{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid mossitavad kõige rohkem?

foto : unsplash / Isi Parente      Kui sa peaksid teda solv...

foto : unsplash / Isi Parente

 

 

 Kui sa peaksid teda solvama, hakkab ta mossitama, sest see on tema enesekaitsevahend. Tegemist on kahe tähemärgiga, kes mossitavad suurema osa oma elust. Tõtt öeldes saaksid nad mossitamise maailmavõistlusel ilma ainsagi kahtluseta esikoha. Nad mängivad kodus tihti katkist telekat, ütlevad, et kõik on korras ehkki näost on näha, et tegelikult see nii ei ole. Kui sina ka oled sündinud nendes tähtkujudes, siis tead sa juba seda kõike. 


SÕNN : temast jonnakamat pole veel sündinud

 

 

Ta on valmis laskma end elusalt kinni müürima ja vaikima elu lõpuni selle asemel, et tunnistada, et on eksinud. Ta ei hakka isegi kõhklema. Ta on praktilise mõtlemisega maamärk, ta ei muuda kunagi arvamust ega tunnista end iialgi süüdi. Kõik, mis ta teeb, on õige. Ta ei tee kunagi midagi valesti ega eksi iialgi. Sõnn on pigem aeglase tegutsemisega, selle tõttu vajab ta aega, et aru saada sellest, et tegelikult ta eksis ja tal on vaja veel rohkem aega selleks, et seda tunnistada. Tal on raske igasuguse uue infoga toime tulla, selle tõttu võib ta mossitada tükk aega omaette. Täielikus vaikuses muidugi, sest ta on üks kõige vaiksemaid tähemärke. 

Sõnn võib kasutada vaikimist, kui salarelva ka selleks, et karistada oma lähedasi. Tegemist on passiiv-agressiivse käitumisega. Kuna talle ei meeldi konfliktsed olukorrad, oleks võib-olla parem, kui ta teinekord räägiks asjad sirgeks, selle asemel, et nii kaua mossitada.

 

 


VÄHK : kaitsva kesta sees

Vähile meeldib põgeneda esimesel võimalusel oma kaitsva kesta sisse. Seal ei tüüta keegi teda ja seal ei pea ta vastust andma oma tegude ja sõnade eest. Ta ei taha näha reaalsust sellisena nagu see on ja selle tõttu sulgub ta parema meelega oma kujutlusvõime maailma. Eriti siis, kui keegi on tema peale pahane või kui ta peaks tundma, et teda rünnatakse ühel või teisel moel. Nii nagu Sõnnile, ei meeldi ka Vähile konfliktid ja vaidlused. Esiteks sellepärast, et ta ei suuda elada mõttega nagu võiks keegi tema peale vihane olla, ta kardab kaotada teiste poolehoidu ja armastust. 

Ta võtab kõike väga isiklikult. Kui ta peaks mõne rumalusega hakkama saama ja sa talle sellepärast märkuse teed, võtab ta seda väga isiklikult. Tal on raske vahet teha reaalsusel ja oma isiklikul vaatenurgal. Kui ta peaks natukenegi kahtlustama, et sa oled tema vastu ebaõiglaselt käitunud ja tema ees süüdi, siis on ta tegelikult selles sügavalt veendunud. Ja sellepärast ta mossitabki.


Kommentaare ei ole