{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Koer

      Koera aastad on : 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030. Koera aastal sündinud inimesed on ustavad ja lojaalsed.  Nen...

 


 

 Koera aastad on : 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030.

Koera aastal sündinud inimesed on ustavad ja lojaalsed. 

Nende puuduste seas võib välja tuua liigse kalduvuse pessimismile, võime näha asju pigem halvas valguses.

Koera aastal sündinud inimesele meeldib kõik, mis on salapärane ja kummaline. Talle ei meeldi aga see, kui teda pannakse tõele otsa vaatama, tal on oma tõde ja ta ei tunnista end kunagi süüdi. 

Armastuses on ta keevaline ja kirglik. 

Ta tahab olla teistega koos, vajab palju hoolt ja tähelepanu ning kardab üksindust. 

Mis puutub rahaasjadesse, siis võib ta kulutada hetke ajel päris palju ja kipub olukorda üle dramatiseerima. 

 

 

 


Õiglane koer

Koer on suur muretseja. Ta on alati kaitsepositsioonil ja valvel ega puhka kunagi. Ta ei püsi pudelis ka paigal ja on kogu aeg millegagi ametis. Ta on pigem kinnine inimene. Ta ei räägi õieti sellest, mida ta tunneb või teeb seda ainult siis, kui peab seda hädavajalikuks. Ta on jonnakas ja kangekaelne ning teab, mida ta tahab. Tihti küüniline ja võib selle tõttu öelda üsna teravalt ja teha oma sõnadega haiget. 

Mõnikord võib ta kritiseerida ja teha märkusi ilma põhjuseta, otsida kohe, mille kallal närida ja näägutada tühiste asjade pärast. Koer on suur pessimist, kes ei oota elult mitte midagi. Ebaõigluse vastu võitleb ta alati vapralt. Koer ei ole labane ehkki võib mõnikord tüütavaks muutuda. Tal on suur süda ja selle tõttu antakse talle palju andeks. 

Talle ei meeldi suured rahvamassid. Mis puutub tunnete avaldamisse, siis jääb ta pigem jahedaks aga tegelikkuses kardab ta lihtsalt haiget saada ja kahtleb selle tõttu nii enda, kui teiste tunnetes. Hoolimata kõikidest puudustest on just Koeral kõige inimlikumad jooned olemas. Ta on lojaalne, ustav, truu ja aus. Väga kohusetundlik. Tema peale võib alati kindel olla. Ta ei reeda kunagi kedagi. Paremini, kui keegi teine, oskab ta hoida saladusi. Ta on diskreetne. Tegelikult ei meeldi talle kuulata teiste saladusi ega ka ise oma asjadest teistele rääkida. 

Vestlused temaga on üsna tavalised ja lihtsad, tal on mõnikord raske ennast väljendada. Ta ei oska särada vestluskunstiga. Ent Koer on väga tark ja intelligentne, keegi ei oska nii hästi teisi kuulata, kui tema. 

 

 

 

Koer äratab usaldust ja on selle usalduse igati ära teeninud. Ta teeb alati kõik, mis temast sõltub, et teised end hästi tunneksid. Ãœldiselt hinnatakse Koera kõrgelt. Koer on seda aga igati väärt ka. 

Kogu ajaloo vältel on kõik suuremad õiglusetegelased sündinud just Koera aastal. Koer ei kannata ebaõiglust ega puhka enne, kui on õigluse maa peale toonud. Koer ei kannata seda, et maa peal on veel inimesi, kes kannatavad, sõdu ja nälga. Ta kannatab sellepärast, mis maailmas toimub ja sellepärast, mis toimuda võib. Õnneks ei hakka ta ise kunagi rumalate ideede pärast võitlema. 

Koer on filosoof, moralist, vasakpoolse maailmavaatega inimene, keda raha ei huvita. Ta on helde ja omakasupüüdmatu. Elab ta siis rikkuses või vaesuses, raha ja rikkus teda tegelikult ei huvita, ta võiks täiesti vabalt elada ilma selle kõikide hüvedeta. Ta ei armasta luksust. Kui tal peaks aga raha vaja olema, teab ta paremini, kui keegi teine, kuidas seda leida. 

Koerast saaks hea juht tööstuses või ametiühingutegelane, preester või õpetaja. Ãœkskõik aga, millist ametit ta ka ei pea, ta kannab oma südames alati mingit ideaali, mille poole püüelda. Ta oskab vajaduse korral rahvamasse juhtida ja parem ongi, kui teda kuulata, sest Koer on väga töökas, tugeva õiglusetundega  ja mõtleb nii vähe oma isikliku kasu peale. 

 

 


Armastus

Ka armastuses on koer aus ja siiras. Kogu oma elu peab ta aga lahendama erinevaid suhteprobleeme. Need probleemid tekitab ta aga ise oma püsimatu loomuse ja suure muretsemisega. 


Koera elu etapid

Koera elu kolm etappi on üsna sündmusterohked. Lapsepõlves on ta juba suur muretseja, nooruseaeg on keeruline, keskikka jõudes on ta kõike näinud ja kõike teinud ega oskagi midagi enam tahta, leiab, et ta pole pooltki ära teha suutnud, mida oleks tahtnud, vanaduspõlv on aga täis kahetsusi sellepärast, et paljud asjad tegemata jäid. 

Päevasel ajal sündinud Koera elu on aga rahulikum, kui öisel ajal sündinud Koeral. Sest öösel peab Koer kodu valvama. Öösel peab koer olema valvel ning  haukuma võõraste peale ega leia aega puhkamiseks.

Kommentaare ei ole