{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop ja loomamärgid

foto : unsplash / Jason Leung     Ilmselt tead sa kõike Lää...

foto : unsplash / Jason Leung

 

 

Ilmselt tead sa kõike Lääne astroloogia kohta ja oled kuulnud Neitsi, Kaljukitse ja Skorpioni tähtkujust. Kuidas aga on lood Hiina horoskoobiga? Kui palju sa tead Hiina loomamärkidest? 

 

Siin on iga loomamärgi lühike iseloomustus.

 

Rott

Rott on hästi tark ja intelligentne. Ta on väga loominguline ja hea suhtleja, ta võib edu saavutada kõikides kunsti valdkondades ja oskab paremini sõnu ritta seada, kui keegi teine. Tal on suur tutvusringkond, ta oskab inimestega rääkida, talle meeldib seltskonnas olla aga mõnikord vajab ta ka aega, et üksi olla. Ta on töökas ja ambitsioonikas, natuke suure kujutlusvõimega ja selle tõttu köidab teda kõik, mis on ebatavaline. Talle vajab vaheldust ja uudsust kõikides elu valdkondades. Armastuses on ta tugeva omandiõigusega ja natuke liiga tuline.


Härg

Härg on hästi kannatlik ja vastupidav. Ta sümboliseerib aeglust, praktilist mõtlemist ja kohusetunnet. Ta pöörab palju rõhku materiaalsele küljele aga talle meeldib ka loodus, töö ja hea söök. Ta on otsekohene ja siiras, talle ei meeldi niisama lobiseda asjatult. Otsustamisega võib tal aega minna, kui ta on aga endale midagi pähe võtnud, on raske teda panna meelt muutma. Armastuses on ta sensuaalne ja peab tähtsaks turvatunnet.


Tiiger

Tiiger on sündinud liidriks, ta sobib hästi teisi juhtima. Tal on raske alluda autoritaarsusele, ta peab oma isiklikku vabadust väga tähtsaks. Ta on impulsiivne ja spontaanne, igapäevase elu kohustused ja reeglid väsitavad ning tüütavad teda. Ta võib muutuda dramaatiliseks oma elus, hakates tegema suuri stseene. Talle meeldivad väljakutsed, mõnikord võib ta isegi liiale minna, sest ta ei oska vähesega rahulduda. Armastuses on ta lojaalne ja truu ning sama romantiline, kui kartmatu. 

 

 


Jänes

Jänes (või Kass) on ettevaatlik. Ta  on diskreetne ja eelistab lahendada oma probleeme rahulikult ning diplomaatiliselt. Ta põgeneb konfliktide eest. Talle ei meeldi ka valikuid teha. Ta on peaga mõtleja ja tunneb end hästi, kui saab nõu anda ja aidata. Ta on hea suhtleja ja kõige parem sõber. Armastuses on ta romantiline aga suurte kirelõõmade asemel eelistab rahu. 

 

Draakon

Draakon on müütiline olend, ta on muljetavaldav ja väärikas. Nagu Tiiger, on Draakon sündinud juhtima. Ta on nõudlik, autoritaarne, tuline, kirglik ja võib ruttu ärrituda. Ta ei talu, kui talle käsklusi antakse. Ta ei tee midagi poolikult ja teeb kõike ihu ja hingega. Ta on nii energiline, et keegi ei julge talle kunagi vastu hakata. Armastuses on ta väga kirglik.


Madu

Madu on müstiline ja salapärane. Ta vajab oma isiklikku ruumi aga oskab end vajadusel kaitsta. Ta on pigem vaikseloomuline, igas olukorras külmavereline ega jäta kunagi alustatut pooleli. Ta on kehastunud tarkus ise. Ta on ülihea psühholoog, kes oskab vaadelda seda, mis ta ümber toimub. Ta oskab hästi oma sõpru ära kuulata. Armastuses vajab ta nii kehalist, kui hingelist sidet.

 

 


Hobune

Hobune on seikleja, kes muudkui rändaks ühest maailmanurgast teise. Ta tahab palju liikuda ja minna oma unistustele järgi. Ta on väga entusiastlik. Ta on sooja südamega, oskab alati nalja teha. Talle meeldib üle kõige reisida ja rääkida. Sageli kipub ta rohkem sööma, kui vaja. Ta on hea suhtleja, lojaalne, sõltumatu ega talu, kui keegi tema vabadust piirab. Armastuses vaimustub ta ruttu aga vajab palju vaheldust, üksluisus ja rutiin ei sobi talle. 


Kits

Kits (ka Lammas) on tundlik ja hästi loominguline. Ta võib lasta emotsioonidel enda üle valitseda nii heas kui halvas. Mõned peavad teda suureks unistajaks, liiga kapriisseks ja püsimatuks. Kitsele ei meeldi kohustused ja vastutused, ta eelistab elada oma elu muretult. Ta tahab tunda end kaitstuna ja turvaliselt. Armastuses on ta tähelepanelik ja hooliv teise vastu ning nõuab sama vastu. 

 

Ahv

Ahv on intelligentne ja leidlik, ta oskab oma lähedasi üllatada. Raske on teda mõista, sest ta tahab alati hallist massist erineda. Ta on suur erudiit, teda huvitab kõik ja ta üllatab paljusid oma suure tarkusega. Selle suure intelligentsuse varjupool on aga see, et Ahv võib olla manipulaator ja nartsissistlik. Teda hinnatakse üldiselt, sest tal on väga hea aga natuke eriline huumorimeel ja taktitunne. Ta saab alati hakkama, tal ei tule kunagi headest ideedest puudu ja ta leiab igale probleemile lahenduse. Armastuses kaldub ta kõike liiga palju analüüsima ja võib mängida kättesaamatut lihtsalt selleks, et end paremini kaitsta. 

 

 


Kukk

Kukele meeldib särada ja teistele muljet avaldada. Diskreetsusest ta ei hooli. Ta on otsekohene ja natuke liialdav, uhke ja võib paista tõelise kiidukukena. Ta on lojaalne, oskab kuulata ära neid, kes on talle kallid. Teistele ei näita ta kunagi seda, mis ta hinges tegelikult toimub ega paljasta oma tõelist palet. Ta kipub mõnikord oma vaatenurka teistele peale suruma. Armastuses eelistab ta lihtsaid rõõme ja võib olla väga armukade.


Koer

Koer on hästi intuitiivne ja selle tõttu võib kannatada ärevushäiret all. Oma loomuselt on ta muretseja, ta vajab turvatunnet. Ta on helde ja suure südamega, muretseb palju teiste pärast. Suure õiglustundega astub ta sageli nõrgemate kaitseks välja. Ta on sihikindel aga pessimistlik. Ta on üdini lojaalne, kelle peale ta lähedased võivad alati kindlad olla. Ta on nii helde teiste vastu, et on valmis iseennast unustama selle jaoks, et teisi aidata. Armastuses on ta hea ja õrn, mõnikord jääb tal natuke enesekindlusest ainult puudu. 


Siga

Armastuseväärne, järeleandlik ja tolerantne. Ta on väga hea suhtleja ja võluv. Talle meeldib hea toit, ta tahab nautida elu ja kõiki hüvesid. Ta on sensuaalne, tugeva  omanditundega nende vastu, keda ta armastab. Ta ei oska valetada ka iseendale ega kannata, kui keegi teda ära kasutab. Ta on aus ja leplik, väga hea sõber. Ta on otsusekindel ja mõnikord kangekaelne. Armastuses on ta hästi sensuaalne ja demonstratiivne.



 


Kommentaare ei ole