{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : miks Kaljukitsed on kõikidest kõige paremad (või vähemalt peaaegu)

foto : unsplash / Claudio Shwarz      Kaljukitsesid ei saad...

foto : unsplash / Claudio Shwarz

 

 

 Kaljukitsesid ei saada just kõige glamuursem kuulsus. Pigem kirjeldatakse neid, kui jahedaid, rangeid ja isegi ihneid inimesi. Kui sa teda aga paremini tundma ei õpi, siis sa ei saagi teada, et tegelikult on tal nii palju häid omadusi.

Siin kohal tuleb ära märkida, et ükski tähemärk pole teisest parem. Igal on oma head omadused ja tugevad küljed. Mingit omavahelist võistlust siin ei tule. Aga siin on väike nimekiri kõigest sellest, mille poolest Kaljukitsed on teistest parimad. 

Kaljukitsed võivad paista alguses eemalolevad ja jahedad aga ilmselt on see sellepärast, et nad on sündinud talvel karge pakasega. Tema ei hakka sõnu valima selleks, et sulle meeldida ja sellest annab ta sulle kohe teada. Ta on tubli maamärk (nagu Neitsi ja Sõnn), ta kehastab täiel määral stabiilsust, kindlust, praktilist mõtlemist ja ratsionaalsust. Kaljukits kuulub samuti kardinaalmärkide hulka ehk siis ettevõtlikemate tähemärkide hulka. Sodiaagiringis esindab ta vanemlikku poolt. Kui Vähk (kes on Kaljukitsega opositsioonis) on hea ja kallistav vanem, siis Kaljukits on pigem selline, kes seab piirid ja paneb reeglid paika. Kaljukits sümboliseerib karjääri. 

 

 

Ta on sündinud juhtima. Selles  pole ka midagi imeks panna, sest ta on aus, töökas ja ei kaota kunagi külma närvi. Aga lisaks on Kaljukits väga hea juht, sest ta on ambitsioonikas. Ta tahab alati kõike teha paremini. Talle meeldib meeskonnatöö. Ta näeb iga inimese potentsiaali, oskab seda ära kasutada ja teisi julgustada. Ta on sama otsekohene, kui nõudlik. Ta on range aga õiglane, sest ta ei taha kedagi naeruvääristada ja tahab, et kõik saavutaksid edu. 

Kaljukitsel on palju häid omadusi, mille tõttu ta ongi nii töökas ja tal on palju energiat. Kõigepealt on ta distsiplineeritud ja oskab oma elu hästi organiseerida. Ta inspireerib paljusid sellega, et on võimeline kõike üksi juhtima. Ta oskab endale piire panna. Ta on pigem introvert, kes armastab oma harjumuspärast elu. Ta oskab öelda ka ei, teeb selgeks, et teda ei maksa lolliks pidada ja vajadusel keerab ta otsa ringi ja läheb minema. Ta on usaldusväärne, kelle peale võib alati kindel olla. Ta toetab oma lähedasi, leiab alati lahendusi teiste probleemidele aga on võimeline ütlema ka seda, mida kõik ei taha kuulda. Ta on lojaalne ja truu. Ta on sodiaagi tõeline selgroog.

Kommentaare ei ole