{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob see nädal rohkem õnne ja edu?

foto : unsplash / Alexander Grey     Nädala algus tõi kaasa...

foto : unsplash / Alexander Grey

 

 

Nädala algus tõi kaasa paljudele suurema väsimuse ja tujulanguse ent planeedid pole veel oma viimast sõna öelnud. 21. jaanuaril on taevas noorkuu ning toob kaasa uue ja parema energia. Ja samuti head õnne osadele tähemärkidele. Tegemist on nendega, kes saavad lähipäevil häid uudiseid töö juures. Kõikide märkide järgi on tegemist palgatõusu või ametikõrgendusega. Kuidas ka ei ole, head uudised on seotud töö- ja rahaasjadega. 


Selle nädala õnnelikud on....


Jäär

Räägi oma ideedest ja plaanidest, ära jäta neid enese teada. Mitmed head võimalused on kohe-kohe tekkimas. Kõik, mida sul teha tuleb, on olla ettevõtlikum ja enesekindlam ning tegutseda õigel hetkel. Ilmselt ei ole sulle vaja eraldi sõnu peale lugeda, sest sa tead ilma selletagi, mida teha, sa oled oma asjalikkust ja ettevõtlikkust juba tõestanud. Kõik suuremad planeedid toetavad sind 18 - 20. jaanuarini, seega vii oma unistused ellu ja ära maga seda ainukordset võimalust maha. Ole julgem, seisa oma huvide eest väljas ja kaitse oma õigusi. Päike ja Pluuto toetavad sind kõikides su ettevõtmistes. Soovi midagi! 




Sõnn

Sina oled kahe jalaga kindlalt maa peal ega lase tavaliselt mitte millelgi ega kellegi oma hingerahu häirida. Seekord oled sa aga valmis tegutsema ja haarad kõikidest headest võimalustest kinni. Sa tunned, et sul on tuul tiibades, selle tõttu oled sa ambitsioonikam ja motiveeritud. Planeedid saadavad sulle head energiat, mis aitavad sul oma plaane ja eesmärke ellu viia. Sind hinnatakse ja väärtustatakse, head uudised ei lase ennast kaua enam oodata, sa võid selles kindel olla. Noorkuu Veevalajas avab sulle kõik uksed ja toob sulle palju häid võimalusi.


Ambur

Su asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma ja tänu sellele paraneb eelkõige su majanduslik seis. Tänada võid sa selle eest Veenuse ja Saturni liitu sinu raha sektoris. Raha peaks hakkama sinu ellu tulema nii uksest, kui aknast. Ole julgem ja ettevõtlikum ja küsi, sest küsija suu pihta ei lööda. Kui sa tahad paremat palka, siis küsi. Kui sa tahad paremat ja tasuvamat töökohta, siis otsi ja sa leiad. Merkuuri retrograad on lõppenud selleks korraks ja tänu sellele võid sa kindel olla, et sind võetakse kuulda ja sa saad oma tahtmise. 

 

 


Skorpion

Sellel nädalal kuulatakse sind ära ja hinnatakse sind rohkem, kui kunagi varem. Planeedid on sinuga  ja saadavad sulle head energiat. Sinu käes on võim ja jõud. Pluuto saadab sulle võimu ja Merkuur aitab sul paremini suhelda. Kui sul mõlgub peas mõni plaan, mida sa tahaksid ellu viia, siis tegutse nüüd ja kohe. Haara kõikidest headest võimalustest kinni. Vii oma unistused ellu.

Kommentaare ei ole