{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Ahv

      Ahvi aastad on : 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, et 2028 .    Ahvi aastal sündinud inimesed on targad ja nut...

 


 

 Ahvi aastad on : 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, et 2028.

 

 Ahvi aastal sündinud inimesed on targad ja nutikad. Nende puuduseks võib olla see, et nad peavad ennast sageli teistest paremateks. 

Ahvile meeldib rääkida ja oma teadmistega teistes imetlust äratada aga tõtt tunnistades tuleb ka öelda, et ta on väga tark. Ta on tõeline intelligent, suur teadmistejanu iseloomustab teda. Oma teadmisi tahab ta ka ellu rakendada. 

Talle ei meeldi, kui teda ignoreeritakse, eiratakse, kui teda segatakse töö ajal, kui tema huumorimeelest ei saada aru. 

Armastuses on ta rahulolematu ja kergmeelne. Ta jäetakse tihti maha ja võetakse mõni tõsisem tema asemele. Ta on muretu olemisega, kõigile see aga ei meeldi. 

Ahvi aastal sündinud inimene tahab tööd, kus on konkurentsi, võimuvõitlust ja kus ta saab oma teadmisi ära kasutada. 

Mis puutub rahaasjadesse, siis võib ta rikkaks saada või olla vaene kogu oma elupäevade lõpuni.

 

 

 


Kaval nagu Ahv

Ahv on väga kaval. Teiste seast paistab ta silma oma hea huumorimeele poolest. Ta on vaimukas ja väga osav. Ta on hea suhtleja, jättes mulje nagu saaks ta kõikidega hästi läbi. Tegelikkuses on tegemist kõigest taktikaga, mida Ahv kasutab oma isiklike huvide elluviimiseks. Oma meeldiva ja abivalmis oleku taha varjab ta seda, kui madalal arvamusel ta teistest inimestest on. Tegelikult põlgab ta kõiki teisi loomamärke ja usub, et on teistest peajagu üle. Ahv on uhke. 

Ta on intellektuaal. Ahv on teadmistejanuline, ta on kõike lugenud, tal on laiad teadmised ja ta on kursis kõigega, mis maailmas toimub. Ta on haritud, tõeline teadlane. Tal on nii hea mälu, et ta on võimeline meeles pidama väiksemaidki detaile, mida ta on kuulnud või näinud. Hea mälu on tema jaoks väga tähtis aga, sest ta on üsna korrapäratu ja muretu eluviisiga inimene.

 

 

 

 

Ta on leidlik ja ääretult originaalne. Võimeline lahendama ka kõige keerulisemad probleemid erakordse kiirusega. Ahv tavaliselt ei ole suuteline otsekohe alustama seda, mida ta on otsustanud teha, tihti aga loobub ta oma mõttest juba enne alguse tegemist. 

Ta on mõistlik ja arukas ning teab, kuidas inimesi ümber sõrme keerata ja lolliks teha. Ta on võimeline tüssama isegi Draakonit, kes ometi on osav ja tark. 

Ahv on tõeline diplomaat, ta leiab alati väljapääsu ka kõige raskematest olukordadest. Ta on iseseisev ja sõltumatu, talle ei meeldi, kui teda sunnitakse midagi tegema. Tema on see, kes valib, mida ta teeb ja mida mitte. 

Ahvi südametunnistusepiinad ei vaeva. Vajaduse korral võib ta valetada, kui see peaks talle kasulikuks osutuma. Ta võib ka teha midagi keelatut, kui ta on kindel, et ta vahele ei jää. Ja tavaliselt ei jää ta vahele. Mõned Ahvid võivad minna nii kaugele, et hakkavad isegi varastama aga isegi, kui kõik Ahvid ei ole vargad, siis valetavad nad kõik. 

Mida ta ka ei tee, keegi ei suuda tema peale kaua pahane olla, sest ta lihtsalt on nii meeldiv ja võluv inimene ja kohe oskab teistele meeldida. 

 

 

 

Ahv on tõusik. Tal on ka selle jaoks täielik õigus, sest tal on kõik võimalused olemas, et jõuda oma eluga heale järjele. Sest hoolimata tema halbadest omadustest (uhkustaja, valetaja, südametunnistuseta) on tema järele suur nõudlus. Ta lihtsalt on nii tark, et ilma temata on raske läbi saada. Ta on väga osav ettevõtja ja laia ampluaaga, nutikas majandustegelane, sobib hästi ametitesse, kus on vaja kiiret tegutsemist. Ahv lööks läbi igas valdkonnas. Poliitikuna, diplomaadina, äris, tööstuses - ta tunneb kõiki valdkondi. Ta võib kõike proovida ja katsetada, kõike endale lubada, eriti juhul, kui ta on omandanud kõrghariduse. Tavaliselt saab ta kuulsaks tänu oma ametile. Hea oleks ainult, kui ta ei muutuks liiga jutukaks ega väsitaks sellega teisi. 


Armastus

Ahvi armastus õnnelikuks ei tee. Suhted vastassooga ei ole kõige paremad. Ta satub küll ruttu vaimustusse aga tüdineb ka kiiresti ja hakkab siis uut armastust otsima. Ja otsibki nii kogu oma elu. Ta on püsimatu loomusega. Isegi, kui ta on kirglik, siis on ta liiga kriitiliselt häälestatud selleks, et suhe saaks kestma jääda. Õnneks ei lase ta hea huumorimeel tal masendusse langega. Paremini, kui keegi teine, oskab ta naerda enda ebaõnnestumiste üle ja võtta sellest õppust. 

Ãœkskõik siis, millise kaaslasega Ahv koos ka ei ole, Ahvil on tavaliselt palju lapsi. 


Ahvi elu etapid

Tema elu esimene etapp on õnnelik. Teine on sündmusterohke ja jätab kustumatu jälje, paljud tema plaanid ei õnnestu. Kolmas etapp on aga rahulik, vanaduspõlve võib ta veeta üksinduses ja sureb kaugel oma lähedastest. 


LOE KA



Kommentaare ei ole