{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : maikuu lõpp tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Christopher Sardegna      Maikuu lõpp too...

foto : unsplash / Christopher Sardegna

 

 

 Maikuu lõpp toob küll head õnne osade tähemärkide esindajatele, teised peavad aga natuke kannatlikkust varuma. 

Planeedid soovitavad meil olla natuke ettevõtlikumad. Sõnnide aeg hakkab läbi saama, Päike on sisenemas Kaksikute märki. Marss aga siirdub Vähi märgist edasi Lõvi märki. Pluuto on ikka veel retrograadis, soovitades meil vabaneda kõigest sellest, mis on muutunud koormavaks või mis ei toimi enam. Valitsev õhkkond peaks aga muutuma kergemaks ja muretumaks tänu Päikesele Kaksikutes ja Marsile Lõvi märgis. 

Aeg on kätte jõudnud, et käärida käised üles ja viia oma plaanid ellu. Ja mitte raisata oma energiat ja kurnata ennast ära. Panna prioriteedid paika ja hoida stressist eemale. Mitte tormata. Asjad peavad muutuma hakkama aga mitte kiirustades. Iga asi omal ajal. 


Milliste tähemärkide jaoks võib järgmine nädal keerulisem tulla? 

 

 

 

KALJUKITS

Kes oleks võinud seda uskuda aga Kaljukits võib järgmisel nädalal tunda, kuidas lained üle pea hakkavad lööma. Järgmistel päevadel võib Kaljukits, kes muidu on nii ambitsioonikas ja hästi organiseeritud, tunda, et asjad liiguvad vales suunas. Hoolimata kõikidest tema pingutustest ei muutu miski. Korraga võib kõik minna valesti. Ükski plaan ei liigu. Kaljukits on julge ja otsusekindel, seekord võib asjade seis isegi teda nõutuks teha. Pluuto on retrograadis, soovitades Kaljukitsel paremini keskenduda oma eesmärkidele ja unustada kõik muu. Ning lahti lasta kõigest sellest, mis pole enam vaeva väärt.

Selleks, et olukorrast välja tulla, ei ole vaja otsida kõige keerulisemaid lahendusi vaid teha asju nii lihtsalt, kui võimalik. Mida vähem, seda parem. Pole vaja ennast ära kurnata ega olla liiga nõudlik iseenda ja teiste vastu. Tähtis on olla võimalikult diplomaatiline ja hoida oma suhteid teistega. Järgmine nädal võib panna Kaljukitse närvid tõsiselt proovile. Kaljukitsele meeldib töö ja ta tahab teha oma tööd korralikult. Planeetidel on aga tema jaoks teised plaanid. Selleks, et suuremaid draamasid ära hoida, peaks Kaljukits hoidma vähemalt järgmisel nädalal madalat profiili. 

 

 


LÕVI

Päikesesüsteemi kõige ambitsioonikam planeet on jõudmas Lõvi tähemärki. Võiks arvata, et see toob kaasa head õnne kõikidele Lõvidele. Ainult, et mõnikord meeldib planeetidel meie plaane segi ajada. Jõudes Lõvi märki, muudab Marss kõiki Lõvisid kannatamatumaks, pannes neid liigselt kiirustama. Sodiaagi kõige kuninglikumal märgil on palju targem varuda natuke kannatlikkust järgmisel nädalal selle asemel, et raisata oma aega. Marss Lõvi märgis peaks Lõvile kaasa tooma häid uudiseid ja häid võimalusi. Tänu sellele on kindel, et mitmed uksed on järgnevatel nädalatel Lõvi ees avanemas. 

Kui Lõvi tahab, et kõik head võimalused oleksid temaga ja kõik läheks hästi, peab ta jälgima oma käitumist. Nagu ütleb vanasõna : kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Parem on mitte kiirustada. Tark ei torma. Järgmisel nädalal tuleb võtta hoopis aega iseendale. Õiged hetked ja võimalused tekivad ise, kui Lõvi usub oma õnnetähte. Kõigepealt tuleb mõtelda ja alles siis tegutseda. 

 

 

 

SKORPION

Kui Skorpion midagi teeb, teeb ta seda ihu ja hingega. Sellepärast ta võtabki kõike nii isiklikult. Skorpion ei tee midagi poolikult. Kui asjad korraga enam ei liigu tema elus, võib ta hakata kahtlema oma võimetes ja tunda nagu oleks ta läbi kukkunud. Järgmisel nädalal võibki Skorpion tunda nagu oleks korraga kõik läbi. Nagu ei liiguks enam miski tema elus. Hoolimata kõigest oleks hea, kui ta võtaks seda, kui võimalust hinge tagasi tõmmata. Praegu on kõige parem aeg selleks, et luua oma elus ja peas kord. 

Probleem seisneb aga selles, et kõikide probleemide tõttu võib Skorpion murduda ja hakata salvama. Selle jaoks, et seda ära hoida, peab ta võtma aega maha ja puhkama. Kõige parem oleks keskenduda eesmärkidele ja mitte ärrituda iga takistuse puhul. Ja mitte muutuda liiga hajameelseks tegeledes mitme asjaga korraga. Kõige tähtsam on võtta asju võimalikult rahulikult ja olla nii iseenda, kui teiste vastu parem. Mitmed planeedid on hetkel läbimas Skorpioni erinevaid sektoreid, sellepärast ongi Skorpioni elu praegusel hetkel nii pingeline. Hea oleks, kui ta hoiaks oma vaimset tervist natuke rohkem järgmisel nädalal. Peale seda peaksid asjad hakkama liikuma paremas suunas ja elu peaks talle tooma nii õnne, kui armastust.

Kommentaare ei ole