{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal ei tule kõige kergem nende tähemärkide esindajate jaoks

     Ja olemegi omadega jõudnud oktoobrikuu teise poolde. Päike on lahkumas Kaalude märgist, et siseneda 23. oktoobril Skorp...


 

 

 Ja olemegi omadega jõudnud oktoobrikuu teise poolde. Päike on lahkumas Kaalude märgist, et siseneda 23. oktoobril Skorpioni märki. Koos Skorpioni ajaga algab ametlikult ka pime ja külm hooaeg, mis Skorpionitele endile on väga hingelähedane. Järgmine nädal toob head õnne mõnede tähemärkide esindajatele (lähemalt saab seda lugeda siit) ent teiste jaoks tõotab tulla natukene keerulisem. Kahe sodiaagimärgi esindajaid võivad ees oodata mõned probleemid. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest igale probleemile leidub lahendus. 


Milliste sodiaagimärkide esindajate jaoks ei tule järgmine nädal kõige kergem? 

 

SÕNN

Ometi on Sõnn väga kannatliku loomusega ega näita oma tundeid nii kergesti välja. Ta suudab jääda rahulikuks igas olukorras. Hoolimata sellest, et praegune periood on suhteliselt hea nende jaoks (sest hea õnne planeet Jupiter on Sõnni märgis), siis probleemi tekitavad mitmed opositsioonis olevad planeedid. Merkuuri opositsioon võib põhjustada mitmeid arusaamatusi ja suhteprobleeme ning muuta Sõnni tundlikumaks igasuguse kriitika suhtes. 

 

 

 

Järgmisel nädalal siseneb Merkuur samal ajal koos Päikesega Skorpioni märki jäädes Sõnni märgiga opositsiooni. Kui Merkuur on aga Skorpionis, paneb see Sõnni rääkima veelgi otsekohesemalt, ilma keerutamata ja ilma sõnu valimata. Mõnikord järsult. Ent sellega on Sõnn ja tema lähedased juba harjunud, seega ei valmista see suuremat üllatust. Ent ka teised võivad muutuda tema vastu sama avameelseks ja otsekoheseks, seega peaks Sõnn oma vaimu valmis panema, et järgmise nädala jooksul nii mõnigi tuleb talle ütlema oma arvamust välja ilma keerutamata. Sellisel puhul on kõige parem lihtsalt kehitada õlgu ja minna mujale selle asemel, et ärrituda ilmasjata.

 

AMBUR

Amburid on impulsiivse loomusega. Sellel nädalal aga peavad Amburid oma keevalist loomust taltsutama ja hoidma keelt rohkem hammaste taga. Päike on sisenemas Skorpioni märki. Probleeme Amburile võib põhjustada aga hoopis Veenus Neitsi märgis, mis moodustab hetkel väga keerulise nurkseisu Amburi tähemärgiga. Veenuse vastuoluline mõju võib kaasa tuua suuremaid ja väiksemaid probleeme Amburi ellu järgmisel nädalal. Selle tõttu võib Amburil tekkida tunne nagu peaks ta valima oma sõnu suurema hoolega ega tea enam, mida sellest kõigest arvata tuleks. Hea oleks, kui ta ei ärrituks ilma põhjuseta. 

Kui Ambur aga paanikasse satub, võib ta teha midagi, mida tal hiljem endale teravalt kahetseda tuleb. Selleks aga, et hoiduda suurematest probleemidest, peaks Ambur vähemalt järgmisel nädalal nägema oma elus rohkem head, kui halba ja mõtlema positiivselt. Nii hoiab ta halva energia endast eemal ega lase sellel ennast ja oma elu mõjutada. 



  © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole