{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : miks sa ei tohiks kinkida oma südant nendele, kes on sündinud Jäära tähtkujus

foto : unsplash / Claud Richmond     Meie soov ei ole sugug...

foto : unsplash / Claud Richmond

 

 

Meie soov ei ole sugugi kedagi mustata ega teha selgeks nagu oleks üks tähemärk teisest parem. Kindlasti ei julgeks me midagi öelda nende kohta, kes on sündinud Jäära tähtkujus. Esiteks juba kartusest teenida välja aulike Jäärade meelepaha ja teiseks hirmust kättemaksu ees. Ja lõppude lõpuks nagu öeldud, on kõik tähemärgid võrdsed, vähemalt meie silmis. Seega olgem õiglased nagu on seda Kaalude esindajad. Sellest hoolimata tuleb ikkagi tunnistada, et mõnikord kipuvad Jäärad üle piiri minema ja võivad teised inimesed täiesti nurka suruda. 

 

 


Millega Jäärad on teiste meelepaha ära teeninud? 

Jäärasid ei saada just kõige parem kuulsus. On neid, kes ütlevad, et Jäärad ärrituvad liiga ruttu, on emotsionaalselt kurnavad ja isegi ohtlikud mõnikord. Jäär on tulemärk, sodiaagiringi kõige esimene märk. Talle meeldib kiirus, üllatused ja isegi kõik, mis on ohtlik. Ta tahab oma adrenaliinilaksu. Kelle närvid peavad vastu Jäära kihutamisele autoroolis? Või kes tahab süüa taldrikutäie hautatud köögivilju lihtsalt sellel põhjusel, et Jäär leidis, et see on sinu tervisele kasulikum! 

Jäärad on autoritaarsed ilma, et nad ise sinna midagi parata saaksid. Kui sa oled ise ka kõva iseloomuga ja unistad rahulikumast suhtest, siis parem ära hakka unistama kooselust Jääraga, kes teeb kõik, et võtta juhtimine enda peale üle ja armastab käsutada. Jäärale heidetakse sageli ette, et ta ei huvitu eriti teiste soovidest ja vajadustest. Võib-olla ta siis on natuke enesekeskne aga teda ennast see ei huvita põrmugi. Ta elab oma elu nagu ta ise seda õigeks peab ja mitte keegi ega mitte miski ei saa panna teda meelt muutma. Isegi mitte inimene, keda ta armastab. Seega võta või jäta. Seega, kui sa unistad rahulikust elust ja rahulikust suhtest, siis tee teine valik. 

 

 


Millised on Jäärade kõige halvemad omadused? 

Sodiaagi esimese märgina sümboliseerib Jäär uuendusi. Jäärade aeg on kevadel (20. märts - 21. aprill), kui külm ja pime talv taandub valguseküllase ja rõõmsa kevade ees. Jäära peab kogu aeg olema tegevuses. Nii nagu kevad, on Jäär otsekui tulesäde, millest saab alguse tuleleek. Ta ei püsi kunagi paigal. Ükskõik siis, mida tema kaaslane sellest ka ei arva ja kui väsinud ta ka ei ole, peab ta oma Jäärakesega sammu hoidma ilma nurisemata. Alati valmis tegutsema. 

Kui Jäär on juba paarisuhtes, nõuab ta sinult kogu aeg rohkem, talle ei meeldi igavus ja üksluisus. Tema kirg võib aga jahtuda sama ruttu, kui ta alguse sai. Kui sa ei taha, et sind ühel hetkel nagu vana sokipaari kõrvale lükatakse ja unustuse hõlma jäetakse, oleks parem, kui sa põgeneksid kohe, kui võimalik. Parem on hoiatada, eriti kõiki neid, kes on sündinud Vähi, Kaalude või Kalade tähtkujus. Meie ei taha Jääradele halba teha aga tuleb tõdeda, et Jäär on võimeline oma kaaslase päevapealt unustama ja minema oma eluga edasi nagu midagi poleks olnud. Jättes teisele kibeda südamevalu ja hinge täis kahetsusi. Eile oli ta sinuga, täna juba kellegi teisega. Selline on Jäär. Talle meeldib kiirus ja mingi armulugu teda küll ei pane pidurile vajutama.

 

 


Kuidas Jäär armastust avaldab

Kui sa siiski otsustad riskida ja kingid oma südame värisevate kätega Jäärale, siis ilmselt huvitab sind ka see, kuidas kindlaks teha, millised on tema tunded sinu vastu. Võta siis teadmiseks, et Jäär ei avalda kunagi armastust. Ja teiseks, kui sa arvad, et suudad Jäära panna armastusest hulluma, siis unusta kohe see mõte ja lõpeta unistamine. Jäär on küll otsekohene aga midagi romantilist temas küll ei ole. Hakates talle pisaratest nõretavaid armastuskirju saatma, ajad sa ta hoopis põgenema. Ja kui sa oled selle artikli korralikult läbi lugenud, siis sa tead, et Jäär tahab tegusid. Ta tahab, et sa tõestaksid talle oma armastust. 

Kui Jäär sind armastab, siis on ta võimeline kompromisse tegema isegi, kui see talle kalliks maksma läheb. Samas ei maksa ka ära unustada, et elu Jääraga ei ole meelakkumine, kaugel sellest, parem on turvavöö igaks juhuks kinni panna ja oma vaim ette valmistada. Seda öeldes ei maksa ka ära unustada, et on ka selliseid tähemärke, kes Jääraga ideaalselt sobivad. Kõik on seega omavahelise sobivuse küsimus. Ja kuna me peame tähtsaks lisada ka midagi head Jäärade kohta selle artikli lõppu, siis olgu öeldud, et astroloogias ei loe ainult päikesemärk, täieliku astroloogilise profiili koostamiseks on vaja teada ka tõusu - ja kuumärki. Seega kallid Jäärad, ärge võtke midagi liiga isiklikult. 


allikas: elle

Kommentaare ei ole