{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : vali üks loom või lind, mis sulle selle pildi peal kõige esimesena silma jääb ja vaata järele, milline on sinu kõige tugevam iseloomujoom?

 Kas sina tahaksid teada saada, milline on sinu kõige tugevam iseloomujoon? See on väga lihtne, vali üks loom või lind ja vaata järel...

 Kas sina tahaksid teada saada, milline on sinu kõige tugevam iseloomujoon? See on väga lihtne, vali üks loom või lind ja vaata järele, millise kirjelduse see sinu kohta annab.



LÕVI

Lõvi kehastab jõudu ja võimu. Nagu kõik seda teavad, on Lõvid loomade kuningad. Kui sa valisid Lõvi, oled sa domineeriva isiksusega. Sa oled oma loomuselt ettevõtlik ja algatusvõimeline, võtad alati juhtimise enda peale üle ning leiad lahendused igale probleemile. Ükski asi ei käi sulle üle jõu ega ole sinu jaoks liiga raske. Sa tahad oma sõna maksma panna ja oled sündinud juhtima. Sulle meeldib otsuseid vastu võtta ja tavaliselt tead sa igas olukorras, mida teha. Sa ei kaota kunagi pead ega kainet mõistust.

Sa oled väga enesekindel ja ilmselt tänu sellele viid ka oma eesmärgid alati ellu. Igapäevases elus oled sa kardetav konkurent, kippudes sageli teistega võistlema. Ükski väljakutse ei kohuta sind, vastupidi. Töö juures paistad sa silma oma liidriomaduste poolest, sa töötad tavaliselt juhtival kohal japaistad silma oma aktiivsuse poolest. Sa võid olla mõnikord kannatamatu, sest sa tahad, et asjad saaks tehtud kohe, sulle ei meeldi aega veeta. Sa oled väga ambitsioonikas ja leiad alati võimalused, kuidas oma eesmärgid ellu viia. 

 

 


KARU

Kui sa valisid karu, tähendab see seda, et sa oled julge ja vapper. Karud on omavahel heatahtlikud ja solidaarsed. Sina oled samuti oma südamelt hea. Sa kaitsed alati oma lähedasi ja oled väga abivalmis. Lähedased inimesed on sinu elus väga tähtsal kohal ja nad teavad, et võivad sinu peale kindlad olla nii headel, kui halbadel aegadel. Ka töö juures kirjeldatakse sind, kui abivalmit ja hea inimest. 

Sa oled kõigi vastu tähelepanelik ja hooliv. Sa muretsed alati teiste pärast. Oma südamelt oled sa väga lahke ja hea. Sa annad endast palju ilma, et sa ootaksid midagi vastu. Vaata ainult ette, et sa ei laseks oma headust ära kasutada. Sa pead seadma endale piirid ja mõtlema rohkem iseenda peale. Sulle meeldib rahu ja tasakaal oma elus. Maailm vajab selliseid inimesi nagu sina. Sa oskad inimesi juhtida ilma konflikte tekitamata.


KOTKAS

Ka kotkale meeldib domineerida, ta on sellisena sündinud. Ka sina oled selline. Sa tahad kõike kontrollida ja sulle meeldib, et asjad läheksid just nii nagu sina seda oled otsustanud. See ei ole iseenesest halb aga kui sa kogu aeg oma arvamust peale surud, võivad tekkida probleemid teiste inimestega. Kui kaks domineerivat inimest peaksid kokku saama ja oma arvamuse välja ütlema, võib see halvasti lõppeda. Parem on sellisel puhul olla järeleandlikum ja paindlikum. 

Katsu olla mõistvam ning saada aru, et viimane sõna ei saa alati sulle jääda. Sa pead õppima arvestama ka teiste arvamusega, nii hoiad sa liigseid probleeme ära ja su suhted lähedastega paranevad. Kotkas paistab silma samuti oma suurema õiglustunde poolest. Ka sinule on see külg omane. Sulle meeldib teha kõike korralikult. See on väga hea omadus, mida kõik sinu juures hindavad. Sind austatakse ja sinust peetakse lugu. Sind peetakse usaldusväärseks. See tuleb sulle eeliseks töö juures, sageli usaldatakse just sinu hoolde tähtsamate projektide läbiviimine. Ka eraelus hinnatakse sind sellepärast, et sa oled lojaalne inimene. 

 

 


REBANE

Kui sa valisid rebase, siis tähendab see, et sa oled väga tark inimene. Sa oled andekas ja leidlik, leiad igas olukorras väljapääsu ning igale probleemile lahenduse. Sind ei saa petta ega lolliks teha. Sulle ei meeldi rutiin ja üksluisus, sa igatsed uute väljakutsete ja elukogemuste järele. Väljakutsed aitavad sul panna oma võimeid proovile ning nii saad sa katsetada oma piire. Sa liigud alati õiges suunas ja viid oma eesmärgid ellu. 

Igapäevases elus meeldib sul end ümbritseda huvitavate inimestega, kes ei pane sind oma aega raiskama. Sa tahad alati maksimaalselt oma väärtuslikku aega ära kasutada ja oled oma elus teistest sammuvõrra ees. Töö juures oled sa kardetav konkurent, sind peetakse karjeristiks. Sa haarad igast heast võimalusest kinni ja tahad üle kõige saavutada edu. Vaata ainult, et sa ei sihiks liiga kõrgele. Seades oma karjääri esikohale oma elus, võid sa kõige tähtsamad asjad unustada. Ka perel ja sõpradel on väärtus, mida ei maksa unustada. 

 

 


HIRV

Sa oled väga ambitsioonikas inimene. Sa annad endast alati parima, et viia oma eesmärke ellu. Sa oled hästi motiveeritud ja sul on alati kindel siht silme ees. Sa tahad näidata, milleks sa võimeline oled. See on hea omadus aga sa pead olema ettevaatlik, et sellest ei saaks kinnisidee. Katsudes alati teistele muljet avaldada ja andes endast kõik oma eesmärkide nimel, võid sa unustada elus kõige tähtsama.

Sa ei anna kunagi alla ja lähed alati oma eluga edasi. Sa ei karda käiseid üles käärida ja teha tööd selleks, et oma unistusi ellu viia. Kõik, mis sul on, oled sa saanud tänu oma tööle ja vaevale. Selles seisnebki sinu jõud ja kuna sa kunagi alla ei anna ega jäta alustatut pooleli, saadab sind sageli edu kõikides töödes ja tegemistes. See on imetlusväärne ja paljud on sind seadnud endale eeskujuks. Sa võid olla enda üle uhke.

Kommentaare ei ole