{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : millisena sina ennast kirjeldad - kas sa oled pigem optimistlik või pessimistlik inimene?

 See, mis sulle selle pildi peal kõige esimesena silma hakkab, võib anda märku sellest, kas sa oled pigem pessimistlik või optimistli...

 See, mis sulle selle pildi peal kõige esimesena silma hakkab, võib anda märku sellest, kas sa oled pigem pessimistlik või optimistlik inimene. 

 


 


 

 

NAISE NÄGU

Kui sa nägid naise nägu kõige esimesena, tähendab see seda, et sa katsud jääda alati positiivseks, kui võimalik. Üldiselt võib sind pidada optimistliku ellusuhtumisega inimeseks, sest sa ei lase ennast oma muredel nii kergesti maha murda. Sa ei lase erinevatel olukordadel ja ka inimestel oma tuju mõjutada. Sa oskad oma sõna maksma panna ja tead, mida tahad. Sa ei lase teiste endaga mängida ega rikkuda oma tuju ära, kui neil endil peaks elus probleeme olema. Kui sul töö juures peaks raskusi ette tulema, katsud sa leida lahendusi ega satu nii kergesti paanikasse. Sa oled aru saanud, et on olukordi, mida sa kontrollida ei saa ja selle tõttu katsudki sa sellistel puhkudel olla lihtsalt üle.

See aga ei tähenda nagu põgeneksid sa oma probleemide eest, kaugeltki mitte. Sa lihtsalt oled õppinud lahendama oma probleeme rahulikult, ilma ärritumata. Sa vajad palju vaheldust oma elus, sulle meeldivad muutused ja uuendused, mis sellega kaasas käivad. Sa ei karda tulevikku vaid usaldad iseennast ja oma elu. Sul on omad unistused ja soovid. Võib-olla praegu sa ei tea veel päris täpselt, kuidas  ja kas sa saad oma unistused üldse ellu viia aga see ei takista sind unistamast. 

Ka sinul tuleb ette raskeid hetki ja ka sinul tekib mõnikord tahtmine kõigele käega lüüa. Kuna sa oled aga harjunud positiivselt mõtlema, leiad sa alati lahenduse, mis aitab sul väljapääsu leida ja end paremini tunda. Kõik katsumused on sulle midagi õpetanud ja motiveerinud sind paremini tegema järgmine kord. Sa oled kahtemata sihikindel inimene, sest isegi, kui sa oled emotsionaalselt kurnatud, ei anna sa kunagi alla. Sa leiad alati enda seest jõudu, et jätkata.  

 

 

 

Tänu sellele, et sa oled järjepidev ja sihikindel, on üsna kindel, et sa suudad oma unistused ellu viia varem või hiljem. Sa saad selleks, kelleks sa alati oled tahtnud saada. Tänu oma igapäevastele pingutustele, isegi, kui sinu silmis võib see tunduda tühine ja väike, liigud sa päev-päevalt lähemale oma unistustele. Paljud imetlevad sind, sa tead seda isegi. Sa oled aidanud paljusid inimesi, kes on rääkinud sulle oma muredest ja andnud teistele julgust, mida nad vajavad. 


PUUOKSAD JA PAAT

Tundub, et sa oled natuke pessimistlik. Sa ise seda ei arva, sa ütled, et sa oled kahe jalaga maa peal ja leiad, et tuleb olla realist teatud olukordades. Ega sind see ei huvita ka, mida teised sinust arvavad. Sa võid olla pealtnäha jahe ja isegi tõrjuv. Sa ei pinguta ega näe vaeva asjade pärast, mille kordaminekus sa ei ole täiesti kindel. Aga tänu sellele, et sa oled realist nagu sa ise seda ütled, ei tule sul elus ka nii palju pettuda0 Sa ei oota mitte kelleltki mitte midagi - ei töö juures ega kodus. Ootamatutest olukordadest saad sa alati üle endale omase ükskõiksuse ja rahuga. 

Kui teised satuvad paanikasse, siis katsud sina rahulikult oma probleeme lahendada ega lase emotsioonidel enda üle võimust võtta. Üldse oled sa harjunud tegema asju omas rütmis. Sa ei lase endale survet avaldada. Sa oled harjunud oma tundeid vaos hoidma, see on aga põhjuseks, mille pärast sa tihti tunned tühjust oma hinges. Neid asju, mis sind õnnelikuks teevad ja sind motiveerivad, ei olegi nii palju.

 

 

 

Sellest on tegelikult kahju, sest eks sa tead seda isegi, selles, milline sa praegu oled, on suure määral süüdi sinu mineviku läbielamised. Sa oled pidanud pettuma inimestes, kes olid sulle kallid ja tähtsad. Sa oled pidanud mitmeid kordi oma elus pettumust maha suruma ja selle tõttu ongi sul raske nüüd oma elu usaldada. Sa ei usalda õieti üldse enam mitte kedagi. Ent need, kes sind tunnevad, teavad, et tegelikult sa ei ole ju halb ega tõrjuv, elu on lihtsalt jätnud oma jälje sinu hinge.

See aga, mis on hea sinu puhul, on see, et sa tood ka teisi maa peale tagasi, kui nad liiga oma mullis kipuvad hõljuma. Kui su vestluskaaslane peaks hakkama rääkima millestki, millest tal endalegi õieti aimu ei ole ja sa näed, et jutt muutub mõtetuks ja laialivalguvaks, teed sa talle selle kohta märkuse, rääkides talle faktidest. Mõned inimesed võtavad sinu märkusi väga isiklikult, teised katsuvad aru saada sinu motiividest ent sa oled aja jooksul aru saanud, et kõikidele inimestele ei ole võimalik meele järgi olla. Sulle endale aga tuleks soovitada seda, et sa otsiksid eelkõige hingerahu ja rohkem tasakaalu oma ellu, kõik muu tuleb peale selle. Looda, usu ja armasta. Lähtudest sellistest perspektiividest muutub su elu paremaks. 


LOE VEEL

Test : kui tähtsal kohal on sinu elus teiste arvamus? 

Isiksusetest : oled sa ekstravert või introvert?

Kommentaare ei ole