{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : märgid, mis viitavad sellele, et sa oled tõeline Skorpion

    foto : unsplash / Marina Vitale Skorpionid on lummavad j...

 

 

foto : unsplash / Marina Vitale

Skorpionid on lummavad ja salapärased. Ja huvitavad meid kõiki, sest tegemist on ju Skorpionitega, keda mitte keegi ei suuda mõista ja kellest on nii raske aru saada mõnikord. Millest ta mõtleb ja milliseid saladusi ta oma hinges varjab? Mida ta teistest arvab? Kui mõni Skorpion vaatab sind oma läbitungival pilgul, tekib tunne, nagu oskaks ta lugeda sinu hingepõhja ja loeb sinu suuremad saladused ära. Tema eest on raske midagi varjata. Isegi, kui sa talle midagi ei ütle, tead sa, et tegelikult teab ta juba kõik, sest ta on seda lugenud sinu silmadest. Selline ta on meie Skorpion. 

Skorpioneid saadab sodiaagis üsna halb kuulsus, hoolimata nende paljudest headest külgedest. Tegelikult peaks igal inimesel olema vähemalt üks Skorpioni tähtkujus sündinud sõber elus. Allolev nimekiri on koostatud võimalikult objektiivselt, selle mõte ei ole kellegi haiget teha. 


Millised märgid näitavad, et sa oled sündinud Skorpioni tähtkujus? 

 

 


1. Sa ei usalda mitte kedagi

Ja see kurvastab sind ennast kõige rohkem. Aga sa lihtsalt oled juba kord selline, et umbusaldad kõiki inimesi. Sa oled sodiaagi kõige umbusklikum tähemärk. See on mingi imelik kinnisidee sinu juures, millest sa kunagi lahti ei saa. Sa oled kogu aeg valvel, ükskõik kellega sa siis ka koos ei ole. Sa ei tunne end kunagi teistega koos olles vabalt. Sa oled ehitanud endale kõrged müürid ümber ega lase kedagi läbi. 


2. Mitte keegi pole sinust järjepidevam

Jäär on samasugune nagu sina ja tulnud siia maailma võitma ning suuri asju korda saatma. Ainult, et isegi tema pole nii järjepidev ja sihikindel, kui sina. Sõnni võib võrrelda sinuga järjepidevuse suhtes aga tema pole jälle nii kirglik ja tuline nagu sina. Sinul ja ainult sinul on tugev sisemine jõud, mis sind juhib elus. Sa ei anna mitte iialgi alla. Ega andesta kunagi. Sa oled üldse pika vihaga. 


3. Sa oled tihti masenduses

Kaardimängus võib sind küll võita aga ilmselt pole kedagi, kes kannataks nii suure masenduse käes nagu sina. Tegelikult on masendus olnud alati sinu elu osa ja sa isegi ei tea, kas kunagi oli selline aeg, mil ärevushäired sind ei kimbutanud. Sa oled lihtsalt selline suur muretseja oma hinges. Kusjuures liiga enesekindlad ja rahulikud inimesed lausa hirmutavad sind. 


4. Millal sa viimati nutsid? Viis minutit tagasi

Aga isegi oma surmatunnil, kõige suurema piinamise ega ähvarduste all ei ole sa võimeline seda üles tunnistama. Aga midagi pole teha, meie teame, et sa oled kõige tundlikum tähemärk ja valad tihti pisaraid. Emotsioonide lained löövad tihti sul üle pea ja sellistel hetkedel sarnaned sa Kaladele, kes on samuti sellised emotsionaalsed svammid. See, mis teid eristab on see, et sina oled selline dramaatiline kuju ja sinu emotsioonid kuuluvad ainult sulle endale.


5. Saladused on sinu  jaoks pühad

Kui keegi sulle midagi usaldab, siis tunned sa selle üle rõõmu. Mitte sellepärast, et sa kogud teiste saladusi, vaid sellepärast, et sinu jaoks pole mitte midagi väärtuslikumat usaldusest. Sina oskad teiste saladusi kõige paremini hoida.


6. Sulle meeldib musta värvi kanda

Ilma mingite ilustuste ja kaunistusteta. Ilma pitside ja satsideta. Sinu jaoks peab riietus olema eelkõige praktiline ja mugav. Ja sulle meeldib kanda musta värvi, sest see on klassikaline ja aegumatu.

 

 


7. Inimesed valmistavad sulle tihti pettumust

Sa oled nagu Neitsi ja oled väga nõudlik teiste suhtes. Tänu oma nõudlikule meelele otsid sa tõelist pärli, inimest, kes oleks läbinisti siiras ja avameelne, aus sinu vastu. Sa tahad kõike või mitte midagi. Sa oled seadnud oma lati nii kõrgele, et pead sageli elus pettuma. Ja sellepärast sul ongi inimestest oma arvamus. 


8. Sa ei saa aru, miks sinu sünnipäev on hingedekuul

Muidu sulle meeldib küll kõik, mis on seotud teispoolsusega, sulle meeldivad ka pimedamad päevad ja külmemad ilmad, mis sobivad nii hästi sinu iseloomuga kokku. Aga oma sünnipäeva tahaksid sa tähistada mõnel teisel kuul.


9. Kõige parem sodiaagimärk oled sina

Sa ei hakka iseendale lilli tooma aga sa tead väga hästi, et sinust parimat ei ole. Eriti voodis. Sa võid enda üle uhke olla.


10. Sulle heidetakse tihti ette sinu külmust ja ükskõiksust

Tegelikult ei tunne nad sind hästi. Uute inimestega kohtudes sa oled jah natuke külm ja reserveeritud, sa tahad näha, millise inimesega sul tegemist on. Keegi ei saa sind ju selles süüdistada. Sa ei taha lihtsalt siduda end ükskõik kellega, ongi kõik. Mis siis, et see näitab, et sul  jääb natuke enesekindlusest puudu. Vähemalt kontrollid sa nii kõige paremini olukorda. 




Kommentaare ei ole