{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : oktoobrikuu algus võib tulla natuke keerulisem selle tähemärgi esindaja jaoks

foto : pexels / Nathan Cowley      Järgmine nädal tõotab tu...

foto : pexels / Nathan Cowley

 

 

 Järgmine nädal tõotab tulla natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks. Sügisesest pööripäevast saadik on planeetide seis muutunud. Eesoleval sügisel on meie jaoks varuks veel mitmeid muutuseid. Oktoobrikuu algus toob kaasa head õnne osade tähemärkide esindajatele, teiste jaoks tõotab kuu algus tulla natuke keerulisem. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest igale probleemile leidub lahendus.


Millise tähemärgi esindaja jaoks ei tule oktoobrikuu algus kõige parem? 

 

 

KALJUKITS

Kaljukits tunnistab ise ka avameelselt, et septembrikuu algus, millega koos algas ka uus kooliaasta, meeldis talle palju rohkem. Praegu käimas olev Kaalude aeg koos sellega kaasneva seltskondliku eluga ei ole Kaljukitsede lemmik. Kaljukits ei ole mingi seltskonnalõvi ega ole seda kunagi ka olnud. Tema ei oska nurki siluda ja olla teiste vastu meeldiv, kui tal selle jaoks vähimatki tahtmist pole. Tema tahab öelda oma saamatule alluvale, mida ta tema tegemata tööst ja lugematutest kohvipausidest arvab ja teha seda selgete sõnadega. Päike viibis pea terve septembrikuu Kaljukitse sõbra Neitsi märgis ja sellepärast tundiski Kaljukits end terve selle kuu nagu kala vees.

 

 

Nüüd aga peab ta õppima paremini kohanema, tegema kompromisse ja järeleandmisi ning otsima võimalusi, kuidas ühist keelt teistega leida. Kaljukits leiab, et seda kõike on liiga palju palutud temalt. Ta ei saa aru, miks teised korraga tema vastu nii nõudlikud on. Kuna aga Marss praegusel hetkel viibib samuti Kaalude märgis, ei jää Kaljukitsel muud üle, kui olla paindlikum ja kohaneda iga olukorraga võimalikult hästi. Väike naeratus ei teeks paha ja aitaks omavahelisi suhteid parandada.

29. septembri täiskuu Jääras loobib lausa kaikaid Kaljukitsele kodaratesse. Reedese täiskuuga kaasneb ka kuuvarjutus, tegemist on selle sügise ühe tähtsama hetkega astroloogide sõnul. Jäära tuline energia muudab selle täiskuu energia eriti tugevaks ja võimsaks. Ja jällegi ei ole see sugugi Kaljukitsele meele järgi. Ta võib tunda sellel nädalavahetusel, kuidas õhkkond tema ümber pingelisemaks läheb ja ta ise teiste peale rohkem ärritub. Õnneks toetavad Kaljukitse praegusel hetkel Merkuur ja Jupiter, aidates tal tuju üleval hoida.


Kodusedlood © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole