{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburite suvehoroskoop : ees on ootamas täiesti teistsugune suvi

  foto : unsplash / Antonino Visalli   Selle aasta suvi pea...

 

foto : unsplash / Antonino Visalli

 

Selle aasta suvi peaks tulema hoopis teistsugune Amburite jaoks. 


Seekordne suvi on täis romantikat

Kõik Amburid, kes otsivad armastust oma ellu võivad kindlad olla, et see suvi nende unistused ja igatsused täidab. Paljud üksikud südamed leiavad teineteist, armastuse ingel ise hõõrub juba käsi tundes ette rõõmu, et saab mõned inimesed jälle õnnelikuks teha. Kui sa oled sündinud Amburi tähtkujus siis tea, et armastus tuleb su ellu täiesti ootamatul moel. 

Kui sa oled aga juba kellegagi koos siis tea, et juulikuu tuleb eriti kuum. Eriti kuumad ja romantilised õhtupoolikud on sind ees ootamas. 

 

 


Töö juures ei jõua sa puhkust ära oodata

Mitmed projektid ootavad elluviimist ja töö juures on sind ees ootamas kiired ajad aga muretsemiseks pole põhjust. Suvel leiad sa ikka aega puhkamiseks. Ära siiski kiirusta liialt nii, et su töö sellepärast kannatama peab. Samuti oleks hea, kui sa hoiaksid oma suhteid kolleegidega. 

Kui sa aga otsid uut töökohta, siis kõikide märkide järgi kohtud sa täiesti juhuslikult ühe ettevõtjaga, kes teeb sulle nii hea pakkumise, millest oleks patt ära öelda. Juunikuu peaks tooma sulle rohkem häid võimalusi kaasa, hoia silmad ja kõrvad lahti. 

 

 


Mis puutub tervisesse, siis katsu ikka natuke rohkem liikuda

Muidugi on suvi puhkamiseks, mitte selleks, et rassida spordisaalis. Aga sa oled Jupiteri laps ja kui sa üldse ennast ei liiguta, võib see sulle kalliks maksma minna. Seega mine ujuma ja katsu leida natukenegi aega, et sporti teha. Vastasel korral lähed sa paksuks ja oled ise selles süüdi. 

 

Ja raha? 

See teema võib nüüd natuke haiget teha aga sellel suvel pead sa olema ettenägelikum ja targem. Ole säästlikum ja kokkuhoidlikum ning kõik läheb hästi. Su rahakott tahab natuke hinge tagasi tõmmata peale viimase aja suuremaid kulutusi. 


© 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole