{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kas sa oled pigem diskreetne või ekstravertne inimene?

  Seekordne test aitab sul paremini aru saada, milline sa tegelikult oled. Täpsemalt öeldes aitab see test sul välja selgitada, ka...

 


Seekordne test aitab sul paremini aru saada, milline sa tegelikult oled. Täpsemalt öeldes aitab see test sul välja selgitada, kas sa oled oma loomuselt pigem rahulik või vastupidi, armastad sa palju suhelda. Oled sa pigem tagasihoidlik või meeldib sulle tõmmata tähelepanu enda peale. Mida sina sellel pildil kõige esimesena nägid? 

 


 

 

ELEVANT

Kui sa nägid selle pildi peal kõige esimesena elevanti, oled sa pigem rahuliku loomusega inimene. Sa võid olla tundide kaupa vait, täiesti oma mõtetes. Sa ei hakka kunagi häält tõstma selleks, et ennast kuuldavaks teha või silma paista. Palju rohkem eelistad sa jääda märkamatuks selle asemel, et tähelepanu endale tõmmata. Mõned su lähedased peavad sind selle omaduse tõttu väga targaks inimeseks, sest sul on oskus erimeelsusi ja konfliktseid olukordi ära hoida. Sulle ei meeldi sugugi teistega vaielda. Sa oled veendunud, et alati on võimalik rahumeelselt asju lahendada.

Sa oled kindel, et piisab, kui omavahel rahulikult rääkida selleks, et mõista teineteise soove ja kavatsusi. Sa tahad kohelda inimesi hästi, sest sa oled oma südames empaatiline. Sa ei mõtle kellestki midagi kunagi halba isegi, kui sa ei ole alati nõus sellega, mida teised teevad. Sa oled usaldusväärne ja lojaalne inimene, kellele inimesed meelsasti oma saladusi usaldavad. 

 

 

Sa oled endale seadnud kindlad eesmärgid ning teed kõik, et neid ellu viia. Isegi, kui sulle meeldib olla rohkem üksi, meeldib sulle ka suhelda teistega. Alguses võid sa paista küll ligipääsmatuna aga mida rohkem sinuga suhelda, seda rohkem on näha, kui meeldiva inimene sa tegelikult oled. 


TOOL

Kui sa nägid kõigepealt tooli, siis oled sa pigem esktravertne inimene. Sul on oskus inimesetega suhelda, isegi nendega, keda sa õieti ei tunnegi. Sul on väga suur tutvusringkond. Inimesed tulevad sulle ise ligi, sest sul on alati naeratus huultel ja sulle meeldib palju rääkida. Sa tahad, et kõik tunneksid end hästi. Oma tunnetest rääkimine ei valmista sulle mingisuguseid raskusi. Oma lähedaste sõnul oled sa rõõmsameelne inimene. Sulle meeldib panna inimesi naerma ja kui mõnel su lähedasel pole tuju, teed sa kõik, et näha tema naeratust. 

 

 

Üldiselt oled sa siiras ja otsekohene. Mõnikord võib see sulle probleeme kaasa tuua, eriti nendega, kes ei talu sellist otsekohesust. Hoolimata sellest, austad sa kõikide arvamust. Kui sul on aga vastuväiteid, siis ütled sa julgelt oma arvamuse välja. Kõige tähtsamal kohal on sinu silmis su pereliikmed ja lähedased. Sa oled lojaalne ja alati olemas, kui keegi sind vajab. Kui su lähedastel on vaja rääkida, teavad nad alati, kellele helistada. 

Sa ulatad alati abikäe neile, kes seda vajavad. Töö juures näiteks oled sa aidanud paljusid oma kolleege, kellel on olnud raskusi. Kui sa saad neid aidata, teed sa seda alati. Ka kodus ei kõhkle sa käsi külge löömast, kui su lähedastel on vaja abi ühes või teises asjas. Mõned su lähedased on sinust lausa sõltuvuses ega saa ilma sinuta enam hakkamagi. 

 

 

Võib-olla see on punkt, mida sa peaksid muutma. See on hea, et sa teisi aitad aga mitte nii, et nad ilma sinuta enam midagi tehtud ei saa. Sa pead õpetama teistele iseseisvust ja sõltumatust, sa pead neile näitama, kuidas saada hakkama ka ilma sinu abita. Ja tegelikult, olgem ausad, et sa oled alati teiste jaoks olemas aga samas on ka hetki, kui sa tunned väga suurt emotsionaalset üksindust. Kõik inimesed vaatavad sinu suunas aga sina ei tea, kellele oma muredest rääkida, kui sinu enda elus on raskused. See annab mõtlemisainet.



Kommentaare ei ole