{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : vali üks pilt ja vaata järele, mille järele sina praegusel hetkel kõige suuremat igatsust tunned

     Isiksusetestid aitavad välja selgitada inimese erinevaid iseloomujooni ja samuti seda, millised tunded inimest hetkel v...


 

 

 Isiksusetestid aitavad välja selgitada inimese erinevaid iseloomujooni ja samuti seda, millised tunded inimest hetkel valdavad. Vali üks pilt ja vaata, mille järgi sina praegu kõige suuremat igatsust tunned. 


PILT NR. 1

Kui sa valisid esimese pildi, siis igatsed sa praegusel hetkel kõige rohkem muutuste järele oma elus. Sa oled tõtt öelda väsinud sellest igapäevasest rutiinist. Sul on tunne nagu teeksid sa iga päev samu asju ja see on muutunud juba kurnavaks. Sa ei talu paigalseismist, sa tahad midagi teha, proovida uusi asju. Samas oma hingepõhjas kardad sa oma mugavustsoonist välja tulla, sa kardad pettuda või haiget saada inimeste poolt, keda sa ei tunne. 

Ja sellepärast sa ei teegi midagi, et midagi oma elus muuta ja oledki õnnetu. Või lepid sellega. On nii nagu on. Mis sina sinna saad parata. Samas mõnikord võib üks väike samm teha nii palju head. Sa ei pane oma elu sellega ohtu. Sa pead lihtsalt olema natukenegi julgem ja ettevõtlikum. Ja kui tulemused ei vasta su ootustele ja sul tulebki natuke pettuda, siis pole ka hullu. Sellest sa vähemalt õpid. Ja oled jälle ühe kogemuse võrra rikkam. Oma rutiinis olles ei saa sa nagunii targemaks. Alguses võib see olla raske aga aja jooksul saad sa ise ka aru, et kui sa langetad õige otsuse, on sul endal põhjust olla uhke enda üle. 

 

 

 

PILT NR. 2

Kui sa valisid teise pildi, siis tahaksid sa praegusel hetkel olla ilmselt vaba kõikidest kohustustest ja piirangutest. Sa tahaksid, et sul oleksid kõik võimalused, et viia oma unistusi ellu ja teha seda, mida sa tahaksid. Võimalik, et sa oled praegusel hetkel üsna keerulises olukorras oma elus ja tahaksid sellest väljapääsu leida ega tea, kuidas sa peaksid toimima. Esimene samm, mida sa tegema pead, on selgitada välja, mis su elus tegelikult korrast ära on ja mille pärast sa ei tunne end hästi. Seejärel pead sa paika panema piirid. Sa pead välja selgitama, mida sa vajad selleks, et olla õnnelik ja rahul oma eluga. See võib tunduda raske aga iga väike samm viib sind võidule lähemale. Räägi oma lähedastele oma soovidest ja igatsustest ja otsi spetsialistide abi, et muuta oma elu. Pane piirid paika ja ära lase end lämmatada suhtes, mis teeb sulle rohkem halba, kui head. 

 

 

 

PILT NR 3

Kui sa valisid kolmanda pildi, on su elus hetkel puudu ilmselt kindlustundest ja stabiilsusest. Sa vajad praegu kõige rohkem turvatunnet. Sa oled oma eluga ummikus. Sa oled jõudnud sellisesse seisu, kus sa ei ole enam mitte milleski kindel. Sa ei oska enam elust rõõmu tunda. Sa oled vaimselt kurnatud ja vajad meeletult puhkust ning rahu. Sa pead võtma aega maha ja tegema pausi. Kasvõi nädalavahetuseks, ka see teeks sulle head. 

Ära unusta ära, et sa ei ole masin, sa ei saa kogu aeg täisvõimsusel tööd teha. Ja keegi ei nõuagi seda sinult. Ära piina ennast nii palju ja ära sunni ennast tegema asju, mis teevad sind ennast ainult õnnetuks. Praegu ähvardab sind läbipõlemiseoht kõige rohkem. Sa pead muutma oma mõtlemist ja keskenduma natuke rohkem iseendale. Ja kui sul pole võimalik võtta puhkust, siis mine vanni. Või sauna. 


PILT NR. 4

Kui sa valisid neljanda pildi, siis praegusel hetkel vajaksid sa oma elus kõige rohkem lähedaste inimeste abi või toetust. Sa oled alati katsunud ise oma eluga hakkama saada, ilma teiste abi palumata aga nüüd tahaksid sa, et inimesed avaksid oma silmad ja näeksid ise, et sa vajad abi ja ei taha enam olla oma muredega üksi. Mõnikord sa lihtsalt tunned, et teistelt abi küsimine käib sulle üle jõu või on sul uhkus nii suur, et sa tahad endale tõestada nagu saaksid sa ise oma eluga hakkama. 

 

 

Sa ei tohiks aga karta seda, et teised hakkavad sinust eemale hoidma, kui sa abi palud. Sa ei saa kõiki probleeme ise oma elus lahendada. Ka sina oled inimene ja pead elama inimeste keskel, miks siis mitte aidata teisi ja võtta abi vastu, kui see on võimalik? Kõigil tuleb ette nõrkuse ja kahtluse hetki, mõnikord võivad teiste nõuanded aidata näha asju teises valguses. Mõnikord on vaja, et keegi ulataks abikäe. Kindlasti on sinu elus ka selliseid inimesi, keda sa võid usaldada, kui su elu on keerulised ajad.


PILT NR. 5

Ilmselt oled sa oma eluga jõudnud sellisesse punkti, et sa ei näe enam oma elu mõtet ja oled lihtsalt suures segaduses. Sul on tunne nagu mitte miski ei motiveeriks sind enam. Mitte miski ei paku sulle enam huvi. Sa küll tead, mida sa vajad selleks, et olla õnnelik aga sul on tunne, et see on sinu jaoks kättesaamatu. Sinu hinges valitseb tühjus ja sa oled muutunud kõige suhtes ükskõikseks. 

Sa pead sellest olukorrast välja tulema, sest sa teed ise endale haiget. Sa kurnad ennast lõplikult ära nii. Katsu olla teiste suhtes avatum, suhelda rohkem inimestega ja teha midagi, mida sa kunagi varem pole teinud. Muidugi mitte midagi ohtlikku ega seadusevastast. 


Kommentaare ei ole