{ads}

HIDE

Viimased

latest

Astro : 4 sodiaagimärki, kellel on kõige suurem šanss rikkaks saada

  Foto : unsplash / Stephen Dawson      Astroloogia võib me...

 

Foto : unsplash / Stephen Dawson

 

 

 Astroloogia võib meile anda igasugust infot meie armuelu, karjääri ja isegi tuleviku kohta. Aga kas astroloogia võib ka aimu anda iga sodiaagimärgi pangaarve suurusest? Isegi, kui on raske kindlalt öelda, milline sodiaagimärk võib elada jõukalt, siis mõnedel tähemärkidel on siiski suurem šanss rikkaks saada, kui teistel.

Loomulikult on rikkaks saamiseks vaja enamat ja sodiaagimärgist üksi ei piisa. Ent tähed võivad aidata kaasa omalt poolt ning tagada rahalise kindlustuse elus. 

 

Maamärkidel on kõige suurem šanss rikkaks saada!

Astroloogia järgi on sinu  šanss rikkaks saada palju suurem, kui sa oled sündinud Sõnni, Kaljukitse või Neitsi tähtkujus. Kõik teavad seda, et maamärki seostatakse raha, materiaalse maailma ja pragmaatilisusega. Sageli on just nendes tähtkujudes sündinud inimesed hästi organiseeritud, ranged, ambitsioonikad ja töökad. Ehk siis on neil olemas kõik vajalikud omadused selleks, et hästi raha teenida. Aga ka ühel teisel sodiaagimärgil on potentsiaali rikkaks saada, sest just selles tähtkujus sündinud inimesi kohtab väga tihti miljardäride seas.

 

 

 

 


Kaalud : erand, mis kinnitab reeglit

Kaalud on ainuke sodiaagimärk sellest nimekirjast, mida ei valitse maamärk ja ometi! 2019. aastal kirjutas Ameerika väljaanne Business Insider, et enamik miljardäre on sündinud just Kaalude tähtkujus. Selles pole ka midagi üllatavat, kui võtta arvesse, et Kaalusid juhtiv planeet on raha ja luksuse planeet Veenus. Lisaks sellele on see õhumärk tuntud diplomaat ja sarmikas isik, mis tuleb talle kahtlemata kasuks suhtlemise tasemel. 

 

Sõnn

Sõnn on loodud selleks, et elada rikkuses ja jõukuses. Teda valitseb Veenus - naudingu, luksuse ja ilu planeet.  Sõnnile meeldivad kõik väikesed naudingud, mida elu talle pakkuda võib ja tema jaoks on väga oluline mugavus, ilusad asjad ja hea toit. Aga ta teeb ka palju tööd selle kõige nimel. Ta rabab tööd teha, et lubada endale ilusat elu. 

 

 

 

 


Neitsi

Ka Neitsi on üks sodiaagi töökamatest ning pragmaatilisematest märkidest. Seega pole midagi üllatavat, et ka temal on suur šanss rikkaks saada. Ta pöörab palju tähelepanu detailidele ja tal on tugevalt arenenud analüüsivõime. Ta tegutseb kiiresti ja leiab alati oma probleemidele lahenduse. Ta oskab säästa tuleviku tarbeks. Neitsi on ka perfektsionist. Ta teeb kõik, et olla parem ja saavutada edu. 

 

Kaljukits

Kaljukits on ambitsioonikas, sihikindel ja karjerist. Kaljukits on loodud selleks, et edu saavutada ja rikkaks saada. Teda ootab ilus tulevik. Teda valitseb distsipliini, vastutustunde ja autoritaarsuse planeet Saturn. Kaljukits organiseerib hästi oma rahaasju. Ta on säästlik ja pragmaatiline oma loomult, vajaduse korral oskab ta elada väga säästlikult. Ta eelistab kvaliteeti kvantiteedi asemel ja investeerib pikemasse perspektiivi, mitte lühiajalistesse rõõmudesse. 





 

Kommentaare ei ole