{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad saavad suurema summa raha enne maikuu lõppu?

  foto : unsplash / Austin Scmidt   Planeetide seis toob su...

 

foto : unsplash / Austin Scmidt

 

Planeetide seis toob suurt rahaõnne kaasa kahe tähemärgi esindajatele. 

Raske uskuda aga maikuu ongi juba poole peal. Kevad on möödunud linnulennul. Milliste tähemärkide esindajatele toob maikuu teine pool aga suurt rahaõnne kaasa? 


Millised planeedid toovad rahaõnne maikuu teisel poolel? 

Planeetide seis on hetkel üsna pingerohke, näituseks võib välja tuua Marsi (Vähi märgis) ja Pluuto (Veevalajas) vahelise pinge. Aga ärme räägime asjadest, mis võivad ärritada, parem räägime rõõmsamatest ja positiivsematest asjadest, mis selle aasta maikuus veel aset leiavad. Selleks, et seda teada saada, tuleb vaadata kahe planeedi aspekti, mis ongi kogu loo võtmeks : Jupiter ja Veenus. 

 

 


Milliste tähemärkide esindajad saavad enne maikuu lõppu rikkaks? 

Vaadates taevast ja planeetide seisu on selgelt näha, et kahe tähemärgi esindajaid saadab hea rahaõnn kuni maikuu lõpuni. Just nemad peaksid kõikide märkide järgi saama rikkaks veel enne selle kuu lõppu. 


JÄÄR

Isegi, kui praegusel hetkel oled sa natuke pinges planeetide seisu tõttu, millesse on kaasatud sind juhtiv planeet Marss, siis sinu jaoks tõotab maikuu teine pool tuua kaasa väga häid uudiseid. Üks rõõmustav sõnum on sinu poole juba teel. Kõikide märkide järgi saad sa järgnevate nädalate jooksul suurema summa raha või lausa terve varanduse. Mitmed head võimalused on tekkimas, hoia silmad lahti ja ära maga oma häid võimalusi maha, muidu jääd oma varandusest ilma. 

 

 

 

KAKSIKUD

Veenus on praegusel hetkel sinu raha sektoris, selle tõttu on kindel, et sa saad järgmiste nädalate jooksul suurema rahasumma või sponsoreid, kes sind aitavad. Võib ka juhtuda, et üks lähedane inimene annab sulle suurema summa raha või saad sa päranduse täiesti ootamatust kohast. 

 

Planeetide seis on väga kirju maikuus, ühelt poolt on positiivset liikumist nagu Jupiteri sisenemine Sõnni märki ja Merkuur retrograadi lõpp. Teisest küljest on Pluuto ja Marss opositsioonis, see põhjustab pingeid ja ebakõla. Kõige parem on võtta asju nii nagu nad on ja arvestada sellega, et igast asjast on võimalik midagi õppida.  

 

 


© 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole