{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Rott

   Roti aastad on 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 ja 2032.    Roti aastal sündinud inimesed on üsna suure k...


 

 Roti aastad on 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 ja 2032.

 

 Roti aastal sündinud inimesed on üsna suure kujutlusvõimega ja otsekohesed, tihti võivad öelda midagi, mida neil hiljem kahetseda tuleb. Truudusega on neil raskusi, Rotid kalduvad mõtlema rohkem iseendale, ka aususega ei ole neil kõige paremad lood ja iseloom on neil tihti raske. Talle ei meeldi igapäevase elu rutiin ja üksluisus. Armastuses on ta domineeriv ja sellepärast ei ole temaga kerge hakkama saada. Talle meeldiks, kui teda armastatakse üle kõige, ta ise on valmis vastama samaga aga tihti tema tunded ei kesta kaua. Ta tahab tunda iga rakuga armastust, leiged tunded ei meeldi talle. Mis puutub rahaasjadesse, siis ta ei tea, mida tähendab kokkuhoid ja säästikkus. Ta kulutab palju ega tunne raha väärtust.

Ta võib olla kohati agressiivne, samas jälle väga meeldiv inimene. Alguses tundub ta rahulik, tasakaalukas ja rõõmus. See on aga üksnes väline kest, mida ei maksa uskuda. Sest tegelikult on ta väga närviline inimene, kes muretseb palju ja ärritub ruttu. Selle jaoks tuleb teda aga paremini tundma õppida. 

Ta on võimeline tühjast asjast suure probleemi tegema, on suur pedant ja mõnikord tõeline maniakk. Pidevalt pahur ja toriseb tihti. 

 

 

 

Talle meeldib, kui tema ümber on inimesi, ta tahab olla palju koos oma sõpradega. Talle meeldib keelt peksta ja selle tõttu tal ongi rohkem juhututtavaid, kui tõelisi sõpru. Võib-olla on süüdi ka see, et ega ta oma saladustest kellelegi ei räägi. Ta on pigem kinnine inimene ja hoiab oma probleemid enda teada. 

Enne kõike tahab ta aga kasu lõigata sealt, kus võimalik. Kogu oma elu võtab ta sealt, kus võtta annab: alguses oma vanematelt, siis sõpradelt, tuttavatelt - ta kulutab nii enda, kui teiste raha. Selle nimel on ta valmis  näitama ennast kõige meeldivama külje pealt. Ja meeldiv ta on, keegi ei hakka sellele vastu vaidlema.

Talle meeldib mängida, talle meeldib hästi süüa, ta ei tunne piire ja lubab endale kõike head ja paremat. Samas on tal kogu elu hirm puuduse ees, ta kardab, et suure kulutamise peale ühel hetkel tal enam pole piisavalt võimalusi, millest ära elada ja sellepärast unistab ta sellest, et saaks raha kõrvale panna vanaduspäevadeks. 

Roti aastal sündinud naine ostab kokku varusid igaks juhuks nii, kunagi ju ei tea aga kasutab kõik oma aastavarud üsna ruttu ära. Tema on ka see, kes on kohe platsis, kui mingid allahindlused peaksid olema, siis ostab ta kokku kõike, mis juhtub lihtsalt sellepärast, et hind oli odavam. 

 

 

 

Roti aastal sündinud on suure kujutlusvõimega, mõnikord loomingulised, rohkem aga suurepärased kriitikud, kelle arvamust tuleks kuulda võtta. Mõnede Rottide puhul võib see omadus muutuda puuduseks, mis võib tõugata neid teisi hävitama pelgalt sellepärast, et see neile lõbu pakub. 

Rott on ihne ja endast pigem heal arvamusel. Oma plaanid ja ettevõtmised viib ta ellu alati, isegi, kui kohe alguses on näha, et sellest asja ei saa. Tavaliselt oskab ta oma eluga toime tulla ehkki ta ise on harva millegagi rahul.

Rott eelistab elada tänu oma mõistusele, kui raskele tööle ja sageli ei pea ta ise vaeva nägema, et endale leiba teenida vaid teised teevad seda tema eest. 

Mõned Rotid võivad lausa teiste kulul elada. Äriasjades on tal hea nina, poliitikuna  lööks ta läbi. Kunstivaldkonnas oleks tal võimalus silma paista. Rott on rohkem intellektuaalne, kui manuaalne. Pead kasutades võib ta kuulsaks saada, kätega tööd teha ta eriti ei oska. 

 

 

 

Raha ta küll teenib aga kulutused on tal suured. Ta ei keela endale midagi ja elab nagu kuningakass. Kui ta aga sulle peaks raha laenama, küsib ta selle suure intressiga tagasi.

Mis puutub armastusse, siis on Rotikene sentimentaalne. Oma armsama jaoks pole tal millestki kahju ka siis, kui kallim ei peaks tema tunnetele vastama. Läbi armastuse tunneb Rott ennast elavana.


Roti aastal sündinute elu etapid

Rotil on ilus ja õnnelik lapsepõlv ning muretu nooruseaeg. Elu teine etapp on natuke tormilisem ja sündmusterohkem. Ta võib kaotada kogu oma raha ühe vale sammu tõttu või kannatada suurt südamevalu. Elu kolmas etapp on rahulikum, ta elab oma mugavat ja harjumuspärast elu, vanaduspõlv on rahulik. Kõik aga sõltub ka sellest, kas Rott on sündinud suvel või talvel. Suvel sündinud Roti ait on varusid täis. Talvel sündinud Rott peab minema aga toitu otsima ja hoidma end lõksude eest. 


  © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole