{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kui lihtne on sinu jaoks suhtlemine inimestega, keda sa ei tunne?

 Kui sa peaksid olema ühes ruumis täiesti võhivõõraste inimestega, kas sa jääd ootama, et keegi tuleks ja hakkaks juttu rääkima või o...

 Kui sa peaksid olema ühes ruumis täiesti võhivõõraste inimestega, kas sa jääd ootama, et keegi tuleks ja hakkaks juttu rääkima või otsid ise võimalust, kuidas juttu alustada? Kas vestluse alustamine on sinu jaoks lihtne ja loomulik? See test aitab seda välja selgitada. Sul tuleb valida selle pildi pealt see, mis sinule kõige esimesena silma hakkab ja seejärel lugeda vastuseid. Valikuid on kolm : kass, kalju või kalju peal välja joonistuv näoprofiil.

 


 


 

 

KALJU

Kui sa nägid kaljut, siis tähendab see, et sa oled inimene, kes kohaneb üsna hästi iga olukorraga. Ãœkskõik, kus sa ka parasjagu ei viibi, sa leiad ruttu ühise keele ka nendega, keda sa üldse ei tunne. Võõrastega jutu alustamine ei valmista sulle mitte mingisugust raskust, sa leiad tavaliselt kohe ühiseid teemasid, millest rääkida. Oma olemuselt oled sa rõõmsameelne inimene, eks see aitab ka kaasa, miks inimesed sinuga koos olles kohe ennast nii hästi tunnevad. Sul on soe naeratus, mis teistele meeldib ja äratab usaldust. Sinu jaoks küll ei valmista suhtlemine mingit probleemi, sa ei näe selles mingit kunsti. Sa oledki harjunud palju suhtlema oma elus ja see aitab kaasa. 

Sa ei mõista kedagi hukka, igaüks on nii nagu on ja sa oled harjunud läbi käima üsna erinevate inimestega. Sellepärast sind hinnataksegi nii palju. Sa hoolitsed oma lähedaste eest, oled alati olemas, kui on vaja kedagi ära kuulata või aidata. Sul ei ole harjumuseks rääkida välja asju, mida sulle on usaldatud. Sul on palju sõpru, kelle jaoks sa oled väga kallis inimene, sest sinuga on lihtsalt nii hea koos olla. 

 

 

 


KASS

Kui sa nägid kassi selle pildi peal kõige esimesena, viitab see sellele, et sa oled pigem üksildase loomusega. Sa ei kipu võõraste inimestega rääkima ja esimesel kohtumisel võid pigem hoida omaette, sul lihtsalt pole sellist harjumust. Sa oled pigem reserveeritud ja eelistad olla üksi. Introvert, nagu mõned ütlevad. Kui sa peaksid sattuma seltskonda, kus sa kedagi ei tunne, tekitab see sinus ebamugavust ja sa ei tea kuidas olla ega mida teha. Parem olla üksi omaette, kui astuda kellegi juurde ja hakata juttu puhuma. Tegelikult meeldib ka sulle suhelda, võib-olla mitte nii palju nagu enamikule inimestele aga kui hakata sinuga rääkima, siis oled sa avatud ja lahke. 

Mida rohkem sind tundma õppida ja sinuga suhelda, seda rohkem tuleb ilmsiks sinu suur süda. Sa oled alati valmis oma lähedasi aitama. Aastate jooksul oled sa õppinud oma tuttavaid paremini valima. Sul on vähe sõpru aga vähemalt võid sa nende peale kindel olla. Sa pead alati oma lubadustest kinni. Kui sa oled midagi öelnud, siis pead sa oma sõna. Sellepärast mõtled sa alati enne, kui sa midagi ütled. Sul ei ole kombeks tühje sõnu teha ega anda lubadusi, mida sa täita ei saa. 

 

 


NÄGU

Kui sa nägid kalju peal välja joonistuvat profiili, tähendab see, et sa oled hästi loominguline inimene. Sa oled kuldsete kätega ja väga andekas. Kõik muutub sinu käes ilusaks, on siis tegemist lihtsa fotoga, sõnadega või joonistusega. Sind imetletakse palju nii sinu lähedaste, kui võhivõõraste poolt. Sa räägid alati kirega sellest, mis sind köidab. Ja ilmselt selle tõttu sa loodki nii ruttu suhteid ka inimestega, keda sa vähe tunned. Sinust õhkub midagi, mille pärast kõik tahavad sinuga koos olla. Võib-olla on see elurõõm, võib-olla oskus igas hetkes midagi. Sa oskad näha asju ka positiivses valguses, ka selle tõttu hinnatakse sind kõrgelt. 

Isegi, kui sa oled hea suhtleja ja sulle meeldib ümbritseda end teistega, vajad sa palju aega ka selleks, et olla üksi. Ãœksi olles saad sa oma sotsiaalsed patareid täis laadida. Sa võid täiesti vabalt veeta terve nädalavahetuse lihtsalt omaette toimetades. Sellistel hetkedel käid sa kohtades, kuhu tavaliselt keegi ei lähe. Näiteks looduses tunned sa end hästi ja saad mõtelda omi mõtteid. 

Suhete loomisel on sinu jaoks tähtis ka koht. Kui sa end ikka hästi ei tunne ja tegemist on täiesti võõraste inimestega, võid sa hoida omaette.

 

Kommentaare ei ole