{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: millised 3 tähemärki on kõige truudusetumad?

  Foto : unsplash    2020. aasta ei aidanud kaasa pereelule ...

 

Foto : unsplash

 

 2020. aasta ei aidanud kaasa pereelule ega soosinud vallalisi. Kindlasti ei olnud see armastuse aasta. Koroonaviirus märkis meid kõiki, tekitades suurt kahju majandusvaldkonnas aga ka psühholoogilise külje pealt. Samuti mõjutas viirus ja sellega kaasnevad piirangud meie isiklikku elu. 

Millised tähemärgid olid 2020. aastal kõige truudusetumad? Sellise nimekirja koostas abieluväliste suhete leht Gleeden. Milliseid tähemärke on parim vältida neil, kes otsivad endale hingesõpra ja kes peavad tähtsaks vastastikkust austust ja truudust? 


2021. aasta truudusetumad sodiaagimärgid:


  • AMBUR ( 23. november - 21. detsember)

Ilmselt ei ole see enam kellegi jaoks saladus, et Amburid on väga truudusetud. Ta on lihtsalt sellise mässumeelse loomusega, kes teeb alati oma tahtmist ega suuda arvestada teiste soovidega. Ta lihtsalt peab flirtima, see on tal veres. Tal on raske kiusatustele vastu seista. Seega pole midagi üllatavat, et ta on selles nimekirjas lausa esimesel kohal.

 

 

 

 

 

  • VEEVALAJA ( 20 . jaanuar - 19. veebruar)

Veelaja jaoks pole midagi hullemat, kui tunda end suhtes nagu oleks ta vangis. Ja võttes arvesse eelmise aasta seisu, polegi midagi imestada, et ta tundis end väga halvasti antud olukorras, kus ta liikumisvabadus oli tõsiselt piiratud. Sõbrad on tema elus väga tähtsal kohal ja kui need sõbrad on vastassoost, siis võib ruttu asi teise pöörde. Teisel kohal 2020. aasta TOP truudusetute edetabelis on meie sõbrad Veevalajad.

 

  • KAALUD ( 22. september - 23. oktoober)

Tavaliselt on Kaalud kõikides edetabelites pigem viimastel kohtades, seekord aga paistavad nad silma lausa kolmanda kohaga. Ta on oma loomult väga võluv ja meeldiv inimene. Talle meeldib palju suhelda, ja teha uusi tutvusi. Kuna eelmisel aastal oli väga raske silmast silma suhelda ja väljas uusi tutvusi luua, siis kasutas ta tutvumisportaale, kaasa arvatud abieluväliste suhete portaale selleks, et leida endale seda, mis aitaks tal meelt lahutada. 

 

Truudusetute edetabel :

1. Ambur          15%

2. Veevalaja      14%

3. Kaalud          13%

4. Kaljukits       10%

5. Kaksikud       9%

6. Jäär                8%

7. Kalad             6%

9. Lõvi               6%

10. Vähk            5%

11. Sõnn            4%

12. Skorpion      3%

 

 

 

 


Milliste tähemärkide seast siis valida? 


  • SKORPION ( 23. oktoober - 22. november)

Selle edetabeli järgi on Skorpionid kõige truumad. Eriti sellel kriisiajal paistsid nad silma oma truudusetuse poolest. Skorpion peab tähtsaks oma pere ja lähedaste heaolu.

 

  • SÕNN (20. aprill - 21. mai)

Sõnn on truuduse verstapost. Ta peab tähtsaks pereväärtuseid, ei anna kiusatusele järgi ja eelistab parem tegeleda oma lähedaste ja perega, selle asemel, et minna seiklema.

 

  • VÄHK ( 21. juuni - 22. juuli)
Tema paistab samuti silma oma truu loomuse poolest. Ka tema peab tähtsaks kodu ja peret ega ole huvitatud üheööseiklustest. 

 


 

Kommentaare ei ole