{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lugeja palub nõu : "Mida teie minu asemel teeksite? "

  foto : unsplash / @felipepelaquim   "Tere. Ma ei osa...

 

foto : unsplash / @felipepelaquim

 

"Tere. Ma ei osanud mujale kirjutada, äkki teie oskate mind aidata. Mul on üks väike küsimus, kui lubate.

Täna hommikul olin ma tööl, kui sain telefonikõne oma õelt. Õde ütles, et nägi möödaminnes mu naist ühest kohvikust välja tulemas koos ühe mehega, kellega tundus, et nad olid väga lähedased, sest mees hoidis kätt minu naise ümber. 

Mis puutub kohvikusse, siis mu naine käib seal tihti kohvi joomas. 

Ma arvasin, et unustan selle loo ära aga nüüd on mitu tundi möödas ja ma mõtlen ikka veel selle seiga peale. Ma ei tea, kas ma peaksin naisega sellest rääkima või mitte õhtul? Ma tean, et mul on ilus naine, kes ei jäta kedagi just ükskõikseks. Seega loogiliselt saan ma aru. See, mis mind muretsema paneb, on rohkem see, et mu naisel polnud ilmselgelt midagi selle vastu, et võõras mees hoiab oma kätt tema ümber.

Mida teie minu asemel teeksite? 

Rääkida naisega? Aga kuidas? 

Või üldse midagi teha? 

Tänud ette.


Murelik mees"

Kommentaare ei ole