevas täiskuu Kaksikute märgis

foto : unsplash / Guzman Barquin     Esmaspäeval, 27. novem...

foto : unsplash / Guzman Barquin

 

 

Esmaspäeval, 27. novembril, särab taevas täiskuu Kaksikute märgis. Kuu energia on sellel hetkel palju tugevam. Seekordne täiskuu on täis tarku õpetusi neile, kes oskavad kuulata. Täiskuu Kaksikutes aitab aru saada paljudest asjadest ning näha kõike laiemas laastus. Aeg on teha kokkuvõte möödunud aastast.

Mõtle selle peale, mis sind sellel aastal rahutuks tegi ja koormas? Aasta lõpp ei ole enam kaugel, aeg on panna oma murekoorem õlgade pealt maha, et mitte võtta neid uude aastasse kaasa. Seekordne täiskuu aitab sul vabaneda kõikidest raskustest, millega see aasta sind koormas. Isegi, kui tegemist on kõigest selle aasta eelviimase täiskuuga, aitab novembri lõpu täiskuu meil paremini mõista ja aru saada seda, millest me tahame vabaneda ja mis on parem jätta sellesse aastasse. 

 

 

Mis on sinu jaoks muutunud liiga raskeks? Mis võtab ära sinu jõudu ja energiat? Vabasta end kõigest, mis sind koormab ja mis teeb su elu raskeks, et minna kergema sammuga uude aastasse. Lase Kuu energial viia oma mured ära. 

Ära unusta suhelda rohkem oma sõprade ja sugulastega. Kaksikute tähemärki valitseb suhtlemise planeet Merkuur, selle tõttu ongi seekordne täiskuu väga hea selleks, et veeta rohkem aega lähedastega. 

Planeetide seis on selle täiskuu ajal pingeline, muutes meid palju emotsionaalsemaks. Paljud võivad ärrituda pisiasjade pärast või tunda pettumust. Just sellel hetkel tulebki kasutada täiskuu energiat, et vabaneda sellest, mis on muutunud raskeks ja hakanud koormama ning teha midagi, mis aitaks maandada pingeid. 

 

 

 

Täiskuu Kaksikutes toob head õnne Kaljukitsedele, Skorpionitele, Neitsidele ja Sõnnidele. Õhumärgi energia muudab neid jutukamaks ja seltskondlikumaks. Mitmedki ilusad kohtumised võivad sellel päeval aset leida. Esmaspäevasel päeval võib nende jaoks varuks olla palju häid üllatusi. 

Täiskuu Kaksikutes muudab aga Amburit, Kaalusid ja Veevalajat leidlikumaks. Hea oleks, kui nad kasutaksid ära oma kujutlusvõimet järgmise nädala alguses, et muuta oma igapäevast elu ning suhteid paremaks. 

Ka Kaladele ja Vähile toob täiskuu head õnne kaasa, muutes neid julgemateks ja enesekindlamateks. Tänu sellele avanevad ka uued võimalused.

Kommentaare ei ole