{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mis paneb kaalu kiiresti langema

  foto : unsplash / David Becker Uusi dieete ja soovitusi, k...

 

foto : unsplash / David Becker

Uusi dieete ja soovitusi, kuidas kaalust alla saada, tuleb iga päev juurde. Kõikidel on mingi oma nipp. Üks parem kui teine. Aga vähesed teavad, et on olemas üks lihtne vahend, mis paneb kaalu kiiresti liikuma. Päevane vee kogus sõltub aga inimesest endast, sest kõik inimesed on erinevad ja seega ka nende vajadused pole samad. Inimese keha aga koosneb 75% veest, vananedes see protsent hakkab kahanema. Muidugi sõltub kõik ka iga inimese ainevahetusest ja elukeskkonnast. Vedelikupuudusest annavad aga märku kestev väsimustunne, kõhukinnisus, kuiv nahk ja krambid.


Vesi - elutähtis toitaine

Veest ja vee kasulikkusest kaalu langetamise juures on palju räägitud. Ka teaduslikke uuringuid on selle kohta läbi viidud. Vesi on kalorivaene aga võtab hästi söögiisu ära. Vett võib juua nii palju kui tahad ilma, et sul oleks vaja hirmu tunda paksuks minemise ees. Vee joomine paneb kiiremini kaalu allapoole liikuma. 

 

 

Vesi paneb ainevahetuse kiiremini käima parandades seedimist. Juues tihti vett, aitad sa oma organismil vabaneda mürkainetest ja toksiinidest. Vesi aitab kehal vabaneda rutem ka inetust kõhurasvast. Muidugi oleks soovitatav ka toituda tervislikumalt, kui su soov on tõesti saada liigsetest kilodest lahti.


Kuidas oleks kõige õigem vett juua? 

Nüüd sa siis tead, et kaalust alla saamiseks tuleb hakata vett jooma. Mõned uuringud on näidanud, et hästi toimib see, kui juua suur klaasitäis vett umbes pool tundi iga kord enne söömist. Vesi täidab hästi kõhtu ja nii sööd sa vähem. Samas parandab vee joomine seedimist. 

Ka hommikul ärgates esimese asjana võiks juua vett ja alles siis pool tundi hiljem asutada hommikusöögi kallale. Õhtust aga söö võimalikult vara, mõned soovitavad juba kella 6 ajal süüa ära ja lasta seejärel oma seedesüsteemil puhata. Vett võib aga juua alati. Juba sellest nipist üksi piisab, et saada kiiresti häid tulemusi. 

Mullivett jällegi ei soovitata eriti, tavalisest kraaniveest piisab täiesti.


 

Kommentaare ei ole