{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on Kalade tähemärgi kõige suuremad puudused?

Foto : unsplash / Tony Pham      Räägime otse ja avalikult....

Foto : unsplash / Tony Pham

 

 

 Räägime otse ja avalikult. 

Ja kuna me teame, et Kalad võtavad kõike väga isiklikult, siis oleme me kindlad, et nad meie peale selle artikli lugemist meiega enam ei suhtle.

Kalade märk on üks sodiaagi kõige tundlikumatest märkidest ent see pole ainus iseloomujoon, millega nad silma paistavad. Kalad on ääretult mõistvad ja suure südamega, nad meeldivad absoluutselt kõigile. Ja kuna neil on hästi palju häid külgi, sellepärast  nende väikesed vead ja puudused ei hakkagi kohe silma. 

 

Millised on Kalade head küljed? 

 

Kalade tähemärgi esindaja on kõigi jaoks alati olemas

Tema jaoks on täiesti loomulik hoolitseda kõikide oma lähedaste eest. Vähimagi probleemi korral tõttab ta kohale ja pakub oma abi. Kuna ta aga on alati teisi aitamas ja teistega tegelemas, unustab ta sageli iseenda... 


Ta on lojaalne

Üks sodiaagi kõige ustavamatest märkidest! Nii armastuses, kui ka sõpruses teeb ta kõik, et oma suhteid hoida. Ta teeb kõik, et hoida probleeme ja arusaamatusi ära ning on selle tõttu tihti andeks andma pidanud.

 

 

 

 

 


Ta on kannatlik ja suure südamega

Ta on väga empaatiline. Töö juures on tema see, kes õpetab uusi välja - ta leiab alati selleks aega ja tal on selleks olemas vajalik kannatlikkus. Ta ütleb tihti, et tal endal oleks olnud hädasti vaja kedagi, kes teda oleks samamoodi aidanud omal ajal. 


Aga tal on ka puudusi...


Ta on hästi hajameelne

  Ta jätab tihti kõik alustatu pooleli. Ta võib kahe nädala jooksul alustada mitme eri asjaga korraga ja jätta kõik seejärel ilma, et ta midagi lõpetaks, sinnapaika. Sest tal on raske keskenduda. Ta teeb alati just täpselt nii palju, kui peab ja kui keegi peaks talle seejuures märkuse tegema, võib ta solvuda.

 

Talle on lihtne muljet avaldada

Talle on kerge muljet avaldada, sest ta on nii siiras ja vahetu, tal on raske oma arvamust läbi suruda, eriti seltskonnas olles. Ta ei ole eriti enesekindel ja kipub arvama, et teised teevad alati kõike temast paremini.

 

 

 

 


Ta kardab üsna palju

Ja tõenäoliselt ongi see tema kõige suurem puudus. Tal pole julguseraasugi. Vajadusel saadab ta kellegi teise enda asemel. Eraelus võib see talle probleeme põhjustada. 


Ta solvub liiga ruttu

Kui sa oled talle haiget teinud, siis ei hakka ta sulle kätte maksma. Aga ta ei suhtle enam sinuga. Ta lihtsalt läheb ära ja ei taha sind enam näha. Ta võtab liiga isiklikult kõike.


Ta on liiga suur muretseja

  Otsustamiseks  on tal vaja aega, ta ei tee kunagi midagi lihtsalt sellepärast, et tuju tekkis. Ta tahab kõike läbi kaaluda, mõtelda, veel kord mõtelda ja veel kord üle mõtelda, selle asemel, et otsustada. Kui ta aga peaks ruttu võtma mõne otsuse vastu ja tema plaan peaks läbi minema, siis tunneb ta tükk aega enese üle uhkust ja räägib sellest veel kaua. 








 

 

Kommentaare ei ole