{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : pexels / Brigitte Tohm     Igal nädalal selgitame vä...

foto : pexels / Brigitte Tohm

 

 

Igal nädalal selgitame välja, millistele tähemärkidele järgmine nädal suuremat õnne toob. Eesseisev nädal tuleb natuke pingelisem, sest päike on lahkumas Kaalude märgist, et liikuda edasi Skorpioni märki. Et panna oma vaim varakult valmis selleks muutuseks, on parem vaadata, mis meid ees ootab. Kas praegu on õige aeg uute plaanide tegemiseks või tuleks parem mõnda aega oodata ja veeta hoopis selle asemel aega lähedaste seltsis? Igal sodiaagimärgil on õigus oma isiklikule programmile. Järgmisel nädalal koos Päikese sisenemisega Skorpionisse on algamas uus hooaeg. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal aga suuremat õnne kaasa? 

 

 

KAALUD

Kaaludele toovad planeedid ikka veel head õnne kaasa ja tuleb öelda, et Kaalud teavad, kuidas seda ära kasutada. Kaalude esindaja ei ole valmis veel oma trooni loovutama Skorpionile. Vastupidi, ta tahaks hea meelega veel mõnda aega valitseda. Planeedid aga on otsustanud toetada teda kõikides ettevõtmistes ja soovitavad tal näidata, milleks ta tõeliselt võimeline on. Kaalude esindaja võib võtta seda, kui hilinenud sünnipäevakingitust, mille planeedid talle teha on otsustanud. Mitmed planeedid on sisenemas Kaalude raha sektorisse, tuues talle head õnne just selles valdkonnas. Kõikide märkide järgi saavad Kaalude märgi esindajad raha juurde järgmisel nädalal. Või pakutakse neile paremat palka, preemiat või muid hüvesid. Kuidas ka ei ole, Kaalude esindaja peaks saama ootamatust kohast suurema summa raha. See pole veel kõik, sest mitu head uudist on samuti tema poole teel, mis peaksid tegema ta tuju rõõmsaks ja meele heaks. Kui Kaalude esindaja on aga heas tujus ja õnnelik, on ta ka ettevõtlikum. 

Boonusena aga muudavad Päike ja Merkuur teda veelgi ambitsioonikamaks, pannes teda suuremalt unistama. Asjad hakkavad tema elus lõpuks ometi liikuma õiges suunas ja mitmed head võimalused on tekkimas. Kõik see kinnitab tema lootusi, et tema unistused võivad kõigest hoolimata kord täituda. Ilmselt see nii lähebki ja tal ei tule pettuda. 

 

 

 

NEITSI

Oktoobrikuu ei olnud kõige parem Neitsi jaoks. Korralik ja püüdlik Neitsi on pidanud tõsiselt pingutama selleks, et jõuda igale poole ja kõik õigeaegselt ära teha. Liigne suhtlemine on teda pigem väsitanud ja mõjunud kurnavalt nii kehale, kui vaimule. Tema jaoks on see olnud tõeline väljakutse. Õnneks on tuule suund muutumas Neitsi jaoks ja ta saab lõpuks ometi rahulikumalt hingata. Selle eest võlgneb ta tänu armastuse ja harmoonia planeedile Veenusele. Veenus ja teised Neitsile head soovivad planeedid hoolitsevad praegusel hetkel selle eest, et Neitsi elu natukenegi õnnelikum oleks. Tänu sellele võib Neitsi kindel olla, et head uudised ei ole enam kaugel, järgmisel nädalal on tema jaoks varuks mitu head üllatust. Murekoorem võetakse tema õlgadelt ära ja ta leiab oma probleemidele lahenduse, mida ta on otsinud. 

Tänu sellele tunneb ta end paremini, kui kunagi varem, on rõõmus ja õnnelik. Ja tänu sellele hakkavad asjad ka liikuma tema elus õiges suunas. Neitsil on õigus oma õnnele, ta on selle igati ära teeninud. Ta leiab oma naeratuse tagasi ning muutub optimistlikumaks. Järgmine nädal on õige aeg tegutsemiseks. Kui tal on soove, aitavad planeedid tal oma soove ellu viia. Neitsil ei jää muuda üle, kui olla tänulik selle eest, et ta on hoitud ja kaitstud. 


© 2023 Sisu kopeerimine keelatud!



Kommentaare ei ole